Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

oho jau ziu daugelis dovanom apsirupinusios. as tai dar tik ziurineju. bet taip ir geriau. per kitas akcijas jau ramiau reiskias bus. maziau grusciu prie zaislu biggrin.gif
Atsakyti
O as noriu padekot Tau, Natele, uz pagalba nuperkant Friends rinkinuku oro_buckis.gif Mano dukryte bus labai laiminga wub.gif Jai dabar bet koks kad ir mazas Friends rinkinukas daug dziaugsmo atnes wub.gif
Atsakyti
Na va, aš kažkodėl nesusiprotėjau garsiai padėkoti blush2.gif , o tikrai, kam slėpti gero žmogaus gražius darbus:
Natelei oro_buckis.gif ir user posted image
Atsakyti
Dekui, mergytes 4u.gif . Man tikrai nesunku nupirkt, taip kad nelabai yra uz ka ir dekot smile.gif . Va jei dar yra kam ir perduot savam mieste, kad jums nuveztu, tai visai menkniekis - vienas malonumas leguciu dezikes ciupinet mirksiukas.gif .
Bet siaip tai isivaizduoju, kokie laimingi bus vaikai, o tuo paciu ir mamos (dar kazkiek ir sutaupiusios) - man to ir uztenka wub.gif .

O pas mus duplo statybos - uzsieme abu - dickis ir mazoji bokstus lipdo... va kaip tik iki pilnos laimes truko didelio duplo pado (dekui kartuskei - visgi nenuvyle ir dar nuolaidele nudziugino thumbup.gif ).
Atsakyti
Natele, tai pasakok kas ten per grobiai mamukams bigsmile.gif . Šį trečiadienį vėl bus Senukuose -30 proc biggrin.gif . Per šitą ankstesnę nuolaidą vis tik nupirkau dičkiui didelį pilką pada, tik dar negavo, MB iš komandiruotės "parveš" biggrin.gif .
Atsakyti
Nesikuklink, Natele, Tu- labai labai biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif

Aš irgi giriuosi biggrin.gif - mano mažė vakar pirmą sykį pati dėjo kėdutes, pati susodino ant jų žmogiukus, kurio galva buvo ne į tą pusę- sutvarkė , kam pritrūko kėdžių- ėmė paprastas kaladėles, pasakė kėdė ir panadojo pagal paskirtį thumbup.gif . Dar tokio fokuso iš jos nebuvau mačiusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 25 lapkričio 2012 - 10:38
bigsmile.gif thumbup.gif kiek mažylei laiko?
Atsakyti
Sveikos mamytės,
labai ieškom lego pilies 7946. Kol kas nepavyksta rasti, todėl norėjau paprašyti, jei netyčia kur užmatysit , pasidalinkit ax.gif . Gal pasiseks rasti iki kalėdų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 11 25, 11:32)
Natele, tai pasakok kas ten per grobiai mamukams  bigsmile.gif . Šį trečiadienį vėl bus Senukuose -30 proc  biggrin.gif . Per šitą ankstesnę nuolaidą vis tik nupirkau dičkiui didelį pilką pada, tik dar negavo, MB iš komandiruotės "parveš"  biggrin.gif .

Tai, kad kaip ir rasiau, pas mus nieko gero nera - didesniu rinkiniu ne vieno... Bet va kitu mamyciu miestuose ar miestukuose tai nei to ,,nieko gero" nera... O interntinese vistiek brangiau nei su 40pr. mximoj ar kitam PC, tai va ir papirkau truputi...
Papildyta:
QUOTE(egllute @ 2012 11 25, 11:46)
bigsmile.gif thumbup.gif  kiek mažylei laiko?

Mazesne jos panyte, nei musiskiai 4u.gif
Atsakyti
[quote=Natele,2012 11 25, 11:39]
Tai, kad kaip ir rasiau, pas mus nieko gero nera - didesniu rinkiniu ne vieno... Bet va kitu mamyciu miestuose ar miestukuose tai nei to ,,nieko gero" nera... O interntinese vistiek brangiau nei su 40pr. mximoj ar kitam PC, tai va ir papirkau truputi...
Papildyta:

tai wa, pas mus tai isvis ne vieno lego net maziausio nera. o iki siauliu akropolio jei su autobusu nuvaziuoti i viena puse kokia 1,5val iseina ir kainuoja 10lt, dar atgal tiek pat.. o su masina tai jau ziauriai brangiai, nuolaidos neatsiperka. o prasyt kazkieno tai jau ne man blush2.gif neisdrisciau. tai tik pasvajoju pasvajoju ir praeina. as kazkaip stengiuosi istaikyti kad ne tik del zaislu vaziuot. db jau zinau, kad nuo gruodzio 4d maximoj 40proc bus zaislams, tai jau planuoju ta diena daugiau ka nuveikt siauliuose, kad kelione nebutu tik del zaislu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 25 lapkričio 2012 - 12:09
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 11 25, 11:32)
Natele, tai pasakok kas ten per grobiai mamukams  bigsmile.gif . Šį trečiadienį vėl bus Senukuose -30 proc  biggrin.gif . Per šitą ankstesnę nuolaidą vis tik nupirkau dičkiui didelį pilką pada, tik dar negavo, MB iš komandiruotės "parveš"  biggrin.gif .

O nuolaidos tik žaislams?
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 11 25, 13:12)
O nuolaidos tik žaislams?

juk 1 karta per menesi senukuose buna nuolaidos visoms prekems, tiksliau beveik visoms. tarp ju ir zaislams.
Atsakyti