Įkraunama...
Įkraunama...

nenoras maitinti krutimi

QUOTE(Rita@ @ 2006 05 04, 17:27)
Na tuo ir skiriamės. Aš sau moteris, ne vien patelė vedanti palikuonis.

nesiskiriam.
ash motina savo vaikams, zhmona savo vyrui, drauge savo draugems ir draugams, sesuo savo broliams, partnere savo klientams ir uzhsakovams ir tt. visa tai sudaro mane, moteri, asmenybe ir ne vienos ish shiu daliu negalechiau paaukoti...

Turiu draugių, kurios negali susilaukti vaikų - jos ką ne moterys??? Tai žiauru. Be to, ne kievienai ir skirta gimdyti vaikus - nenori jos ir viskas (tokių draugių irgi turiu). Jos gyvenime save kitaip realizuoja. Ir gal pasauliui duoda daugiau nei tos, kurios vaikus augina.

ash irgi turiu tokiu draugiu. be abejo, jos moterys - tik ish ju atimta (ar savanorishkai atsisakyta) viena ju dalis... tai ish tiesu zhiauru ir neteisinga. laimei, kad zhmones atsparus - sugeba gyventi pakankamai pilnaverti gyvenima ir duoti pasauliui daug, net jei ir patys ko nors neturi - pvz, kojos, inksto ar puses kepenu...

Grynai fiziologiškai, taip. Bet iš kitos pusės - iš kur tokie kategoriškumai? Pilna "motinų-gegučių". Kaip Sandrag ir rašė - kas išaugina, išauklėja tas ir motina. O čia turbūt irgi dar vienas skirtingas pasaulio ir gyvenimo supratimas.

shioj vietoj irgi neskirtingas - ash neneigiu, kad "kuri ishaugino, ta ir motina"... ash bandau atkreipti demesi i kita dalyka... i tai, del ko kovoja nesulaukianchios gandro ir kodel jos del to kovoja... pasiskaityk ju skyrelyje...

musu pozhiuris i moterishkuma skiriasi kitoje vietoje. bandysiu paaishkinti veliau smile.gif

Atsakyti
ash laukiuosi ir jau po menesio irgi turesiu leliuka, dabar skaitau ka ce rasinejat ir noriu pasakyti, kad ir ash nezadu pati maitinti.. na man taj irgi atrodo slykstu.. nezinau.. bet ir tajp jauciuosi kajp karve lotuliukas.gif lotuliukas.gif odar ce papa ciulptu..
pritariu bimbo ir del cezario- ash irgi gimdysiu su cezariu nes pati labai nenoriu. ir tiesa pasakius nesuprantu tu moteru kurios nori pajusti tikraji gimdymo skauska\ jausma.
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2006 05 04, 16:29)
Del susilaikymo nuo stikliuko-jei jau vaikui aukojau 9 menesius, kodel net svenciu proga turesiau dar 6 menesius buti tundra tokia blink.gif Nekalbame ne viena apie pijokes ir nemanipuliuokime jomis-ne viena pijoke siose temose nesilanko, beje lotuliukas.gif O del tusinimosi-yra ivairiu moteru, bet man tai svetima, as-karjeros moteris, taip kad galvokit kitus paaiskinimus. Nesmerkiu namu seimininkiu, gerbiu bet kokia profesija, bet jei moteris vardan maitinimo krutimi tampa keliems metams namu seimininke-vertinu kaip subobejusia, nieko gero gyvenime nemaciusia, isskyrus vaiko gu, gu, gu, utiu, tiu, tiu ir pan.

nu idomus, tas tavo subobejimo supratimas blink.gif lotuliukas.gif man tai bet kokie krastutinumai atrodo nukrypimai nuo normos...

nu va, o tesiant tema, tai as irgi pritariu tai nuomonei, kad samoningai nemaitinti vaiko MP yra tik pacios motinos egoizmas arba kazkokia liguista fobija (pastaraja gydyt reik) unsure.gif galit manes naturalistems nepriskirt, mano pacios vaikis nuo 4 men, ant misinio sedi... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne tragedija, ale nematau ir nieko dziuginancio... o siaip tai dar toks ispudis susidaro, kad kai kurios cia nelabai pribrendusios motinistei, kazkaip paskaicius atrodo, kad dar voveres galvoj sokineja... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika3 @ 2006 05 04, 14:06)
Sedi draugu buryje, o kuri nors neseniai iskepta mama issitraukia papa ir pradeda vaika maitinti. Pravalas kazkoks. Tipo jei siaip, tai papus demonstruoti nera padoru, o jei maitini, tai nors ir kokiam troleibuse papa issitraukti gali (kazkada teko ir toki vaizda matyti).

