Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Nuo bet kokio vyno gali apsivemt,nualpt,padides spaudimas ir t.t.
Alkogolis yra alkoholis.
Taure na buvau pas zmones,kurie ''rashalo'' negeria biggrin.gif
tiesiog ta diena sureagavo taip.
Jei vdrug pripustum,padarius kokia nesamone kely,jie neklaustu ,ar gera viski,vyna,vodke geret... Laipsnis yra laipsnis.
Taip lieka taxi,bet svarbiausia,kad tuo metu nebutum kelyje uz vairo.
Gyvenimas yra ir taip trumpas,tai reiketu branginti ji,tokiu situaciju isvengiant. Mazinti rizika.
Niekam nuomones nekisu savo.
Kartais nezinome,kaip koks maistas paveiks .. Ar apsinuodysi,ar apsitr.. Nuo jo..
O cia ir taip aisku,kad produktas ne alkiui malsint smile.gif
buvau 60 metu jubiliejuje. Saiko nejauciantys ant galo vos ant koju stovejo...
Visa ta baliu valgiau,geriau arbatas smile.gif ir jauciausi laaabai gerai.
Zmones labai mane palaike. Saunuole,uz vairo,geriau is vis negert. Nebuvo net kalbos,davai isgerk,nors cerka,ar taure..
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 09 03, 22:16)
Na taip, bet juk jei sureaguos ne taip, kaip tikiesi, yra iseitis, taxi  smile.gif

Gerai,jei taip smile.gif ,bet dauguma visgi seda uz vairo smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 04, 08:33)
Nuo bet kokio vyno gali apsivemt,nualpt,padides spaudimas ir t.t.
Alkogolis yra alkoholis.
Taure na buvau pas zmones,kurie ''rashalo'' negeria biggrin.gif
tiesiog ta diena sureagavo taip.
Jei vdrug pripustum,padarius kokia nesamone kely,jie neklaustu ,ar gera viski,vyna,vodke geret... Laipsnis yra laipsnis.
Taip lieka taxi,bet svarbiausia,kad tuo metu nebutum kelyje uz vairo.
Gyvenimas yra ir taip trumpas,tai reiketu branginti ji,tokiu situaciju isvengiant. Mazinti rizika.
Niekam nuomones nekisu savo.
Kartais nezinome,kaip koks maistas paveiks .. Ar apsinuodysi,ar apsitr.. Nuo jo..
O cia ir taip aisku,kad produktas ne alkiui malsint smile.gif
buvau 60 metu jubiliejuje. Saiko nejauciantys ant galo vos ant koju stovejo...
Visa ta baliu valgiau,geriau arbatas smile.gif ir jauciausi laaabai gerai.
Zmones labai mane palaike. Saunuole,uz vairo,geriau is vis negert. Nebuvo net kalbos,davai isgerk,nors cerka,ar taure..

Saunus poziuris,jei visi taip galvotu,kelyje sumazetu avariju.
Jei man reikia vairuoti,man niekas neikis nei slakelio,nes nesuprantu prasmes,kas pasikeis nuo tos taures,atsiras tik kvapas ir tiek,jei gerti,tai gerti normaliai lotuliukas.gif ..
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 09 04, 10:37)
Jei man reikia vairuoti,man niekas neikis nei slakelio,nes nesuprantu  prasmes,kas pasikeis nuo tos taures,atsiras tik kvapas ir tiek,jei gerti,tai gerti normaliai lotuliukas.gif ..

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš esu nekokia gėrėja, tai "normaliai" dažniausiai išvis negeriu rolleyes.gif
Labai gerai panos, kad esat tokios kategoriškos, tikiuosi realybėje irgi taip elgiatės thumbup.gif

Pridaviau mašiną į servisą verysad.gif Kažkas negerai su kompu. Pirmą kartą ateinu važiuoti, žiūriu bagažinė atsidarius. Žinau, kad prieš tai grįžus uždariau. Galvojau gal dukra paspaudė mygtuką ant rakto ir atsidarė. Vakar ateinu važiuoti, visi langai ir stogas atsidarę, mašina atsirakinus blink.gif Su mygtuku ant rakto jų neatidarysi, tikrai ne vaiku darbas. Pridaviau, lai tvarko.
Žiūrim antros mašinos. Susirado mb neblogą varijantą, tikiuosi atrašys šeimininkas. Audi A4. Laikau špygas, kad tik atsilieptų, nebūtų pardavęs notworthy.gif
Jaučiamės abu kaip be rankų be mašinos, kažkos bejėgiškumas apima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 09 04, 23:00)
Žiūrim antros mašinos. Susirado mb neblogą varijantą, tikiuosi atrašys šeimininkas. Audi A4. Laikau špygas, kad tik atsilieptų, nebūtų pardavęs  notworthy.gif
Jaučiamės abu kaip be rankų be mašinos, kažkos bejėgiškumas apima  doh.gif

