QUOTE(bumsik @ 2013 07 01, 17:37)
Šiandien naršydama po receptus kažkur perskaičiau, kad reikia sviestą supjaustyti gabaliukais, tai reiškias galima dėti ir šaltą, nors pašildytas/minkštas man vis vien atrodo patikimiau
Dar vienas klausimukas. Kvailoki gal mano klausimai, bet aš dar tik pradedu kepti, tai vis neaiškumų iškyla

Tai va, kepant duona iš juodos duonos mišinio (Malsenos berods), ar jums nesigauna per skysta košė? Dedu visko kaip parašyta, bet man gaunasi įtartinai skysta, tai vis įmetu kelis šaukšus rupių ruginių miltų. Ar yra kepančių iš šio mišinio?
dedant šaltą sviestą,visada yra tikimybė kad taip ir liks gabaliuku, tai kad manau nereikia rizikuoti. O dedant net minkštą sviestą, dažniausia dedu mažesniais gabaliukais, kad išminkytu tolygiai
Nors pati niekada ir nedariau iš paruoštu mišiniu, bet pažįstama daro visada tiksliai pagal jų receptą nurodytą ant pakuotės, ir gaunasi jai viskas gerai. Tai kad manau pabandykit ir jus, gal jums t.p. patiks
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.