Nu troleibuse gal ir per daug, nebent ekstra situacija g.gif , bet draugų būryje, jei jie draugai kodėl gi ne g.gif

QUOTE(Veronika3 @ 2006 05 04, 15:25)
niekas cia nesneka apie spoksojima, priesingai, tokiais atvejais sedi ir nerandi kur akis nuleisti. Beieskodama zvilgsniui vietos surandi dar kokias 4 pors akiu tinkamos vietos beieskanciu. Tame tarpe ir savo vyro....

Kaži, ar suki akis (o ypač tavo vyras!!!!!!!!!), kai baseine, paplūdimyje ar pan. stovi merga su stringais g.gif , gi JOS VISA ŠIKNA MATOSI doh.gif biggrin.gif ?
vat mane šokiruoja, kai baseine, vandens atrakcionų parkuose su stringais vaikšto priešais mažų vaikų nosį blink.gif , paplūdimyje tebūnie, jis didelis, gali rinktis, bet kitur schmoll.gif , vat šitas paneles aš lengvos formos iškrypėlėmis galiu pavadint tongue.gif , bet kažkodėl nuoga šikna toleruojama, o vat poreikis pamaitint alkaną kūdikį ne g.gif g.gif ... Antra vertus, kartais toooookios iškirptės, liemenėlės, maudomukai doh.gif , kad krūties matosi tikrai tiek pat, kiek žindant kūdikį, ale tada mums dzin bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvos saulele: 04 gegužės 2006 - 19:06
Labas, mamytes, esamos ir busimos!!!!! Na, savo lelyte vien tik MP maitinu ir zadu minimum metus taip maitint, aisku primaitinant kosyte nuo 6 men... Manau mano pienas jai LABAI naudingas:ji atsparesne ligom, o beja net ir pienlige mes nesirgom. Kiek teko matyt, maitinant misiniu daznai sia liga beibiai serga. Na, biski ir gaminti tingiu, bet gal daugiau bijau maitint misiniu del alergijos, pilvo diegliu, silpno imuniteto.... Nesuprantu mamu, kurios geria vaistus, kad pienas dingtu. Manau, kad taip daro tik nesubrendusios moterys. Aisku, suprantu, kad yra atveju, kai maitint neymanoma, bet, kad iskarto nusprest:"As nemaitinsiu".... doh.gif doh.gif doh.gif

Ir boba saves nelaikau, nors dukra jau 5 men. praktiskai prie papo schmoll.gif ir faina man kolkas vien tik ja matyt:"Utiu tiu" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildute: 04 gegužės 2006 - 18:57
matau labai aishku ryshi tarp moters nepasitenkinimo savo moterishkumu ir moterishku kunu, cezario pachiai prashant, nenoro maitinti krutimi, aborto. praktishkai kruva medzhiagos sociologiniam tyrimui...
gaila, seniai jau nestudijuoju, nes tema butu labai idomi.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 05 04, 19:44)
Kaži, ar suki akis (o ypač tavo vyras!!!!!!!!!), kai baseine, paplūdimyje ar pan. stovi merga su stringais  g.gif , gi JOS VISA ŠIKNA MATOSI doh.gif  biggrin.gif ?
vat mane šokiruoja, kai baseine, vandens atrakcionų parkuose su stringais vaikšto priešais mažų vaikų nosį  blink.gif , paplūdimyje tebūnie, jis didelis, gali rinktis, bet kitur  schmoll.gif , vat šitas paneles aš lengvos formos iškrypėlėmis galiu pavadint  tongue.gif , bet kažkodėl nuoga šikna toleruojama, o vat poreikis pamaitint alkaną kūdikį ne  g.gif  g.gif ... Antra vertus, kartais toooookios iškirptės, liemenėlės, maudomukai  doh.gif , kad krūties matosi tikrai tiek pat, kiek žindant kūdikį, ale tada mums dzin  bigsmile.gif

Betgi jusu davatkiskas poziuris ir palyginimas doh.gif Tegul nusivelka kokia mergina astuoniolikine nuogai ir jus nuoga salia jos atsistokite-katra issirinks vyras? mirksiukas.gif Manot labai suzavesit savo padribusiu pilvu, strijuotom kojom, nukarusiom melynom krutim koki vaikinuka, na, kad ir savo vyra? mirksiukas.gif Galvojat, jusiskis nevarvina seiles, matydamas liekna, grazia, ilgakoje? mirksiukas.gif Ir nors esu moteris, bet man tikrai grazu, kai eina daili manekeniska grazuole, nei sedi apdribusi mamyte su vaiku prie kruties blush2.gif Zinot, gal tai mano nebeissipildziusi svajone, bet ir as atsidustu pamaciusi dailute stirnakoje, ploksciu pilvu ir dailia krutine thumbup.gif Kaip noreciau bent pusdieni pabuti jos kailyje doh.gif
Atsakyti
sandra... reishkia ish vis geriausia mirti jaunai, grazhiai, sveikai, neshtumo, gimdymo ir kudikio maitinimo nesugadintu kunu.... ech, rojus zhemeje... jokiu ligu, jokios kanchios, jokios senatves...
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2006 05 04, 20:32)
matau labai aishku ryshi tarp moters nepasitenkinimo savo moterishkumu ir moterishku kunu, cezario pachiai prashant, nenoro maitinti krutimi, aborto. praktishkai kruva medzhiagos sociologiniam tyrimui...
gaila, seniai jau nestudijuoju, nes tema butu labai idomi.

