Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

As masinos niekaip nevadinu biggrin.gif
o teises turiu nuo gruodzio pradzios, tik vazineju nedaug blush2.gif bet jei nepradesiu dabar dazniau vazinet- ziema tikrai nevaziuosiu schmoll.gif o ziema vaiksciot salta ax.gif vadinas reikia susiimti blush2.gif
Atsakyti
Kaip jums visom faina, man sake, masinos savo neduos schmoll.gif kad turiu savo pirkti...bijo kad sudauzysiu. tipo labai geras vairuotojas, na aisku, as be patirties, bet kai per viena diena kaimo kelyje vos i dvi masinas neivaziavo... doh.gif ir as emiau rekti "stabdyk"...tik tada sustojo, laksto kartais labai neatsargiai, neziuri kas prieki vaziuoja ir kaip. o as tai aisku, be patirties, ir kai vaziuosiu, vaziuosiu labai jau atsargiai. man irgi vairavimas labai malonus, tik su egzaminais kazko uzsitese...is 3 karto tik. dabar svarbu nepamirsti, labai daug ismokau mazame miestelyje, nezinojau kaip teisngai praleisti ir ka kai suki i kaire ir pan.

siandien pasiemiau savo teises, labai grazios man.
tai galvosiu apie savo masina, nezinau tik kokia, gal kuo paprastesne. labai nenoriu, kad iskart imtu gesti nusipirkus, juk naujos neipirksiu turbut.
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2012 08 31, 15:50)
Mano teises islaikytos liepos 13, nuo tada ir vazineju. Masina vadinu bumeriuku  wub.gif
labai gerai, kad pasitikejimo yra pakankamai, kad sesti uz vairo nelaukiant nezinia ko. As irgi tik islaikiau teises, grizau namo po egzamino ir iskart isvaziavau viena i gatves su 2d. senumo masina  doh.gif Po mazdaug savaites suslubavo pasitikejmas kai vos i siena neisiplojau. Tada ziauriai bijojau vel lipti, nervavausi, kad masna pernauja, perbrangi man kereplai ir tt. Mb man prafiltravo smegenine. Sake, kad nu ir kas jei apgadinsiu masina, niekam uz ja neesu skolinga, bile pati nenukenteciau. Zodziu gerai jis man prafilravo ir nebebijau. Rimtai, ko bioti ? Esu atsargi, laikausi taisykliu, uz masina niekam neskolinga, todel sedziu ir varau. Kaskart iveikiu nauja situacija ir vis labiau dziaugiuosi. Veziojuos vaikus, uosvene. Veziau draugus, jie net nezinijo, kad mano teises naujos, kai pasakiau, kad esu lapas, nepatikejo biggrin.gif
Manau reikia pasitikejmo, kad uztektu drasos sesti ir vazioti. Su laiku ir itampa dings, kai atsiras normalus igudziai ir refleksai  4u.gif

o masina buvo tavo ar tavo vyro? kaip gerai nuteike tave...
Atsakyti
Cia Jusu vyras taip neatsargiai vaziuoja?? blink.gif Ir tikrai labai gaila, kad masinos nenori duoti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(@Andrea @ 2012 08 31, 18:18)
Cia Jusu vyras taip neatsargiai vaziuoja??  blink.gif Ir tikrai labai gaila, kad masinos nenori duoti...  verysad.gif

Nu jo, kartais normaliai, nu gerai, ka galiu pasakyt, bet viena karta tai labai kazkaip buvo... gal karsta, gal miego norejo. is priekio posukio neparode kazkas, sustojo sukt, o tas nemato. tai jei nebuciau susukus, butu i gala daves. paskui kazkas is salutinio islindo, jis nepristabde, bet butu ne jo kalte. cia per viena kelione. gal bus geresne nuotaika ir duos pavairuot kai salia sedes. bet taip tai abejoju kad viena paleis.
Atsakyti
QUOTE(@Andrea @ 2012 08 31, 10:18)
Cia Jusu vyras taip neatsargiai vaziuoja??  blink.gif Ir tikrai labai gaila, kad masinos nenori duoti...  verysad.gif

