Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Favorites @ 2012 09 16, 19:20)
sveikos  4u.gif

na ka, siandien myniau i darba VIENA PATI  rolleyes.gif  isejus is namu tai kojos rankos drebejo, bet isedau i masina, susikaupiau ir pirmyyyn  lotuliukas.gif  masinu nebuvo daug -sekmadienis  lotuliukas.gif tai pusiaukelej net muzika pasigarsinau, prie sviesoforo ir uzdainavau  lotuliukas.gif na jausmas nerealus, kai salia niekas nebumba ir nekritikuoja kiekvieno veiksmo  thumbup.gif  po darbo masinu jau daugiau buvo, bet tvarkigai vaziavau, tai nesusimoviau niekur  ax.gif  net i parduotuve uzvaziavau apsipirkti, ir degalu prisipyliau  ax.gif

Aš jau ir antrą kartą išvažiavau viena pati. Jau be jaudulio, jau irgi ir kuro užsipyliau pati viena smile.gif Tik man dar su parkavimu sunkoka, labai stinga įgūdžių.
Ryt irgi bandysiu į darbą važiuot. Ten mane baugina įvažiavimas, nes per kiemus, o žmonės ten mėgsta taip užstatyt, kad milimetrais reikia matuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2012 09 16, 18:59)
Šiaip kai kuriose firmose draudimas gerokai skiriasi ne dėl vairavimo stažo, o vairuotojo amžiaus. Pinga vairuotojui sulaukus tam tikro amžiaus, bijau sumeluoti 25 ar 30 metų.

Na, tai jei butu iki 25m tai visai nebuciau issimokejus draudimui pirma karta mastau.gif Kur dabar paskaiciavo tuos 415lt, tai minimalus amzius 27m, man tinka, bus daugiau negu minimalus, gal todel kazkiek pigiau g.gif Na zodziu, dar ziursiu ka brokere pasiulys, o kad tilpsiu i 500 tai labai super thumbup.gif Bet idomiai taip, kad ne nuo stazo, o nuo amziaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2012 09 16, 11:20)
sveikos  4u.gif

na ka, siandien myniau i darba VIENA PATI  rolleyes.gif  isejus is namu tai kojos rankos drebejo, bet isedau i masina, susikaupiau ir pirmyyyn  lotuliukas.gif  masinu nebuvo daug -sekmadienis  lotuliukas.gif tai pusiaukelej net muzika pasigarsinau, prie sviesoforo ir uzdainavau  lotuliukas.gif na jausmas nerealus, kai salia niekas nebumba ir nekritikuoja kiekvieno veiksmo  thumbup.gif  po darbo masinu jau daugiau buvo, bet tvarkigai vaziavau, tai nesusimoviau niekur  ax.gif  net i parduotuve uzvaziavau apsipirkti, ir degalu prisipyliau  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2012 09 16, 20:32)
Aš jau ir antrą kartą išvažiavau viena pati. Jau be jaudulio, jau irgi ir kuro užsipyliau pati viena smile.gif Tik man dar su parkavimu sunkoka, labai stinga įgūdžių.
Ryt irgi bandysiu į darbą važiuot. Ten mane baugina įvažiavimas, nes per kiemus, o žmonės ten mėgsta taip užstatyt, kad milimetrais reikia matuot  doh.gif

mirksiukas.gif saunuole

man su parkavimu irgi taip sau..bet ieskau, kur daugiau vietos - tada baika lotuliukas.gif blush2.gif nors snd vakare jauciu visi kaimynai slapta stebejo per langus, kaip parkavausi kokias 3 minutes doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2012 09 16, 08:55)
As irgi 6-tadieni, bet antradieni jau buvo gatavas.Cia puslapyje reik ziuret, gal kaip kada speja padaryt.

Foto as irgi nepatenkinta, labai tamsios gavosi, akiu nesimato, tik juodos demeles  doh.gif Pats registratorius irgi patare kokia rinktis.Idomu kaip su nuolatiniu - ar ta pacia des, ar is naujo persifotkint reiks.Brolis nesenai nuolatini gavo, tai ta pacia nuotrauka dejo.

QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 16, 11:06)
Drauge i nuolatines keitesi.. Klausiau ar persifotkino..sake nauja foto... Bet ten tokia sumaistis buvo,kad in nesuprato matyt. Bet foto man atrodota pati. Nes in nesigavo ten .akys irgi pajuodusios smile.gif as tikiuos nereiks persifotkint. As ir sita esu labai patenkinta smile.gif

4u.gif kol laukiau atsiimti teisiu, tai keli zmones keitesi i nuolatines-visiems liepe naujai fotografuotis ax.gif Vilniuj cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2012 09 16, 20:51)
4u.gif  kol laukiau atsiimti teisiu, tai keli zmones keitesi i nuolatines-visiems liepe naujai fotografuotis  ax.gif  Vilniuj cia  smile.gif

