Įkraunama...
Įkraunama...

Alpha hydrox

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 13, 13:28)
O jeigu lyginant su Nourishing prausikliu, tai kuris geresnis? g.gif

Nourishing naudoju tik kelais dienas,sunku kol kol kas komentuoti. Man atrodo, kad jis labiau tiktu i sausuma odai.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 09 13, 21:09)
Nourishing naudoju tik kelais dienas,sunku kol kol kas komentuoti. Man atrodo, kad jis labiau tiktu i sausuma odai.

Aisku. Laukiu as saviskio Facial Wash kartu su Neutrogena retinoliu blush2.gif . Nourishing patiko, kad nesausino veido. Tikiuosi patiks ir Facial Wash.
Atsakyti
nu ka дорогая редакция lotuliukas.gif pasidalinsiu savo patirtim, pirma kart pradejau naudoti prieš kokius 2 metus
mano oda riebi kombinuota, su dydeliu kiekiu pigmentiniu demiu+ poros kemšasi +daugeliui dalyku kurie tinka kitems man visiškai netinka, alergizuoju ir t.t.
taip pat kart nuo karto pasirodo spuogu bet tik giluminiu skaudžiu verysad.gif

SOUFFLE
12% Glycolic AHA

user posted image
super dalykelis, man jis tiko idealiai, oda po jo minkštute, švelnute, vienintele beda su juo kad po pvz nakties kai atsikeli taip geriai ir smagiai jautiesi kad norisi pastoviai paliest veida, o aš stengiosiu tai daryt ko mažiau blush2.gif sunaudojau 2vnt, ir pirksiu dar adnaznačna biggrin.gif tekstura šilkine tikras sufle lengvutis lengvutis
SWIPES
14% Glycolic AHA
A gentle at-home skin peel

user posted image
diskeliai sušlapinti rugštim, vieno diskelio veidui per akis, užsitepus pilnai neįsigeria o palieka lyg plevelę, varau jau trečia indelį, pirmus kartus palikdavau tik 5 min. doh.gif ryte atsikelus oda buvo lyg celafonota, lupausi žiauriai, bet dabar jau kartais palieku (tiksliau kai nulužtu su vaikais eilini karta prisitepus) nakčiai ir nieko tik drekinimas wub.gif thumbup.gif tikrai bus kartotinas

ENHANCED CREAM
10% Glycolic AHA

user posted image
dabar naudoju tik antra savaite, kol kas anksti realiai įvertinti , bet patinka, gerai drekina, tekstura iš rebesniu bet užsitepus jokio rebalo ant veido ner, man nekemša

OIL-FREE FORMULA
10% Glycolic AHA

user posted image
gelis, kuris man žiauriai sutraukdavo odą doh.gif atrodo nusišipsot bijai kad kur netruktu doh.gif

RETINOL RESQ
Anti-wrinkle, firming cream
Contains .15% Pure-Active Retinol (Vitamin A)

user posted image
kremas iš riebesniu, o pasitepus pilnai įsigeria ir oda pasidaro kaip aksomine, bet pradejau luptis, naudoju kas dvi naktis, užtat smulkius "pažeidimus" kur nagus prikišau rolleyes.gif pagydo vos ne per nakti bigsmile.gif bus kartotinas

SPOTLIGHT SKIN LIGHTENER
Fade Cream
Fades up to 100% of dark spots caused by age, sun exposure & hormonal changes

user posted image
viskas puikiai, balina tikrai, turi sudeti 2%hidrohinono, bet pasirodo aš jau labai jautri jam ir man galvos skausmai nerealus, tad teko jo atsisakyt verysad.gif

SHEER SILK MOISTURIZER
Unsurpassed, moisturization plus an SPF 15 Sunscreen

user posted image
kimšo (tas prakeiktas corn oil doh.gif ) ir šeip mano nuomone kaip drekikli už tokius pinigus tai man galia , kuo puikiaisiai naudoju EVELINE ir nematau vargo, tuo lab kad į lauką be SPF50 neišeinu, o jame tokia ten ir apsauga tie 15 schmoll.gif