Mano masiniukas. Labai liudna,kad jumis nepasitiki vyras. Jauciu labai kerta per jusu pasitikejima savim sad.gif
Ka tik nupjoviau apie 50km, dabar susikeitem, nes vel furu priviso, vel "sachmataus" zaidzia idijotai ant kelio doh.gif
Isspaudziau 120 blush2.gif 100 vaziuojant lenkia kaip stovincia, nori nenori reikia spausti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 08 31, 19:36)
Mano masiniukas. Labai liudna,kad jumis nepasitiki vyras. Jauciu labai kerta per jusu pasitikejima savim sad.gif
Ka tik nupjoviau apie 50km, dabar susikeitem, nes vel furu priviso, vel "sachmataus" zaidzia idijotai ant kelio  doh.gif
Isspaudziau 120  blush2.gif 100 vaziuojant lenkia kaip stovincia, nori nenori reikia spausti  doh.gif

oho, kiek pamenu, tai tu JAV gyveni? Liepa teises ir taip gerai vazineji. Vyras manim nepasitiki dar, dar reikia palaukt ir pasitikes. Musu didele masina, visureigis, bijo, gal kad nesuvaldysiu. Jei pati pasitikeciau daugiau savimi ir kiti pasitiketu, tokia tiesa blush2.gif Kai salia sedi, mokiausi su ja vairuot, bet beveik tik uzmiesty, gal netikejo kad isvis kada ta egza islaikysiu? Bet islaikiau, ir savo jegom.
Atsakyti
Lab 4u.gif
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 08 31, 13:54)
O rimtai..kaip kas vadina savo masinkas? smile.gif

Dazniausiai taip ir vadinu - mano masina biggrin.gif Dar mazdelka, mazdike, kai seimoj bent 2 masinos, tai kazkaip vistiek tenka pavadinti. Pamenu B masina turejo varda, skarabejum vadinom... nezinau kodel, bet prilipo stabiliai sits vardas jai, tokia pati maza mazdike buvo, tik gerokai senesne.

Del pasitikejimo vairuojant.Na, man atrodo geriausia, kai jis auga kartu su stazu, o ne is pat pradziu drasos pilnos kelnes, po to tik sast i koki stulpa ir nusileidi ant zemes.As jauciu, kad kasdien vis stabiliau ir drasiau jauciuos, nes isgyvenu naujas situacijas igyju patirties ir jauciu, kad "vairuotojos akiratis" pleciasi, pamatai ko dar nematei, patiri ko dar neteko ir kitos panasios situacijos jau nekelia kazkokiu nervaciju.Galvojau, kad kai pradejau vairuot jauciausi drasiai, bet dabar kai prisimenu, tai tik juoka kelia.Siandien jauciuos rami ir uztikrinta, bet zinau kad dar po pusmecio bus dar drasiau, na ne tiek drasiau, kiek dar stabiliau ir uztikrinciau.Buvo pradzioj momentas, kai pasijutau tikrai labai gerai vairuojanti... ir issigandau, kad ne pries gera cia.Tai masina buvo pastatyta poilsiui, o as nusileidinejau ant zemes biggrin.gif Po tos savaites ar poros (nepamenu) sedus uz vairo supratau, kad sios pertraukos labai reikejo, viskas susitupejo ir pradejau realiau viska vertinti.
Vis dar labai dziaugiuosi, kad galiu vairuoti.Jau greit metai bus kaip su pazymejimu ir uz vairo, bet vis dar dziugauju... ot... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 08 31, 20:35)

Del pasitikejimo vairuojant.Na, man atrodo geriausia, kai jis auga kartu su stazu, o ne is pat pradziu drasos pilnos kelnes, po to tik sast i koki stulpa ir nusileidi ant zemes.As jauciu, kad kasdien vis stabiliau ir drasiau jauciuos, nes isgyvenu naujas situacijas igyju patirties ir jauciu, kad "vairuotojos akiratis" pleciasi, pamatai ko dar nematei, patiri ko dar neteko ir kitos panasios situacijos jau nekelia kazkokiu nervaciju.Galvojau, kad kai pradejau vairuot jauciausi drasiai, bet dabar kai prisimenu, tai tik juoka kelia.Siandien jauciuos rami ir uztikrinta, bet zinau kad dar po pusmecio bus dar drasiau, na ne tiek drasiau, kiek dar stabiliau ir uztikrinciau.Buvo pradzioj momentas, kai pasijutau tikrai labai gerai vairuojanti... ir issigandau, kad ne pries gera cia.Tai masina buvo pastatyta poilsiui, o as nusileidinejau ant zemes  biggrin.gif Po tos savaites ar poros (nepamenu) sedus uz vairo supratau, kad sios pertraukos labai reikejo, viskas susitupejo ir pradejau realiau viska vertinti.
Vis dar labai dziaugiuosi, kad galiu vairuoti.Jau greit metai bus kaip su pazymejimu ir uz vairo, bet vis dar dziugauju... ot...  doh.gif  blush2.gif