Kalbant apie cezari-tarp kitko, vaikas patiria mazesni stresa ir skausma, nei gimdamas naturaliu budu-medicina irode. Nes manot, jam neskauda, kai galvos kaulai susispaudzia, kol keliauja per maksti? Sakoma, nezinau, kiek teisybes, jog jam skauda labiau nei mamai gimdant g.gif Tik kad smegenys paskui pamirsta ta su laiku, lieka tik ivairus pasamones prisiminimai, uztai ir svaigstam paskui apie tunelius su sviesa gale... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2006 05 04, 20:38)
sandra... reishkia ish vis geriausia mirti jaunai, grazhiai, sveikai, neshtumo, gimdymo ir kudikio maitinimo nesugadintu kunu.... ech, rojus zhemeje... jokiu ligu, jokios kanchios, jokios senatves...

Taigi, kad nera jokio jaunystes eleksyro-gimdysi tu ar ne, maitinsi tu ar ne, vis tiek senatvej susirauksleje mirsim nuo senatves marazmo doh.gif Ale taip pasvajoti gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2006 05 04, 20:38)
Kalbant apie cezari-tarp kitko, vaikas patiria mazesni stresa ir skausma, nei gimdamas naturaliu budu-medicina irode.

gal galetumei nurodyti shaltini, kuriuo remiesi taip teigdama?
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2006 05 04, 20:34)
Betgi jusu davatkiskas poziuris ir palyginimas doh.gif Tegul nusivelka kokia mergina astuoniolikine nuogai ir jus nuoga salia jos atsistokite-katra issirinks vyras? mirksiukas.gif Manot labai suzavesit savo padribusiu pilvu, strijuotom kojom, nukarusiom melynom krutim koki vaikinuka, na, kad ir savo vyra? mirksiukas.gif Galvojat, jusiskis nevarvina seiles, matydamas liekna, grazia, ilgakoje? mirksiukas.gif Ir nors esu moteris, bet man tikrai grazu, kai eina daili manekeniska grazuole, nei sedi apdribusi mamyte su vaiku prie kruties blush2.gif Zinot, gal tai mano nebeissipildziusi svajone, bet ir as atsidustu pamaciusi dailute stirnakoje, ploksciu pilvu ir dailia krutine thumbup.gif Kaip noreciau bent pusdieni pabuti jos kailyje doh.gif

prie ko cia dar vyro pasirinkimas blink.gif lotuliukas.gif ne nu zinokit skaitau ir kampo nebepagaunu... nu ir ka nutist papai gali ir nemaitinant. o siaip jau siais laikais neproblema ir papus pasidaryt ir subine apvalesne, ir lasinius nusiurbt ir ta pati nukarusi pilva issipjaut... jus cia is dangaus nukrite ar ka doh.gif va zinokit vis tiek nesupranku, kai kuno kultas nustelbia sveika prota... taigi cia vaikas, o ne kazkoks zaisliukas, nors kai kurioms moteriskes matyt gimdo, nes taip reik... pati pazistu keleta moteriskuciu, kurios pasdare cezarius, net ne 9 men, o 8, kai dar pilvas pasak ju galutinai neissitampe... tai kas cia pasakysit... ju pasirinkimas g.gif o kaip vaikutis g.gif juk taip iseina, kad nuosavas pilvas svarbiau uz ta maza zmoguti. tai nafik is vis gimdyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2006 05 04, 20:40)
Taigi, kad nera jokio jaunystes eleksyro-gimdysi tu ar ne, maitinsi tu ar ne, vis tiek senatvej susirauksleje mirsim nuo senatves marazmo doh.gif Ale taip pasvajoti gera thumbup.gif

aha, pasvajoti visada labai gera... bet ar gera uzhstrigti svajoniu fazeje, ir tiketi, kad neneshiojusi, negimdzhiusi, nemaitinusi kudikio ishsaugosi nepakitusi kuna? koks skaudus turi buti pabudimas doh.gif
Atsakyti