Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens filtrai

QUOTE(fleimeris @ 2008 02 17, 12:48)
eSpring yra pirmoji vendens velimo sistema,kuri yra instaliuota vandens paemimo vietoje.sioje sistemoje yra panaudota uzpatentouta siu elementu kombinacija:Anglies filytras,ultravioletiniu spinduliu lempa ir darbo kontroles sistema.filtro anglies ideklas sekmingai pasalina daugiau nei 140 potencialiu vandens uztersimu faktoriu, o ultravioletiniu spinduliu lempa sunaikina daugiau nei 99.99% vandenyje esanciu miokrobiologiniu tersalu. elektronine monitoringo sistema leidzia tikrinti sistemos veikima ir informuoti vartotoja apie butinybe pakeisti filtro idekla.musu sistema yra unikali,nes sujungia sias tehnologijas.
vandens valimo sistema eSpring pateiks tau toky vandeni kuriogalesi pasitiketi. eSpring sunaikina daugiau nei 99.99% vandenyje esanciu bekteriju ir virusu eSpring suteikia vandeniui skaidruma ir geremo vandens skoni. eSpring pagerina vandens kvapa. Anglies filtras pasalina kietasias dalelias ir daugiau nei 140 galinciu buti vandenyje esanciu tersalu. Dabar neprivalai eiti i parduotuve pirkti vandens . pakaks ijungti filtra eSpring.
eSpring filtro uztenka 5000 litru arba vienems metams 5 asmenu seimai

eSpring vandens valymo sistema su voztuvu instaliuotu i egzistuojanti ciaupa kuris montuojamas virs kriaukles.
filtro nasumas 3.4 litrai filtruoto vandens per minute kaina 4006.lt

uzsakymas ir platesne informacija klaipedos mieste tel +37067302813

jau paprasciau butu ideti linka is youtube. ten labai vaizdziai parodyta kaip filtras veikia, taipogi pora filmuku kaip isradingi zmogeliukai ta pati efekta pateikia namu salygom.

Atsakyti
mums filtrus irenge zmogus vardu Tomas(dabar dirba UAB TG TECH) kuris yra filtru genijus ivardinciau taip(tokias problemas issuka kad ojojoi doh.gif )...nes dirba jau n metu su butent vandens valymo problemom, o ne kaip kiti eiliniai firmu vadybininkai vienus metus viena kisa kitus kita daikta... jokiu problemu su vandeniu, nei filtrais neturim (jei turim klausimu visad paskambine sulaukiam paaiskinimo ir druskos laiku..dziaugiuosi minkstu vandeniu po kurio oda tokia svelni, o taip pat vadinamaja RO sistema..ACIU thumbup.gif

PS jei kam reiks kontaktu ir nuolaidu rasykit i az, tikrai susibendravom su juo ir per mane gausit
Atsakyti
QUOTE(Addict @ 2008 03 05, 15:00)
mums filtrus irenge zmogus  vardu Tomas(dabar dirba UAB TG TECH) kuris yra filtru genijus ivardinciau taip(tokias problemas issuka kad ojojoi doh.gif )...nes dirba jau n metu su butent vandens valymo problemom, o ne kaip kiti eiliniai firmu vadybininkai vienus metus viena kisa kitus kita daikta... jokiu problemu su vandeniu, nei filtrais neturim (jei turim klausimu visad paskambine sulaukiam paaiskinimo ir druskos laiku..dziaugiuosi minkstu vandeniu po kurio oda tokia svelni, o taip pat vadinamaja RO sistema..ACIU  thumbup.gif 

PS jei kam reiks kontaktu ir nuolaidu rasykit i az, tikrai susibendravom su juo ir per mane gausit

Yra toks posakis - kas šuniui uodegą pakels, jei ne jis pats.
Atsakyti
"Kiekvienas girdi tik tai, ką supranta." (J.V.GĖTĖ)

tai jau taip, kad savo darbais (ir mano name ir mano draugu namuose atliktais darbais) jis sau uodega tikrai galetu keltis... g.gif
atsiprasau uz pararyta rekomendacija doh.gif ...juk tema apie filtrus, tai jeigu as juos turiu ir jie gerai veikia...tai kame probelma?? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Addict @ 2008 03 06, 15:35)
"Kiekvienas girdi tik tai, ką supranta." (J.V.GĖTĖ)

tai jau taip, kad savo darbais (ir mano name ir mano draugu namuose atliktais darbais) jis sau uodega tikrai galetu keltis...  g.gif 
atsiprasau uz pararyta rekomendacija doh.gif ...juk tema apie filtrus, tai jeigu as juos turiu ir jie gerai veikia...tai kame probelma??  blink.gif

Problemos kaip ir nėra. Va tik nepatinka, kai pradeda girtis - aš pats geriausias.
Puikiai žinau šito darbo įpatumus ir kainodarą.
Teko matyti ne vieną pardavėją, kurie kabina makaronus ir stengiasi prastumti kuo brangesnes prekes. Taip pat žinau tokiu, kurie tikrai profesonaliai pataria, ir parenka optimalų variantą.
Taip kad, jusų teisė rinktis.
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 01 26, 22:42)
UAB Kristoliniai vandenys buvo pas mus sveciuose ir istyre vandenuka...vaizdelis nekoks doh.gif Siulo mums statytis aquafilter.