OXYGENATED MOISTURIZER
Exceptional moisturization with an extremely light feel

user posted image
tas pats kaip ir sheer silk, kimšo bezbožnai, mano nuomone nevertas tu pinigu, įsigeria ir tiek, net mano anyta kuriai nu viskas patinka sunaudojo ji ir pasake, я не поняла че это было unsure.gif

FOOT & PROBLEM CREAM
12% Glycolic AHA

user posted image
mūsų visos šeimos favoritas kai buvo po 2,99 paemiau 3vnt, o paskui dar 5 lotuliukas.gif ir viskas- jau baigiu, diedas kulnais manes nakti jau nebedrasko, pas mamą kulnai skylinejo, dabar viskas thumbup.gif , anita atsidžiaugt negali, pas mane kojites kaip pas kudiki biggrin.gif , tievui labai sausa ranku oda net pirštai skylineja, dabar bedos nemato, brolis naudoja rankoms taip pat писает кипятком, vien žo laukiu akcijos ir perkuuuuuuuuuu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 19 rugsėjo 2012 - 22:57
QUOTE(julkanos @ 2012 09 19, 22:20)

mūsų visos šeimos favoritas kai buvo po 2,99 paemiau 3vnt, o paskui dar 5  lotuliukas.gif

o kur cia tokios akcijos buna?
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2012 09 20, 13:19)
o kur cia tokios akcijos buna?

ju puslapyje
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 09 19, 23:20)
OIL-FREE FORMULA
10% Glycolic AHA

user posted image
gelis, kuris man žiauriai sutraukdavo odą doh.gif atrodo nusišipsot bijai kad kur netruktu doh.gif

labai sausindavo? nebandėte tepti po jo drėkinamą kremą? aš šio laukiu, dar negreit gausiu, tad neramu ar ir man taip trauks odą g.gif ar bandėte FOAMING FACE WASH? būtų įdomūs atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 20, 14:23)
labai sausindavo? nebandėte tepti po jo drėkinamą kremą?  aš šio laukiu, dar negreit gausiu, tad neramu ar ir man taip trauks odą g.gif ar bandėte FOAMING FACE WASH? būtų įdomūs atsiliepimai 4u.gif

sura6iau viska ką bandžiau,

trauke ir su drekikliu, bet Jus išanksto nesijaudinkit, nes man dažniausiai tinka tas kas visems netinka, o populiarios prekes man gerai jeigu netinka, bet dažniausiai ir bedu pridaro lotuliukas.gif

net iš šios kosmetikos apie krema su 10%aha prieš raukšles turbut ner geru atsiliepimu, daug kas raše kad kemša, o man jis beveik idealus biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pradėti naudoti šią kosmetiką,tik pasimečiau...nuo kokio % pradėti,jei AHA išvis nesu naudojusi...Oda mišri,poros kemšasi,dar ir dehidratuota...ir spuogelių atsiranda...
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2012 09 21, 16:04)
Noriu pradėti naudoti šią kosmetiką,tik pasimečiau...nuo kokio % pradėti,jei AHA išvis nesu naudojusi...Oda mišri,poros kemšasi,dar ir dehidratuota...ir spuogelių atsiranda...

pabandykit pradet nuo sufle 12% arba oilfree10% 4u.gif o nakčiai retinoli, tik netepkit pradžiai kiekviena diena
Atsakyti
Sveikos merginos.
Susidomejau ir as sia kosmetika bigsmile.gif
Sakykite, o kaip uzsisakote ja i LT? Man reikia kontaktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 09 21, 18:24)
pabandykit pradet nuo sufle 12% arba oilfree10% 4u.gif o nakčiai retinoli, tik netepkit pradžiai kiekviena diena

o ar nereikia pradėti nuo ko mažesnio % rugščių? kad pratinti odą palaipsniui? ax.gif aišku, nebent jau kažką esi naudojęs su rūgštim smile.gif
QUOTE(elenitta74 @ 2012 09 22, 14:09)
Sveikos merginos.
Susidomejau ir as sia kosmetika bigsmile.gif 
Sakykite, o kaip uzsisakote ja i LT? Man reikia kontaktu  ax.gif

per tarpininkes smile.gif http://www.supermama...p?showforum=139
Atsakyti
Sveikos,
Per kuria tarpininke perkate sia kosmetika ir kiek mazdaug kainuoja atsiuntimas i LT?
Atsakyti