laikau ir aš špygas smile.gif labai faina mašinytė drinks_cheers.gif kokią spalvą žiūrit?
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 04, 15:06)
laikau ir aš špygas smile.gif  labai faina mašinytė drinks_cheers.gif  kokią spalvą žiūrit?

Rastas varijantas labai tamsi pilka, hečbekas. g.gif Nervas jama, kad vis neatrašo, labai sunku laukti unsure.gif
Atsakyti
na nebus ši, bus kita. smile.gif o turint džipą, nesinori mažesnės auto?
http://img.autorambl...2d22e1911f.jpeg čia kaip supratau tas hečbekas, labai į universalą neša. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 04, 15:33)
na nebus ši, bus kita.  smile.gif  o turint džipą, nesinori mažesnės auto?
http://img.autorambl...2d22e1911f.jpeg čia kaip supratau tas hečbekas, labai į universalą neša. g.gif

Tokia ir yra. Tik kolkas neatrašė. Dar palauksim dieną, jei neatrašys, ieškosim kitos. Nelabai skiriu ką reiškia hečbekas, ką universalas blush2.gif
Džipas mums mažas dabartinis, palyginus su tuo kokį turėjom prieš tai. Ankstesnis buvo 8 vietų tankas Honda Pilot , dabar tik penkios vietos doh.gif Važiavimui dydis netrukdo ištikro.
Audi bus mb jei būtent ją nupirksim, jis nori mažesnės, o mamka su vaikais turi važinėti su didesne, bent jau taip priimta JAV bigsmile.gif Aš jau pripratau prie džipuko, nenorėčiau vėl pratintis prie kitos.
Tikiuosi pataisys mašiną iki ryt. Ketvirtadienį reikia vežti vaikus į mokyklą pirmą dieną. Nenunešiu tiek mokyklinių priemonių pėščia blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kadangui darbą pradedu nuo 7 val., jaučiu, kad neužilgo tokiu laiku dar bus prietema. Nelaukiu to laikotarpio, kai atvažiuoji su tamsa schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 09 05, 07:47)
Labas rytas,
      Kadangui darbą pradedu nuo 7 val., jaučiu, kad neužilgo tokiu laiku dar bus prietema. Nelaukiu to laikotarpio, kai atvažiuoji su tamsa schmoll.gif .

O as jau pilnai su tamsa isvaziuoju ir darba pradedu tamsoj ax.gif Ir griztu kai jau suteme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 09 05, 00:20)
Tokia ir yra. Tik kolkas neatrašė. Dar palauksim dieną, jei neatrašys, ieškosim kitos. Nelabai skiriu ką reiškia hečbekas, ką universalas  blush2.gif
Džipas mums mažas dabartinis, palyginus su tuo kokį turėjom prieš tai. Ankstesnis buvo 8 vietų tankas Honda Pilot , dabar tik penkios vietos  doh.gif Važiavimui dydis netrukdo ištikro.
Audi bus mb jei būtent ją nupirksim, jis nori mažesnės, o mamka su vaikais turi važinėti su didesne, bent jau taip priimta JAV  bigsmile.gif Aš jau pripratau prie džipuko, nenorėčiau vėl pratintis prie kitos.
Tikiuosi pataisys mašiną iki ryt. Ketvirtadienį reikia vežti vaikus į mokyklą pirmą dieną. Nenunešiu tiek mokyklinių priemonių pėščia blink.gif

Ikelta foto tikrai ne hecbekas biggrin.gif ,ten universalas.Man nelabai patinka,nors vyras man vis kiso universalus doh.gif biggrin.gif .Man tik sedanai prie sirdies biggrin.gif .Nors kokio dzipuko neatsisakyciau biggrin.gif .
Atsakyti
Siandien vel vairavau, valiooo. O tenka man vairuot dykumu ralio salygomis :)ooo
Tik dar niekad to nedariau viena. Pora kartu buvau uzgesus.
Atsakyti