Įkraunama...
Įkraunama...

nenoras maitinti krutimi

QUOTE(daratav @ 2006 05 25, 14:23)
sweikos,
kaip manot jei eisiu i soleriuma ar nedinks man pienas?nes maitinu pati,ir dar nesinori kad dinktu pienukas. g.gif

tikrai nedings
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2006 05 25, 13:36)
Yra moteru kurios gimdo nes to nori,o yra tokiu kurios mano,kad taip reikia ir veliau net nesistengia pacios maitinti.

Yra moterų, kurios natūraliai gauna į galvą nuo vyrų ir galvoja, kad tai natūralu, yra moterų, kurios natūraliai prisigimdo po 8-10 vaikų ir taip pat natūraliai juos palieka vaikų namuose.

O vaikui turbūt yra skirtumas, iš kokios taros MP geria? Moteriškės, neveltui vyrai kai kurias personas bobom vadina lotuliukas.gif

Jei jau gimei su pute, tai vadinasi turi daryt ir galvot tik taip, kaip bobučių-mamyčių prisakyta? Visai neseniai ir mobiliakai buvo "kenksmingi sveikatai", taip kad manau, palikim teisę kiekvienam(-ai) į savo natūralumą reaguot taip, kaip žmogui priimtina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamparam: 25 gegužės 2006 - 21:06
na as krutim nemaitinu bet kiek pienelio turiu tiek nutarukiu ir duodu maziukei smile.gif visa nestuma buvau isitikinus kad pati maitinsiu, o kai maze gime ir vien tik valge valge ir valge noras dingo unsure.gif namie budama nei pavalgydavau nei i toleta nueidavau nei pamiegodavau verysad.gif tai ir atbaide mane nuo maitinimo. maze prie papo rami budavo o tik atitraukdavau ir rekdavo baisiauisai. galvoju gal jai pienuko mazza budavo, nes ji suvalgo apie 130ml o as tiek nutraukiu per du traukimus g.gif tikrai nemaniau kad busiu tokia lepse is neuzteks kantrybes vaikiuka paciai maitinti, kelias dienas jauciausi labai blogai, verkiau ir verkiau. bet po truputuka atsigaunu guodziu save kad vistik gauna mazyte mano pienelio ax.gif

o del gimdymu tai, as gimdziau naturaliai ir nei plysau nei siuvo thumbup.gif skaudejo viena diena ir tai tik siusiojant biggrin.gif o va drauge po cezario oj kaip kankinosi kai seseles putyte apiplaudinedavo bigsmile.gif nesmagu buvo smile.gif

beje as naturaliu gimdymas su nuskausminimais irgi skaitosi naturalus? g.gif as gimdziau su dujom tai gal jau cia nenaturaliai skaitosi pagimdziau, pasimeciau jau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BooMe: 26 gegužės 2006 - 14:51
taj vat ir gimdysiu BA kur niekas nieko nelieps daryt, nenoresiu taj ir nelys jokiu 'putyciu apiplaudinet', visgi daug ka LT daro, na bet uz komforta ash ir pasiruosus moketi.
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2006 05 26, 18:39)
taj vat ir gimdysiu BA kur niekas nieko nelieps daryt, nenoresiu taj ir nelys jokiu 'putyciu apiplaudinet', visgi daug ka LT daro, na bet uz komforta ash ir pasiruosus moketi.

Man darė cezarį ir jokių putyčių nieks neplovė. ati ėjau ir atsiprausiau. Aišku, iš pradžių skaudėjo vaikščiot, bet tas skausmas iškenčiamas mirksiukas.gif
Atsakyti
taj kad ce jau kaj priraso ziuriu, taj 'pututes plauna' (pirma kart girdziu, blogiausiu atveju vyras pades, ale nemanau kad reikes), kitoms papus 3 kartus i diena po cezario ziuri.. pasakysiu kad nelystu, niekas ir nelys jej nenoresiu, anokia ce beda laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2006 05 26, 18:47)
taj kad ce jau kaj priraso ziuriu, taj 'pututes plauna' (pirma kart girdziu, blogiausiu atveju vyras pades, ale nemanau kad reikes), kitoms papus 3 kartus i diena po cezario ziuri.. pasakysiu kad nelystu, niekas ir nelys jej nenoresiu, anokia ce beda laugh.gif

Na, krutinę tai apžiūrėdavo. Bet nemanau, kad čia ką nors bendra su cezariu turi lotuliukas.gif , manau, kad visoms tikrina, kad kokių gumbų nesusidarytų. Bet tai nėr taip baisu, gi negrabalioja 10 miučių. Trumpai apžiūri ir viskas. Čia kas kaip į tai žiūri g.gif , gal kažkam čia papų grabaliojimas, bet man tai mediko apžiūra, gi ne del savo malonumo jie taip daro tongue.gif , o dėl mūsų sveikatos.
Atsakyti
na visoms jej apziurineja taj tada visaj kitas reikalas.. o man ce sake kad tipo po cezario.
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2006 05 26, 18:43)
na visoms jej apziurineja taj tada visaj kitas reikalas.. o man ce sake kad tipo po cezario.

Patikėk manim , niekas man net nepasiūlė apžiūrėti mano papukų, o kai pasirodė pienas , pati maldavau kad išmasažuotų , nes pati negalėjau .
Atsakyti
Na čia gal nuo gydytojų priklauso... Aš tai jokių nusiskundimų neturėjau, bet per kiekvieną patikrinimą apžiūrėdavo
Atsakyti
QUOTE(Pamparam @ 2006 05 25, 22:58)
Yra moterų, kurios natūraliai gauna į galvą nuo vyrų ir galvoja, kad tai natūralu, yra moterų, kurios natūraliai prisigimdo po 8-10 vaikų ir taip pat natūraliai juos palieka vaikų namuose.

O vaikui turbūt yra skirtumas, iš kokios taros MP geria? Moteriškės, neveltui vyrai kai kurias personas bobom vadina  lotuliukas.gif

Žinai, pirma pastraipa prajuokino. Kažkaip tiksliai čia parašei thumbup.gif .

Bet gal gali praplėsti mintį - "neveltui vyrai kai kurias personas bobom vadina"? Bet kuo čia siejasi maitinamas vaikas ir "boba" g.gif

Tai dėkui iš anksto!
Papildyta:
QUOTE(BooMe @ 2006 05 26, 16:36)

o va drauge po cezario oj kaip kankinosi kai seseles putyte apiplaudinedavo  bigsmile.gif nesmagu buvo  smile.gif

Kažkokie vėjai.. kaip tik po cezario yra nerealiai daugiau "privatumo" tuo klausimu, negu pačiai pagimdžius.. Jau matyt ten plovinėjo ne dėl cezario.. Gal kokia infekcija buvo ar kas. Taigi ko ten lįsti, jei prapjauta vos žemiau bambos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 05 28, 21:26)
Kažkokie vėjai.. kaip tik po cezario yra nerealiai daugiau "privatumo" tuo klausimu, negu pačiai pagimdžius.. Jau matyt ten plovinėjo ne dėl cezario.. Gal kokia infekcija buvo ar kas. Taigi ko ten lįsti, jei prapjauta vos žemiau bambos doh.gif

na kadangi ji po cezario nelabai is lovos pasikelt galejo, o visgi kaujavo, tai turejo kazkas paketa pakeist ir apipraust kad prasmirdus neguletu. nezinau gal kitos is kart po cezario vaiksto kaip niekur nieko, bet ji praktiskai nepasijudino unsure.gif
Atsakyti