QUOTE(misterija @ 2007 10 06, 01:51)
man atrodo cia ne tiek kad patarima gausit, bet tiesiog isivelsite i ginca ir nieko neneuspresit, nes kiekvienas siulys savo.
pasirinkimas LT tikrai platus , tik atkreipkite demesi i tai kad jei statote nugelezinimo filtrus ar nukalkinimo, tas vanduo tikrai ne itin tinka atsigerti ar maisto ruosimui, jis lieka tinkamas buitinei technikai, o jus juk ne masina.
geriamojo vandens valymo sistemu irgi yra ivairiu, angliniai, osmosiniai, arba kaip pas burbuliuka.lt, tai elektra papurto

, man nesimokiusiai taip gerai nei chemijos nei fizikos , ten niekas neaisku, galejo, kazkaip paprasciau.
ringdamasi filtra atkreipkite i kelis aspektus : gamintojas, garantija, aptarnavimas, veikimo principas, kokiu budu salina nesvarumus, ar yra nutekejimas , ar tiesiog viskas kaupiasi filtre iki to laiko kol pakeis.
ir nesakykite brangu isgirde kaina, gal geriau pasirinkite kokybe
Sveiki,
Turiu pries keleta metu pasistates Jusu firmos parduodama nukalkinimo filtra bei osmosa virtuveje.
Yra keletas pliusu:nereikia po kiekvieno maudymosi nusausinti plyteliu vonioje, bei nera nuosedu arbatiniame.
Daugiau jokios naudos. Sanaudos nerealios (tiek sruskos, tiek filtrams), is osmoso pastoviai bega vanduo lauk i kanalizacija, padaro 1ltr turbut tiek ir ismeta.
Keletas nemaloniu pastebejimu jusu firmos atzvilgiu: Keiciate filtrus kai manote jog jau reikia jums keisti (atejo tipas laikas 6men, o gal as atostogavau 5 men, arba pas mane kieme dirbo 30 nelegalu ir kad jie isgyventu daviau tik stebuklingojo vandens is kraniuko, kaip Jus viska gerai zin. Akcentuojate jog jei nekeisit filtro kasetes (nors jos dar ir svarios) reikes keist membrana ir negalios garantija, tik idomu kas ten gali sugest ??? bet nepasakot jog ja ir taip kas 5 metus gamintojas rekomenduoja keist.
Be to pasakykite kokius dar vandens kokybes parametrus Jus tiriate be TDS, kad ateje pas zmones i namus nustatote jog jiems reikia osmoso ar minkstinimo filtro.
Dabar zinau tik viena jog naujai statomame name nebebus jokio osmoso, tik pastatysiu minkstinimo filtra katilui, vonioms, skalbyklei, o i virtuve nuvesiu
atskira atsaka nuo vandentiekio ivado per paprasciausia mechanini filtra.
Cia tik mano kaip naudotojo nuomone, jokiu asmeniskumu