bet ekraniukas kuris rodo laika ir pan issijungia

QUOTE(shaimon @ 2012 10 12, 18:38)
Tai gal tada nustatot tik tešlos darymą

QUOTE(nataliuncik @ 2012 10 10, 12:04)
Kaip aš supratau jus kalbat apie džiovinta duonele, kuria reikia džiovint, ne kept, 40-50'C
aš tokia dariau

aš tokia dariau
Taip tokia turejau omeny.. jei ne paslaptis- pasidalinkite receptuku

Is anksto dekoju

QUOTE(laurechka @ 2012 10 13, 00:14)
Nustatau 1 programa, tada kaip ir sakiau ismaiso tesla ir issijungia, arba ekranelyje pasirodo tas pats laikas t.y 3:15
QUOTE(joda @ 2012 10 12, 23:43)
Taip tokia turejau omeny.. jei ne paslaptis- pasidalinkite receptuku
Is anksto dekoju
Trapučiai duonelė 
Is anksto dekoju

QUOTE(shaimon @ 2012 10 13, 10:57)
Nustatau 1 programa, tada kaip ir sakiau ismaiso tesla ir issijungia, arba ekranelyje pasirodo tas pats laikas t.y 3:15

QUOTE(nataliuncik @ 2012 10 13, 14:24)
Trapučiai duonelė
kaip įdomiai
šiaip pirma programa čia visus standartinė eina Normal, ji ir trunka apie 3,15-3,45min, taip, ji pirma užminko tešla, tada ja kildina, dar kelis kartus pamaišo, pakildina ir kepa. O kaip jus aprašėt daugiau panašu š tešlos minkymo programa. Gal pastudijuokit instrukcija, ten gale turi būt kiekvienos programos aprašymas kiek užtrunka maišymas, kildinimas, pašildinimas ir kepimas, tada ir bus aišku 

tai va kad instrukcija anglu kalba, o as su ja nelabai draugauju, i paveikslelius ziurint atrodo kad viskas ok

QUOTE(shaimon @ 2012 10 13, 14:21)
tai va kad instrukcija anglu kalba, o as su ja nelabai draugauju, i paveikslelius ziurint atrodo kad viskas ok
gal kas turi tokia pacia duonkepe ir gali padeti? beja, o gal tai pacios masinos problema?
čia radau rusų kalba, tai kaip matau, 1 programa 1kg kepaliukui ir trunka 3,15val. 

QUOTE(nataliuncik @ 2012 10 13, 18:36)
čia radau rusų kalba, tai kaip matau, 1 programa 1kg kepaliukui ir trunka 3,15val.
gal pabandykit išlaukt tą laiką 

bet tas laikas neina, niekas nevyksta, nei maiso, nei sildo nieko... manau kad reik nesti atgal i parduotuve, kad pakeistu, nas man regis cia masinos problema... aciu mergaites uz pagalba

QUOTE(shaimon @ 2012 10 13, 19:42)
bet tas laikas neina, niekas nevyksta, nei maiso, nei sildo nieko... manau kad reik nesti atgal i parduotuve, kad pakeistu, nas man regis cia masinos problema... aciu mergaites uz pagalba 
nu jo, jeigu nešildo ir t.t. tai neškit į garantinį 
QUOTE(shaimon @ 2012 10 13, 19:42)

Sveika,
man atrodo, kad neteisingai įjungiat probramą. Pažiūrėkit šią pamokėlę, gal padės:
http://www.youtube.c...h?v=UwiLnEgkuD8
Sukrito duona
. Kokia gali būt priežastis? Pluta iškylus, visa duona atitruko ir sukrito
, tokia kaip neiškepus. Kepiau virš valandos. Gal tešla per skysta

QUOTE(shaimon @ 2012 10 13, 20:42)

na stai, jau turiu normaliai kepancia duonkepe