Įkraunama...
Įkraunama...

nenoras maitinti krutimi

QUOTE(soske @ 2006 05 09, 13:14)
na o ash to labai bijau, bijau ir tu plyshimu, ir pacio gimdymo. neet baisu pagalvot apie save gulincia ten ant lovos ir rekencia, stumiancia ar ka as zn  unsure.gif taj jej man taj sitajp baisu, kam kenteti, jej galima operacija, juo labiau kad ir daktaras sake kad tikriausiai viskas ir baigtusi operacija (nes ash smulki, nedidele). kaj nusprendziau kad noriu operacijos, pati grauziausi, kad gal negeraj nusprendziau nes vaikui gal nesveika ar pan.. bet kj daktaras pasake kad tikriausiai baigtusi viskas operacija tik apsidziaugiau ir tox akmuo nusirito nuo sirdies kajp sakant.. na, gal ir pagimdyciau pati, bet dabar jau tvirtai apsisprendus esu operuotis.

Soske na nebuk taip nusiteikusi. Pasitikek gydytoju kompetencija. Mane aplinkiniai ir gazdino - vai kokia tu mazha ir smulki, kaip tu ishgimdysi... Tai ir mano baimes akys buvo dideles, o dar akushere patvirtino kad pilvuko gyventoja nemazha uzhsiauginau doh.gif Tad tvirtai buvau nusprendus, kad tik su epiduru bandysiu ir jei ka reikalausiu cezario... Man baisu buvo galvoti apie kanchiu daugybe valandu. O kai atejo ta diena, viskas vyko kitaip nei ysivaizdavau. Visas tas reikaliukas uzhtruko tik 6val, kuriu puse su epiduru bigsmile.gif Iskart po gimdymo savishkiui pasakiau, kad jei nores antro - prashom bigsmile.gif Plyshimai priklauso nuo gimdima priimanchiu zhmoniu mirksiukas.gif Man neleido per greitai stumti. Beje... Sex niekuom nepablogejo bigsmile.gif
Atsakyti
aciu kad patariate gimdyti paciai, bet esu apsisprendusi. po menesio nepilno papasakosiu kajp man sekesi operacija ir po jos. gal ir gailesiuos, bet tuom labai abejoju, o jej ir tajp, taj vistiek bereikalo mane ikalbinejate gimdyti pacia, nes tikraj pati negimdysiu, nors zinau kad nelinkit blogo..
Atsakyti
soske, as ir maza ir smulki, jau 12sav nestumo gydytojas galva kraipe, kad gal teks daznai susitikt, ir pagimdziau, ir zinau ne viena pana, kur atrodo dieve dieve, kaip ji ten pagimdys, o net neplysta bigsmile.gif taip kad smulkumas cia dar nieko nereiskia schmoll.gif , bet aisku tavo nuomones niekas nepakeis, tad neverta cia burnos ausint
o rekt ir klykt ten nereikia tongue.gif , as net garso neisleidau, tas juk vistiek nieko nepades tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 05 09, 08:52)
as po antro gimdymo nakti, ryte i darba isejau ir nieko neskaudejo ir gerai jauciausi. Aisku labai daug itakos turejo tai, kad vaikas gime anksciau laiko ir man nebuvo jokiu nei nubrozdinimu, nei plysimu. O su pirmu po valandos visokiu siuvimu dar kelias savaites negalejau normaliai sedeti.

Na aš norėjau pasakyt, kad po cezario nepaėjau, o po gimdymo negalėjau atsipeikėt,kad taip lengva ir paprasta buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2006 05 09, 10:44)
na o ash to labai bijau, bijau ir tu plyshimu, ir pacio gimdymo. neet baisu pagalvot apie save gulincia ten ant lovos ir rekencia, stumiancia ar ka as zn  unsure.gif taj jej man taj sitajp baisu, kam kenteti, jej galima operacija, juo labiau kad ir daktaras sake kad tikriausiai viskas ir baigtusi operacija (nes ash smulki, nedidele). kaj nusprendziau kad noriu operacijos, pati grauziausi, kad gal negeraj nusprendziau nes vaikui gal nesveika ar pan.. bet kj daktaras pasake kad tikriausiai baigtusi viskas operacija tik apsidziaugiau ir tox akmuo nusirito nuo sirdies kajp sakant.. na, gal ir pagimdyciau pati, bet dabar jau tvirtai apsisprendus esu operuotis.

Visu prima tai galima daryti specialius pratimus, specialu tempima, kad sumazetu plysimu ir kirpimu tikimybe. Po to reikia susitarti su daktaru, kad nekirptu. Plysimai geriau gyja. Gerti homeopatinius vaistukus, kurie palengvina gilmdos kaklelio atsiverima. Ir gimdymo metu nesusikoncentruoti i patiriama skausma smile.gif Gimdyti ne gulimoje, o kokioje nors statmenoje pozoje - sedint, tupint, stovint. Smulki moteriske nelabai turi sansu uzsiauginti toki vaika, kurio nepagimdytu. Su cezariu visada galima speti, jei nesigimdo paciai.

