Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Kliamka, jei galėčiau, važiuočiau lėtai, bet privalau važiuoti su srautu. Esmė ir yra išmokti važiuoti ir manevruoti su srautu. Bėda ta, kad pas mus tie srautai "skraido". Nieko nepadarysi kai greičiai leistini dideli ir priedo visi gerokai viršyja.
Man mb sako, išmoksiu važiuoti Niujorke, galėsiu važinėti drąsiai bet kur. Nu rimtai čia srautai dideli mašinų ir visos lekia bamperis į bamperį atstumais. Man dar baisoka važiuoti arčiau priekyje mašinos, kai greitis didelis, bet šiandien irgi peržengiau šitą barjerą. Tik padidink tarpą, iškart sulenda n mašinų. Šiandien taip ir užlindo sunkvežimis su gelžgaliais kažkokiais kyšančiais. teko lenkti jį, nelauksiu gi kol kuolas koks nukris į mane unsure.gif Daugiau didelių atstumų nepalikinėjau.
Mūsų mamos negali važiuojant su mumis sėdėti priekyje. Joms nelaiko nervai, baisu dėl greičio ir srauto. Sako LT nieko panašaus nėra. Net brolis mano irgi komentavo, kad "nu i nafik" mūsų trafikus. Sakė tėtis mūsų čia nepavažiuotų niekaip ...
Ir ištikro įsitikinau Vilniuje, kad nieko panašaus nėra. Jei iššoksta keli išsišokėliai, tiek to ir greičio. O čia visi varo greit. Net kai mokiausi vairaimo, instruktorius mane išvežė į bulvarą. Jame leistinas greits 72 km. Studentui vairuotojui galima važiuoti tik 48 km greičiu. Žinoma srautas važiuoja 80. Aš kaip pavyzdinga studentė velkuosi 48. Buvo greit paaiškinta, kad šitaip elgtis negalima, kad vilkdamasi sukeliu avarines situacijas, privalau važiuoti vienodai su srautu. Nu ir spaudžiau kaip visi ...

Bet esmė šito pasivažinėjimo, kodėl taip džiaugiuosi .. Kad supratau kaip persirikiuoti. Prieš tai persirikiavimas buvo baisiausias dalykas, o šiandien "daėjo".
Atsakyti
Jei yra sąlygos tai visi ir laksto. mirksiukas.gif dažnai važiuoju vienu keliu 70 nors leistinas 50. Jei gerb.pareigūnai dažniau rodytųsi taip nevažinėčiau, nors jokio pavojaus ten nebūna, juokingas tas pem ženklas. O tarpo šiandien ir aš stengiaus nepalikt, nes nervina kai aš nuo galo eilės važiuoju, nes spėjau pamatyt iškart kur jos galas, o kiti atvažiuoja ir lenda prie posūkio ir taip tik dar didesnį kamštį daro.

aš kai mokiaus tai liepė min 80 spaust kai išvažiavom į Kaunas-Vilnius, nors ir tamsoka buvo. Dbr tai juokingas tas 80km/h tiesiam kely. smile.gif

beje, pirkau naują draudima, trupučiuką atpigo. rolleyes.gif reik susirast kur aš jį nugrūdau. doh.gif

Ei bet įdomūs ten pas jus greičiai, tai kodėl 72 o ne 70 biggrin.gif ? pagal kokią formulę ten juos apskaičiuoja?
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 09 05, 22:23)
Ei bet įdomūs ten pas jus greičiai, tai kodėl 72 o ne 70 biggrin.gif ? pagal kokią formulę ten juos apskaičiuoja?

Ten turbūt mylios g.gif Pavertus į km, gaunasi toks keistas skaičius.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 09 05, 14:28)
Ten turbūt mylios  g.gif  Pavertus į km, gaunasi toks keistas skaičius.

jo jo, vertimus surasiau.

Papildyta:
Bulvaras, kuriame su instruktorium buvau, tai trijų juostų gatvė, su šviesoforais.
Miesto greitkeliais eina 90 ir daugiau . Jie tokie siauri, vingiuoti, tupi tie greitkeliai. Bet jaučiu, kaip nugaliu greičio baimę. Kitos išeities nėra. Bijosiu greičio, negalėsiu važiuoti pagrindinėmis gatvėmis ir greiteliais, kuriais būtina važiuoti, norint kažkur nuvažiuoti. Nesitrinsiu gi vien aplink namus.
Mb man ištikro nelabai norėjo leisti važiuoti šiandien. Sudėtingas ir labai užgrūstas kelias. Siūlė taxu važiuoti iki serviso. Bet gaila man buvo mokėti tiek pinigų taxui, kai tereikia nugalėti save.
Taip kaskart nugaliu kažkokią baimę. Tik daug tų baimių yra dar, pačios žinot unsure.gif
Atsakyti
sveikos mergytes, as ir dar zalias lapas!!!
butu saunu pabendraut 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 09 05, 22:51)
jo jo, vertimus surasiau.

