Įkraunama...
Įkraunama...

Alpha hydrox

QUOTE(yalissa @ 2012 09 22, 19:36)
Sveikos,
Per kuria tarpininke perkate sia kosmetika ir kiek mazdaug kainuoja atsiuntimas i LT?

siuntimas į LT 1,4 dolerio už 100g
aš per rudaplauke
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 22, 18:39)
siuntimas į LT 1,4 dolerio už 100g
aš per rudaplauke

Ačiū. Aišku.
O kiek vidutiniškai nuo užsakymo užtrunka kol prekės pasiekia LT?
Mielai pirkčiau ne per tarpininkes nors ir brangiau, kad tik būtų įmanoma rasti kur siunčia į LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2012 09 22, 19:54)
Ačiū. Aišku.
O kiek vidutiniškai nuo užsakymo užtrunka kol prekės pasiekia LT?
Mielai pirkčiau ne per tarpininkes nors ir brangiau, kad tik būtų įmanoma rasti kur siunčia į LT  4u.gif

3-4savaitės 4u.gif
Atsakyti
Julkanos, labai ačiū už tokią išsamią informaciją ir kad pasidalinot savo patirtim smile.gif Tik dabar sunerimau, užsisakiau aš Sheer moisturizing su SPF 15. O mano oda panaši į jūsų, tai bijau, kad ir man kimš g.gif O to SPF 15 mažai ane?... aš galvojau, kad rudenį ir žiemą užteks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 09 20, 00:20)
SWIPES
14% Glycolic AHA
A gentle at-home skin peel[/color]
user posted image
diskeliai sušlapinti rugštim, vieno diskelio veidui per akis, užsitepus pilnai neįsigeria o palieka lyg plevelę, varau jau trečia indelį, pirmus kartus palikdavau tik 5 min.  doh.gif ryte atsikelus oda buvo lyg celafonota, lupausi žiauriai, bet dabar jau kartais palieku (tiksliau kai nulužtu su vaikais eilini karta prisitepus) nakčiai ir nieko tik drekinimas  wub.gif  thumbup.gif  tikrai bus kartotinas

O koks poveikis? Gal panašus kaip rūgštinio pilingo? Kokia oda lieka po tų diskelių? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 24 rugsėjo 2012 - 13:30
QUOTE(Victorious @ 2012 09 24, 13:59)
O koks poveikis? Gal panašus kaip rūgštinio pilingo? Kokia oda lieka po tų diskelių? 4u.gif

tai ir yra gliukolio rugšties pilingas, ppirmais kartais oda "nusisluoksnioja" paskui jau tiesiog lygi lygi ir spalva susilygina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 09 24, 19:00)
tai ir yra gliukolio rugšties pilingas, ppirmais kartais oda "nusisluoksnioja" paskui jau tiesiog lygi lygi ir spalva susilygina 4u.gif

O veikia spuogelius, dėmeles, randelius? Gal bandėte 14 proc. stiprumo serumą? mirksiukas.gif
Atsakyti
Visoms aciu, bandysiu pirkt per tarpininkes ir as drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenitta74: 26 rugsėjo 2012 - 07:54
QUOTE(julkanos @ 2012 09 20, 14:33)

julkanos, o kaip pati perkiesi kosmetika? Per tarpininkes?
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2012 09 26, 09:11)
julkanos, o kaip pati perkiesi kosmetika? Per tarpininkes?

tik per tarpininkes arba ebuy(jeigu iki 75lt ir korejetiška arba japoniška kosmetika), nes moket muitu nesiruošiu nei vieno cento cool.gif geriau duosiu kitems užsidirbt
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 08 29, 23:02)
Pastarojo meto atradimas, paakiu ir virsutines lupos kremas. Vienintelis paakiu kremas su rugstimi, kuris tinka jautrioms akims.

O koks tai kremukas, koks pavadinimas?

http://www.neotericc...ls.aspx?iid=163 gal sitas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenitta74: 26 rugsėjo 2012 - 08:44
QUOTE(elenitta74 @ 2012 09 26, 09:42)
O koks tai kremukas, koks pavadinimas?

http://www.neotericc...ls.aspx?iid=163 gal sitas?

šitas, ten tik vienas ir yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2012 09 24, 18:25)
O veikia spuogelius, dėmeles, randelius? Gal bandėte 14 proc. stiprumo serumą? mirksiukas.gif

serumo nebandžiau, demes veikia, randeliu kaip ir neturiu kelios poros "krateriukai" biggrin.gif po truputi kurios mažeja, ant spuogu netepiu nes manau nugriauž kaip reikalas ir bus dydžiule žaizda ir paskui deme, (kada dariausi rugštinius pilingus man užtepe ant giluminio spuogo ir liko didžiule "skyle " pora dabar kaip krateris doh.gif o prieš tai buvo ilgai gyjanti žaizda)
Atsakyti