Gal yra neseniai pasistaciusiu? Kokie atsiliepimai? Kiek mokejote?

Ir pas mus svečiavosi šios firmos atstovai. Irgi labai siūlo. O aš abejoju. Man nepatinka tas 10 l bakelis - užima daug vietos verysad.gif . Ar rekomenduotumėt įsirengti?
Atsakyti
Na bakelis kaip bakelis, jis turi buti, kitaip niekaip.
Siaip filtras gerai, taciau tik reikia nepermoketi. Yra imones kuriu agentai nevaiksto o kainos kazkas apie 1000.

Pas mus tik problem, kai isipili vandens per filtra, kol vel prisipildo bakelis, LABAI daug vandens bega i kanalizacija net gi garsiai.
Pardavejas tikinakad taip ir turi buti, bet tai manau nesamone. Kaip pas kitus?
Ps. filtrai pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(Darrka @ 2008 03 28, 10:52)
Na bakelis kaip bakelis, jis turi buti, kitaip niekaip.
Siaip filtras gerai, taciau tik reikia nepermoketi. Yra imones kuriu agentai nevaiksto o kainos kazkas apie 1000.

Pas mus tik problem, kai isipili vandens per filtra, kol vel prisipildo bakelis, LABAI daug vandens bega i kanalizacija net gi garsiai.
Pardavejas tikinakad taip ir turi buti, bet tai manau nesamone. Kaip pas kitus?
Ps. filtrai pakeisti.

nelabai aisku tik koks filtras, jei tai membraninis (RO) tai taip vandens kanalizavimas butinas, o jo kiekis priklauso nuo membranos galonu kiekio, kuo maziau galonu tuo daugiau kanalizuoja. o per kiek laiko bakelis prisipildo ir kokios talpos bakelis?
Atsakyti
QUOTE(misterija @ 2008 03 28, 10:58)
nelabai aisku tik koks filtras, jei tai membraninis (RO) tai taip vandens kanalizavimas butinas, o jo kiekis priklauso nuo membranos galonu kiekio, kuo maziau galonu tuo daugiau kanalizuoja. o per kiek laiko bakelis prisipildo ir kokios talpos bakelis?

Tai įsirengus filtrą vandens sunaudojama daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Kedrė @ 2008 03 28, 10:40)
Ir pas mus svečiavosi šios firmos atstovai. Irgi labai siūlo. O aš abejoju. Man nepatinka tas 10 l bakelis - užima daug vietos verysad.gif .  Ar rekomenduotumėt įsirengti?

Vietos uzima, bet o kaip kitaip smile.gif Mes naudojames , mums labai svarbu svarus ir skanus vanduo smile.gif

QUOTE(Darrka @ 2008 03 28, 10:52)

As negirdziu kaip teka i kanalizacija g.gif

Vienu zodziu mes esame patenkinti svariu ir skaniu vandenuku...nezinau ar vandens susinaudoja daugiau, kazkaip nekreipiau demesio g.gif Na, bet del to tikrai neatsisakysime filtru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kedrė @ 2008 03 28, 11:08)
Tai įsirengus filtrą vandens sunaudojama daugiau?

pas mus namie nepastebejau schmoll.gif , bet negaliu sakyti del kitu , ar pas juos labai jauciamas kiekio padidejimas g.gif
Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2008 03 29, 11:59)
As negirdziu kaip teka i kanalizacija g.gif

Vienu zodziu mes esame patenkinti svariu ir skaniu vandenuku...nezinau ar vandens susinaudoja daugiau, kazkaip nekreipiau demesio g.gif  Na, bet del to tikrai neatsisakysime filtru smile.gif

dziaugiuosi uz jumis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ne vandens kiekis jokiu budu nepadideja. Na hmm, jo labai daug bega i kanalizazija bet kadangi srovele pakankamai plona tai skaitiklis nesisuka (gal tiesiog skaitiklis jau per senas).
Taciau pildantis bakeliui to vadinamo atfiltruoto nesvaraus vandes i kanalizacija bega tikrai LABAI daug. Ir dargi po ganetinu spaudimu nes girdisi visoje viruteveje.
Pardavejas aiskina kad taip ir turi buti, mol tokia technologija. Tingiu aiskintis, bet man tai bredas konkretus. Tuo labiau kad buna momentu kada taip nebega (Ar bent jau nesigirdi).
Atsakyti