Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Maladiec.
o as netikiu tuo.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 14, 22:17)
Change na rusakalbe as smile.gif tai kartais nerysliai parasau mintis smile.gif

Taure nekalbu apie vunderkindus biggrin.gif

Aaaa smile.gif ,nes pajutau tai,kad kazkas ne taip biggrin.gif .

As irgi manau,kad moketu su mechanine vairuoti kokia diena pasimokines rolleyes.gif .
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

jungiuosi ir as prie jusu, siandiena issilaikiau teises biggrin.gif negaliu pati dar tuo patiketi, ir dziaugiuosi ir baugu tuo paciu metu, suvokiu,kad nuo dabar jau pati viena busiu atsakinga uz tai kaip vairuosiu unsure.gif keistas jausmas..........bet labai noriu ir be to man labai reikia......manau, cia laiko klausimas, kol išdrasesiu, nu bent jau visi taip sako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 09 15, 13:14)
Sveikos, mergaites,

jungiuosi ir as prie jusu, siandiena issilaikiau teises  biggrin.gif  negaliu pati dar tuo patiketi, ir dziaugiuosi ir baugu tuo paciu metu, suvokiu,kad nuo dabar jau pati viena busiu atsakinga uz tai kaip vairuosiu  unsure.gif keistas jausmas..........bet labai noriu ir be to man labai  reikia......manau, cia laiko klausimas, kol išdrasesiu, nu bent jau visi taip sako  smile.gif

Dar kartą sveikinu thumbup.gif

Man labai patiko jausmas, kai viena pati išvažiavau į miestą cool.gif Jau bandei gal?
Atsakyti
Emm ,klausimas '' ar bandei?'' tai sian gi tik issilaike biggrin.gif kaip ji viena varys? biggrin.gif
ar galima dar negavus VP i rankas vazinet? biggrin.gif as nezinau,tai todel ir klausiu.

Change biggrin.gif kazkas ne taip smile.gif
na cio sdelajes smile.gif teks jau kazkaip man rysliai mintis deliot. O tai poto gaunas ant 2 psl rasliavos biggrin.gif
Na vyrui tu padetum wink.gif o tas kuris neturi ,kas pades. Tai per google gi nesimokins biggrin.gif
as isivaizduoju,jei as vairuociau tiek metu automat. Ir persesciau,man butu chana biggrin.gif nors ir labai gabi esu. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 15, 14:15)
Emm ,klausimas '' ar bandei?'' tai sian gi tik issilaike biggrin.gif kaip ji viena varys? biggrin.gif
ar galima dar negavus VP i rankas vazinet? biggrin.gif as nezinau,tai todel ir klausiu.

doh.gif Oi, kažkaip praleidau pro akis, kad šiandien. Taip susivedė smegeninėj, kad pasiėmė VP, o ne egzą išlaikė blush2.gif O pažymėjimas būna jau ir kitą rytą pagamintas.
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2012 09 15, 14:19)
doh.gif  Oi, kažkaip praleidau pro akis, kad šiandien. Taip susivedė smegeninėj, kad  pasiėmė VP, o ne egzą išlaikė  blush2.gif  O pažymėjimas būna jau ir kitą rytą pagamintas.

Man per dvi ar tris dienas pagamino.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 09 15, 14:22)
Man per dvi ar tris dienas pagamino.

Aš laikiau 10val, o kitą rytą 10val jau buvo pagamintas smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif DIdeliausi sveikinimai

Po truputį atisras drąsos viskam-ir vairuoti, ir vairuoti ne su kažkuo, o vienai (man iki šiol vienai buvo ir yra geriausia važinėti rolleyes.gif ). Svarbiausia, neuždelst ir kuo greičiau turėti transporto priemonė, su kuria galėtum važinėti.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 09 13, 21:34)
Man tas pats...buvo... ax.gif Kai pirma karta darbe gavau vaziuoti su dujine masina... doh.gif Vnz.,buvo karstoka popiet,o as bijojau striuke nusivilkti,kankinausi-jei ka,galvoju,nusiviksiu,o paskui nespesiu pastverti lauk sokdama lotuliukas.gif ,daiktus po ranka pasidejus vaziavau,baidziausi kiekvieno garselio (o ju ten ne vienas buvo doh.gif )...O paskui pripratau... ax.gif Be to,dujininkai man smulkiai papasakojo,irode,kad toms dujoms uzsidegti praktiskai nera galimybes-turi buti atitinkama temperatura,slegis,oro dregnumas ir t.t....bet cia kas liecia gamtines dujas,cng,o kas liecia paprastas automobilines-velnias zino kaip ten su jom... g.gif

kaip prajuokinot, šakės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 15, 14:15)

Change biggrin.gif kazkas ne taip smile.gif
na cio sdelajes smile.gif teks jau kazkaip man rysliai mintis deliot. O tai poto gaunas ant 2 psl rasliavos biggrin.gif
Na vyrui tu padetum wink.gif o tas kuris neturi ,kas pades. Tai per google gi nesimokins biggrin.gif
as isivaizduoju,jei as vairuociau tiek metu automat. Ir persesciau,man butu chana biggrin.gif nors ir labai gabi esu.  blush-anim-cl.gif

Nieko tokio,tik siaip pasakiau pastebejima smile.gif .
Manau,kad vairuojant tiek metu automata,ant mechankes nereikes persesti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2012 09 15, 12:53)
Dar kartą sveikinu  thumbup.gif

Man labai patiko jausmas, kai viena pati išvažiavau į miestą  cool.gif Jau bandei gal?

nea, nebandziau, negaliu gi dar 4u.gif be to ir masinos neturiu, pirmadieni gal atvarys is Taurages apziureti

QUOTE(anikute @ 2012 09 15, 13:19)
O pažymėjimas būna jau ir kitą rytą pagamintas.

man sake VP bus gal apie treciadieni reiks regitros psl pasekti, oj kaip as jo laukiu, negaliu, o jau foto foto, dieve dieve, tokiu susuktu veidu visi trys variantai gavosi doh.gif viename bendziau sypsotis blink.gif oijjjjj buciau jau geriau to nedarius, kaip ant WC gavosi biggrin.gif registratratore sako, tai kuria imam???? biggrin.gif sakau ziurekit kuri jums graziausia, nes as nei i viena negaliu ziureti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domicele: 15 rugsėjo 2012 - 17:20