Bet cia ja visai ne i tema gavosi.
Atsakyti
joooo, visko neperskaiciau net...
keista, kad dar panos naturaliai pastoja, o ne dirbtini apvaisinima pasitelkia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bimbo @ 2006 05 02, 20:08)
Bandziau, man labai sliksciai atrodo, net kokiam nors zurnale negaliu ziureti  doh.gif . Buvau as ir filma paziureti, ir viska zinau apie nauda MP, bet nenorejau net banditi.Ar butu vaikui gerai tas kas mamai nemalonu. Gal kvailai skambes, bet as pati papo pas mama nekarto nepaemiau, gal del to mano toks nusistatimas blink.gif

Hm schmoll.gif nu kaip gali slyskciai atrodyti? mamos jumsslykstus vaizdelis svarbiau uz nauda kudikiui ir jo sveikata ? Manau kad kiekvienas vaikas nusipelne but maitinamas krutimi ir kokia teise mama turi is jo tai atimti. nebent yra rimtu priezasciu del kuriu mama negali kudikio maitinti pati.
Atsakyti
Mano mažylei 1 mėn, prieš kelias dienas pajutau, kad pradeda trūkt pienelio cray.gif na ką darysi, gi nekankinsi vaiko - nusipirkom mišinio ir kartą per dieną primaitinam (Labai bijau, kad pajutus buteliuką neatsisakytų papuko unsure.gif ). Gal todėl, kad man viskas šviežia, bet tas primaitinimas man tik dar labaiu sustiprino norą maitint pačiai. pats maloniausias jausmas, kai vaikelį priglaudi prie krūtinės - jis nurimsta ir ima godžiai traukt pienuką. Aišku, buvo, kad ir skaudėjo spenelius, bet gi yra visokių tepaliukų ir kompresiukų ir praeina tie skausmai... Manau, kad tas šlykštumas ar nemalonumas maitint yra sau įteigtas dar net nepabandžius. Lygiai taip pat būtų galima sau įsiteigt, kad tas maitinimas nėr taip baisu, o dar turint omeny MP naudą vaikeliui. Juk tam ir esam mamos, kad vaikams stengtumėmės duot tai kas geriausia soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushka @ 2006 05 24, 14:18)
Mano mažylei 1 mėn, prieš kelias dienas pajutau, kad pradeda trūkt pienelio  cray.gif  na ką darysi, gi nekankinsi vaiko - nusipirkom mišinio ir kartą per dieną primaitinam (Labai bijau, kad pajutus buteliuką neatsisakytų papuko  unsure.gif  ). Gal todėl, kad man viskas šviežia, bet tas primaitinimas man tik dar labaiu sustiprino norą maitint pačiai. pats maloniausias jausmas, kai vaikelį priglaudi prie krūtinės - jis nurimsta ir ima godžiai traukt pienuką. Aišku, buvo, kad ir skaudėjo spenelius, bet gi yra visokių tepaliukų ir kompresiukų ir praeina tie skausmai... Manau, kad tas šlykštumas ar nemalonumas maitint yra sau įteigtas dar net nepabandžius. Lygiai taip pat būtų galima sau įsiteigt, kad tas maitinimas nėr taip baisu, o dar turint omeny MP naudą vaikeliui. Juk tam ir esam mamos, kad vaikams stengtumėmės duot tai kas geriausia  soske.gif

Pabandyk dažniau žindyti, turėtų padaugėti pienuko. O žindymas yra nuostabus dalykas, man kartais atrodo, kad aš savo vaiko taip nemylėčiau, jei nežindyčiau blush2.gif Labai suartina ir labai malonu wub.gif
Atsakyti
Tai va aš būsių prie tų, kurioms maitint krūtim šlykštu blush2.gif Bet žinau, kad MP pats geriausias maistas vaikui, tai nusitraukinėju iki šiol, tiesa, jau ruošiuosi iki vasaros pradžios baigt, nes baigiu įsivaryt rankos sąnarių uždegimą doh.gif Ir visai netikiu tom kalbom, kad vaikas ištraukia daugiau ir kad nereikia nusitraukinėt schmoll.gif Viskas priklauso nuo pientraukio, kaip sakoma - dela v technike - aš į diena pritraukdavau po 1 lirtą, vaikas visą laiką kas mėn po 1 kg priauga.
Ir gimdyt pačiai man visai nėra kažkas tokio natūralaus, be ko nesijausčiau moterim ar kaip ten prirašė kažkas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamparam: 25 gegužės 2006 - 13:23
sweikos,
kaip manot jei eisiu i soleriuma ar nedinks man pienas?nes maitinu pati,ir dar nesinori kad dinktu pienukas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamparam @ 2006 05 25, 13:22)
Tai va aš būsių prie tų, kurioms maitint krūtim šlykštu  blush2.gif  Bet žinau, kad MP pats geriausias maistas vaikui, tai nusitraukinėju iki šiol, tiesa, jau ruošiuosi iki vasaros pradžios baigt, nes baigiu įsivaryt rankos sąnarių uždegimą  doh.gif  Ir visai netikiu tom kalbom, kad vaikas ištraukia daugiau ir kad nereikia nusitraukinėt  schmoll.gif Viskas priklauso nuo pientraukio, kaip sakoma - dela v technike - aš į diena pritraukdavau po 1 lirtą, vaikas visą laiką kas mėn po 1 kg priauga.
Ir gimdyt pačiai man visai nėra kažkas tokio natūralaus, be ko nesijausčiau moterim ar kaip ten prirašė kažkas  lotuliukas.gif

Yra moteru kurios gimdo nes to nori,o yra tokiu kurios mano,kad taip reikia ir veliau net nesistengia pacios maitinti.
Atsakyti