Papildyta:
Bulvaras, kuriame su instruktorium buvau, tai trijų juostų gatvė, su šviesoforais.
Miesto greitkeliais eina 90 ir daugiau . Jie tokie siauri, vingiuoti, tupi tie greitkeliai. Bet jaučiu, kaip nugaliu greičio baimę. Kitos išeities nėra. Bijosiu greičio, negalėsiu važiuoti pagrindinėmis gatvėmis ir greiteliais, kuriais būtina važiuoti, norint kažkur nuvažiuoti. Nesitrinsiu gi vien aplink namus.
Mb man ištikro nelabai norėjo leisti važiuoti šiandien. Sudėtingas ir labai užgrūstas kelias. Siūlė taxu važiuoti iki serviso. Bet gaila man buvo mokėti tiek pinigų taxui, kai tereikia nugalėti save.
Taip kaskart nugaliu kažkokią baimę. Tik daug tų baimių yra dar, pačios žinot  unsure.gif

As namo vaziuoju panasiu keliu biggrin.gif ,labai vingiuotas kelias,staigiu posukiu yra,apie siauruma tai patyliu doh.gif ,bet lekiu ant 100 tai tikrai ax.gif .Pripratau jau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Otuxe @ 2012 09 06, 13:15)
butu saunu pabendraut 4u.gif  4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

Vakar namo iš darbo naujamiestyje Vilniuje vietoj 20 min važiavau gal kokių 45-50, baisūs kamščiai, juostos užkištos, stengiausi į reikiamas juostas iš karto užsukti, leidausi nuo Tauro kalno, tai porą centimetrų pariediedėvau, stabdydavau ir taip visu likusiu keliu grįžtant namo, visi lenda, Žvėryne mikriukas buvo išvažiavęs į priešingą eismo juostą, naglai lindo atgal į savo juostą, pradėjo mane spausti šonu, o tokių pastebėjau mėgėjų net keletą, kurie nelaukia susidariusioje eilėje, o važiuoja priešinga eismo juosta ir paskui bando naglai lįsti, dar atvažiavau į aikštelę netoli namų, radau tik vieną laisvą vietą, o jei būčiau vėliau atvažiavusi, būčiau neradusi ir šitos, reiktų gatvėje palikti doh.gif Pirma mintis vakar buvo - pasiilgau vairavimo vasarą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Otuxe @ 2012 09 06, 06:15)
butu saunu pabendraut 4u.gif  4u.gif

dar vienas lapukas, malonu 4u.gif

QUOTE(*Change* @ 2012 09 06, 07:25)
As namo vaziuoju panasiu keliu  biggrin.gif ,labai vingiuotas kelias,staigiu posukiu yra,apie siauruma tai patyliu doh.gif ,bet lekiu ant 100 tai tikrai  ax.gif .Pripratau jau biggrin.gif .

Aš dar tik pratinuosi doh.gif
QUOTE(grmarti @ 2012 09 06, 07:35)
Sveika prisijungus 4u.gif

Vakar namo iš darbo naujamiestyje Vilniuje vietoj 20 min važiavau gal kokių 45-50, baisūs kamščiai, juostos užkištos, stengiausi į reikiamas juostas iš karto užsukti, leidausi nuo Tauro kalno, tai porą centimetrų pariediedėvau, stabdydavau ir taip visu likusiu keliu grįžtant namo, visi lenda, Žvėryne mikriukas buvo išvažiavęs į priešingą eismo juostą, naglai lindo atgal į savo juostą, pradėjo mane spausti šonu, o tokių pastebėjau mėgėjų net keletą, kurie nelaukia susidariusioje eilėje, o važiuoja priešinga eismo juosta ir paskui bando naglai lįsti, dar atvažiavau į aikštelę netoli namų, radau tik vieną laisvą vietą, o jei būčiau vėliau atvažiavusi, būčiau neradusi ir šitos, reiktų gatvėje palikti doh.gif Pirma mintis vakar buvo - pasiilgau vairavimo vasarą verysad.gif

