Na, net geda pasidare..

prispamino, prichatino cia...
Pasidalinsiu patirtim ir as
Matinau MP... is tingejimo...

Budama nescia, pasiziurejau i pazistama, kuri maitino misinukais... Vaikas keliasi valgyt kas 3 valandas kiaura para... ji irgi kelias, eina misinuko daryt...Vyro kelt kelis kart per nakti nenori- juk dirba... Na ir vaiksto kaip vaiduoklis zmogus...
Pasikalbejau su kita drauge, maitinancia savo pienu... sako, as net neissibudinu, snausdama pamaitinu, nezinau tiksliai, net kiek kartu per nakti vaikas valgo...
Na, galvoju- is as taip noriu
Kaip norejau, taip ir buvo

Maitinau iki 11 menesiu.Po maitinimo pries nakti paguldydavau ja i lovyte, kai nubusdavo valgyt, vyras atnesdavo i musu lova-cia ji ir likdavo iki ryto

Visur ejom, vaziavom kartu, man minties nekilo, kad vaika toki maza kam palikt, ji juk tookia
Tiesa, cia kazkas pasakojo apie melyna piena, kaip bloga...

Nezinau, kokios problemos buvo butent tai mamai, bet nebutinai tas "melynas" yra blogas.
Daugiausia esu nusitraukus 30 ml... jei traukdavau, tai kazkur 15 ml... taip, taip, 15, ne 150

ir jis budavo mesvas....

Bet dukryte valgydavo kas 2 valandas, salia manes budavo rami, svoris augo geriau nei reikia- tai jokiu veiksmus nesiemiau...
O misinukus isbandziau baigus maitint MP... na, ka... ji iki beveik 3 metu keldavosi valgyt nakti, tai sitas darbas buvo perduotas vyrui- jis greiciau iminga...As kol misinuka padarydavau, man visi miegai issilakstydavo ir guledavau tokiom

akim iki ryto, o diena paskui snuduriuodavau. As prisimenu maitima MP, kaip tinginystes laika

Manes nervint negalima- dar vaika apmaitinsiu(cia anytos ismislas, bet aciu jai

) Reikia vaika maitint, i lova susirangau ir snuduriuoju... Vaziuojam kur nors- pienelis visad salia... Nezinau.. man maitint patiko ...Kita, jei tik galesiu, tai butinai maitinsiu MP...
Nors pagalvojus geriau... tai gal ne is tinginystes..Jei buciau zinojus, kad vaikui bent kiek geriau kai mama maitina atsistojus ant galvos, tai buciau ismokus ir tai...

Juk tai tiek nedaug, palygint su tuo, kiek mums suteikia vaikai...
O del tu vyru, matronu ir kitu nesusipratimu... tai ka as zinau... jei vyras vede tik del papu(atsiprasau), tai gal tada ir pasekmes kitokios, bet kai sieja kiti dalykai, tai .... neturiu ka pasakyt