Nuotraukas regitra savo duomenu bazeje saugo metus,paskui jau reikia fotkintis... ax.gif Man kai pavoge meginau geresne fotke pasidaryti,bet gavosi dar baisiau,tai paeme senesne is duomenu bazes,dar buvo ten... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 09 16, 16:42)
Klausykit, kas jau vairuojat daugiau nei metus ir draudziat masina registruota ant saves, koks skirtumas tarp buvusio draudimo kainos ir naujojo?  ax.gif

aš iš tokių mirksiukas.gif draudžiau antrą kartą visai neseniai (nu trečią bet vieno neskaitau). Tai šiais metais draudimas buvo pigesnis apie 30-40 lt. Bendrovė ta pati. Dbr apsidraudžiau už 350. Mažas stažas lb kelia kainą. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 16, 18:20)
karta vaziavau..priesai policija vaziavo.. Ziur mojuoja man... Nesupratau... biggrin.gif galvojau seip biggrin.gif pavaziavau... Isijungiau sviesas biggrin.gif irgi pamirsus buvau smile.gif

o galvojai smagūs pareigūnai, šiaip sau mojuoja? lotuliukas.gif fainai biggrin.gif aš įpratau pasižiūrėt ar nedega rankinio leputė ir ar dega šviesų lemputė, jei ta nedega ir šita dega vadinas viskas ok smile.gif dar variklio temperatūra paseku.
Šiandien vos ne visą bonką antifryzo supyliau, bu sugalvojau pasižiūrėt kiek jo belikę, gal nuo balandžio buvau netikrinus. doh.gif Beje, degalinėj klausiau ką reiškia ant antifryzo didelis užrašas G11 tai niekas negalėjo pasakyt. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Favorites @ 2012 09 16, 19:20)

Tikra šaunuolė, kaip pirmam kartui tai super thumbup.gif net degalų prisipylei, jei niekad nebandžius tai irgi pasiekimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, brokere pasiule maziausia kaina - 520lt g.gif Tai emiau ir apsidraudziau internetu uz 415 tongue.gif Galvojau jau brokere tai daaar geriau kazka pasiulys... aha - figuski.Tai mazu ir pirma karta butu pigiau, suplojau virs 700... B garantavo, kad cia tai geriausias pasiulymas tikrai, nes pas ta brokere jis lb senai draudziasi, jam geru pasiulymu duoda ir t.t.O pasirodo va kaip.
Pries metus dziugavau is laimes, buvau katik issilaikius teises ir pareigas biggrin.gif Ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenuxus: 17 rugsėjo 2012 - 08:23
QUOTE(Taurė @ 2012 09 15, 21:46)
Domicele, sveikinimai  thumbup.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(elenuxus @ 2012 09 16, 13:08)
Nu sekmadienius tai dievinu  thumbup.gif

As ir galvoju,k ad pirma karta viena varysiui sekmadieni anksti ryte, kai masinu mazai cool.gif

QUOTE(Favorites @ 2012 09 16, 18:30)
4u.gif  dar katra

4u.gif biggrin.gif aciuks.
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2012 09 16, 18:20)
sveikos  4u.gif

QUOTE(anikute @ 2012 09 16, 18:32)
Ryt irgi bandysiu į darbą važiuot. Ten mane baugina įvažiavimas, nes per kiemus, o žmonės ten mėgsta taip užstatyt, kad milimetrais reikia matuot  doh.gif

Šaunuolės mergaitės drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2012 09 15, 12:14)
Sveikos, mergaites,

jungiuosi ir as prie jusu, siandiena issilaikiau teises  biggrin.gif  negaliu pati dar tuo patiketi, ir dziaugiuosi ir baugu tuo paciu metu, suvokiu,kad nuo dabar jau pati viena busiu atsakinga uz tai kaip vairuosiu  unsure.gif keistas jausmas..........bet labai noriu ir be to man labai  reikia......manau, cia laiko klausimas, kol išdrasesiu, nu bent jau visi taip sako  smile.gif

Didžiausi sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Ale kaip aš bijau vairuoti, negaliu prisiversti, jei ne vaikinas, niekaip neišvažiuočiau į gatvę biggrin.gif
Penktadienį sako sėdi ir vairuoji, aš dar priešinausi, bet kur bedingsi, lapą užklijavo, atsisėdo į keleivio vietą ir teko parvairuot pačiai biggrin.gif

Bet jaučiuosi labai nusivylusi savimi, labai patikdavo vairuoti, jausdavausi gerai prie vairo, o kai išsilaikiau tai vsio, bijau, nenoriu blush2.gif Netgi pykstu ant savęs, stebėdavausi kaip kiti išsilaiko ir nevairuoja, bet jei ne vaikinas, pati patekčiau į tų neprotinguolių sąrašą kurie išsilaiko ir nevažinėja doh.gif

Na bet sakėm pratinsimės dabar, vakarais stengsimės važinėtis, tikiuosi įsidrąsinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2012 09 17, 12:44)
Ale kaip aš bijau vairuoti, negaliu prisiversti, jei ne vaikinas, niekaip neišvažiuočiau į gatvę  biggrin.gif
Penktadienį sako sėdi ir vairuoji, aš dar priešinausi, bet kur bedingsi, lapą užklijavo, atsisėdo į keleivio vietą ir teko parvairuot pačiai  biggrin.gif

Bet jaučiuosi labai nusivylusi savimi, labai patikdavo vairuoti, jausdavausi gerai prie vairo,  o kai išsilaikiau tai vsio, bijau, nenoriu  blush2.gif  Netgi pykstu ant savęs, stebėdavausi kaip kiti išsilaiko ir nevairuoja, bet jei ne vaikinas, pati patekčiau į tų neprotinguolių sąrašą kurie išsilaiko ir nevažinėja  doh.gif

Na bet sakėm pratinsimės dabar, vakarais stengsimės važinėtis, tikiuosi įsidrąsinsiu  smile.gif

O del ko ejai laikytis teisiu,vaikinas liepe?
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 09 17, 12:46)
O del ko ejai laikytis teisiu,vaikinas liepe?

Ne, ėjau todėl, nes norėjau išmokti vairuoti.
Esmė tame, kad vaikinas mane labai puikiai paskatina, nes jei ne jis, matyt padėčiau teises į stalčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teisybes_ieskotoja: 17 rugsėjo 2012 - 12:01