Kamščiai, kamštukai doh.gif
Ką tik grįžau vaikus į mokyklą pridavus. Jetus kas ten darosi blink.gif Mišrainė prie mokyklos. Dar autobusų pristatyta ir visi raudonom šviesom ir stopais įjungtais. Kol išvažiavau ... Daugiau nebevažiuosiu prie pat, nesamonė kažkokia.
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 09 06, 15:35)
Pirma mintis vakar buvo - pasiilgau vairavimo vasarą verysad.gif

drinks_cheers.gif del sito,tai tikrai..
mano bus pamaina iki puses 12 dirbti vakaro.. as net neisivaizduoju kurmasina statysiu.. unsure.gif
mb sako garazo ieskot... unsure.gif arba peskom vaiksciot iki darbo.. pzdc... unsure.gif savaite nevazinet..
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 06, 16:41)
drinks_cheers.gif del sito,tai tikrai..
mano bus pamaina iki puses 12 dirbti vakaro.. as net neisivaizduoju kurmasina statysiu.. unsure.gif
mb sako garazo ieskot... unsure.gif arba peskom vaiksciot iki darbo.. pzdc... unsure.gif savaite nevazinet..

12 nakties peškom vaikščiot? blink.gif koks keistas vyras. rolleyes.gif Na vistiek kažkur būna vietos, nebūtina po langu pasistatyt, tegul bus kad ir ant gatvės. Pas mane kaip tik vėlai būna vietos, o mažiausiai apie šeštą vakare.
Iš tikro daugumą daugiabučio aikštelių reikėtų rekonstruoti.

šnd važiavau šeštą bet vistiek dar kamščiai. Vieni bandė gudraut ir važiuodami prieš eismą įsukti i kairę, bet kad nebuvo kur įsukt, nes ten jau eilė stovėjo, o iš priekio kitos atvažiavo ir neturi kur važiuot, nes tie gudruoliai prieš eismą stovi. aš tvarkingai stovėjau ir klausiau pypsenimų. rolleyes.gif

Galėtų bausti tuos, kurie atvažiuoja iki posūkio ir tada grūdasi prie posūkio priešais visą eilę. Pradėjau nekęst tokių. Šiandien vienai babcei naglai neleidau užlįst ir dar aprėkiau. mad.gif
Atsakyti
aj dzyn vazrysiu su masina..palikinesiu mamos kieme gal..jei bus vietos. Baisu palikinet svetimuose kiemuose.

Kliaaamka biggrin.gif kokia vriedna,skriaudzia babules biggrin.gif
o jei rimtai. Taisingai. As irgi taip panasiai padarius buvau. Gudrus toks zmogelis per sesku kalna vln ,vare autobusu juosta,o poto kisa snapa pries masina,naglai ir nepraleidom su instruktorium. smile.gif taip mokyt reikia. As kai rikiuojuos,tai naglai lendu... Nes nepraleidzia,tada uzkertu kelia.. Na kai kamstis budavo. tongue.gif
Papildyta:
Neee.. kliamka ne tak parasiau ..
Norejau pasakyt,kad man garazo sako ieskot. O as pamasciau,gal peskom vaiksciot. Mb tai pries... Sake dar ko sugalvosi..masina turi,tam ir pirkai,kad vazinet.o ne kieme stovetu.. Aj.. Gerai sakai. Vistiek kur nors ikisiu. smile.gif
Papildyta:
Neee.. kliamka ne tak parasiau ..
Norejau pasakyt,kad man garazo sako ieskot. O as pamasciau,gal peskom vaiksciot. Mb tai pries... Sake dar ko sugalvosi..masina turi,tam ir pirkai,kad vazinet.o ne kieme stovetu.. Aj.. Gerai sakai. Vistiek kur nors ikisiu. smile.gif
Atsakyti
Šiandien per tokį lietų papuoliau blink.gif ,taip pikta, šalia darbo neturiu leidimo statyt, o kol daejau kur mašina stovi visa šlapia buvau ,drabužiau kiaurai permirko, įsedau į mašiną, langai aprasojo, tai turejau dar visa šlapia kondicionieriu jungti kad atleistu langus
O po to taip keistai saule išlindo, asfaltas šlapias, saule akina, juostu visai nematau, žiuriu per 2 važiuoju, pusiau aklai blink.gif
Atsakyti