Va va,apie ka as ir kalbejau biggrin.gif ,visos ta perejom biggrin.gif ,tas pats bus ir su svieziom vairuotojom,kurios dabar dziugauja,kaip jos puikiai vairuoja ,as labai skeptiskai ziuriu i tokias kalbas rolleyes.gif .
Atsakyti
Skeptiskai... smile.gif Kiekvienas zmogus skirtingas, kiekvienas isgyvena ir jaucia savaip. Yra gabiu ir nelabai gabiu. Siai dienai (nuo pat mokymosi pradzios iki dabar) as jauciuos uz vairo gerai ir uztikrintai. Kad nebijau sedeti uz vairo, tai ka, itarti kazka negero? schmoll.gif Tikrai nesutinku... O tas geras vairavimas - tai zenklu ir situacijos stebejimas bei greita reakcija ir atitinkami veiksmai (mano nuomone). Nejaugi tik issilaikius teises reikia bukstauti kiekvienoje kelio atkarpoje? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@Andrea @ 2012 08 31, 21:59)
Skeptiskai...  smile.gif Kiekvienas zmogus skirtingas, kiekvienas isgyvena ir jaucia savaip. Yra gabiu ir nelabai gabiu. Siai dienai (nuo pat mokymosi pradzios iki dabar) as jauciuos uz vairo gerai ir uztikrintai. Kad nebijau sedeti uz vairo, tai ka, itarti kazka negero?  schmoll.gif  Tikrai nesutinku... O tas geras vairavimas - tai zenklu ir situacijos stebejimas bei greita reakcija ir atitinkami veiksmai (mano nuomone). Nejaugi tik issilaikius teises reikia bukstauti kiekvienoje kelio atkarpoje?  doh.gif

Man atrodo tu nelabai suvoki,ka reiskia geras vairuotojas,juo tikrai nebus tas,kuris neturi patirties,ar jo patirtis pora menesiu,nes toks zmogus dar tik mokinasi vairuoti,tam reikia daug praktikos.O kad gerai prisiparkuoji,ar jautiesi drasiai,tai dar nereiskia,kad tu gera vairuotoja smile.gif .
Man is is keista,kad tu dar nepasiimei teisiu,tik isislaikei,o save laiko gera vairuotoja,man tokie pasakymai tik juoka kelia,as nepiktai tikrai smile.gif .Tai ateis su metais,su patirtimi mirksiukas.gif .
As vazineju intensyviai metus,bet nedristu saves vadinti gera vairuoja.
Paskaityk elenuxus posta,ji viska labai teisingai parase.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Change*: 31 rugpjūčio 2012 - 21:10
tik nepykit ir nesipykit, vakar skaiciau, beieskodama info, kad kazkur buvo padaryti tyrimai kad kuo prasciau vairuoja, tuo geriau save vertina, o kur geriau vairuoja, prasciau. 4u.gif
nebuk per drasi, yra visokiu situaciju, ir tai, kad egzamina islaikei iskart-nieko nereiskia, vadinasi turejai maziau praktikos, nei tas, kuris mokesi ilgiau. man irgi atrode po 3 men mokymosi, kad jau galeciau egzamina laikyti, o poto pasirode, kad yra simtai niuansu, ir tai netik masinos valdymas, ar reakcija, bet kaip reikia taisyklingai isvaziuoti i sankryza, ir tai centimetrai, kaip reikia pasisukti posukyje, kaip lenkti, praleisti kitus vairuotojus, jei tavo puseje yra kliutis. gal cia iki nenormalumo, kai laikiau egzamina ir prie Regitros reikejo laukti praleisti masinas ir gryztant isukti i Regitros kiema. As laukiu laukiu saugaus tarpo, furos letai vaziuoja, o as laukiu kol masinu nebus blush2.gif egzaminuotojas klausia, o kas butu, jei butu Vilnius?Tai as jam "as gi egzamina laikau" mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 08 31, 22:25)
kazkur buvo padaryti tyrimai kad kuo prasciau vairuoja, tuo geriau save vertina, o kur geriau vairuoja, prasciau.  4u.gif
nebuk per drasi, yra visokiu situaciju, ir tai, kad egzamina islaikei iskart-nieko nereiskia

drinks_cheers.gif
Atsakyti