Kaip jums visom faina, man sake, masinos savo neduos

kad turiu savo pirkti...bijo kad sudauzysiu. tipo labai geras vairuotojas, na aisku, as be patirties, bet kai per viena diena kaimo kelyje vos i dvi masinas neivaziavo...

ir as emiau rekti "stabdyk"...tik tada sustojo, laksto kartais labai neatsargiai, neziuri kas prieki vaziuoja ir kaip. o as tai aisku, be patirties, ir kai vaziuosiu, vaziuosiu labai jau atsargiai. man irgi vairavimas labai malonus, tik su egzaminais kazko uzsitese...is 3 karto tik. dabar svarbu nepamirsti, labai daug ismokau mazame miestelyje, nezinojau kaip teisngai praleisti ir ka kai suki i kaire ir pan.
siandien pasiemiau savo teises, labai grazios man.
tai galvosiu apie savo masina, nezinau tik kokia, gal kuo paprastesne. labai nenoriu, kad iskart imtu gesti nusipirkus, juk naujos neipirksiu turbut.
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2012 08 31, 15:50)
Mano teises islaikytos liepos 13, nuo tada ir vazineju. Masina vadinu bumeriuku
labai gerai, kad pasitikejimo yra pakankamai, kad sesti uz vairo nelaukiant nezinia ko. As irgi tik islaikiau teises, grizau namo po egzamino ir iskart isvaziavau viena i gatves su 2d. senumo masina

Po mazdaug savaites suslubavo pasitikejmas kai vos i siena neisiplojau. Tada ziauriai bijojau vel lipti, nervavausi, kad masna pernauja, perbrangi man kereplai ir tt. Mb man prafiltravo smegenine. Sake, kad nu ir kas jei apgadinsiu masina, niekam uz ja neesu skolinga, bile pati nenukenteciau. Zodziu gerai jis man prafilravo ir nebebijau. Rimtai, ko bioti ? Esu atsargi, laikausi taisykliu, uz masina niekam neskolinga, todel sedziu ir varau. Kaskart iveikiu nauja situacija ir vis labiau dziaugiuosi. Veziojuos vaikus, uosvene. Veziau draugus, jie net nezinijo, kad mano teises naujos, kai pasakiau, kad esu lapas, nepatikejo

Manau reikia pasitikejmo, kad uztektu drasos sesti ir vazioti. Su laiku ir itampa dings, kai atsiras normalus igudziai ir refleksai
o masina buvo tavo ar tavo vyro? kaip gerai nuteike tave...