Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(arijandas @ 2012 09 24, 22:36)
sveikutes ,prisijungsiu ir as zalialape  smile.gif teises turiu  2 savaites kazkur,bet sedau vaziuot daugiau nei po savaites,kazkaip jausmas buvo geras ta kita prasme baimes,nu ka susisodinau vaikus da kaimynu mergaite ir vaziavau ,dar vyras klause tai ir vaikus vesiesi ,taip. kazkaip galvodavau kaip cia man reiks vaziuoti  vienai, su vyru nenorejau ,man nereik kad komentutu smile.gif  tai ir vazineju sau viena,tik siand kazkaip isvaziuojant is salutinio y pagrindiny sugebejau uzgesti ,siektiek supanikavau, bet greitai viska atitaisiau,svarbiause man kad niekas nekomentuoje kaip instruktorius ,tada budavo susinervinu ir nez jau viskas gaudavosi ne taip smile.gif

as ir su vaiku pradejau iskart vazinet, nieko baisaus kai jis sedi keduteje. thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif uff, pagaliau namie...gryzau po darbo ant itampos biski, nes taip papuoliau prie Mados (Vln cia), sukau i kaire per zalia rodykle, o ten link kapiniu blem kazkas sustojo ar lauke vietos isukt kur nors,nezinau zodziu, bet rodykle uzgeso, o as blem stoviu skersa pirmoj juostoj, kuriai jau zalia dega doh.gif cool.gif gerai, kad kazkoks vyrukas pasitrauke i sona, tai isispraudziau i savo juosta doh.gif lotuliukas.gif

tada kieme staigmena lauke lotuliukas.gif viena vieta, vienintele, vienutele doh.gif lotuliukas.gif gerai, kad kazkoks diedukas kapstesi prie savo masinos-pareguliavo, kaip isisprausti blush2.gif lotuliukas.gif tikraja to zodzio prasme isisprausti, nes vos isslydau is masinos lotuliukas.gif doh.gif nzn, kaip rytoj reikes isslysti su visa masina doh.gif lotuliukas.gif

o vakar dukryte ramiai elgesi, stebejo ir stebejosi lotuliukas.gif pradzioj sako : mamos nevairuoja lotuliukas.gif sakau : vairuoja vairuoja lotuliukas.gif tuomet ji patylejusi priduria : vairuok atsargiai, mamyte, neivaziuok i nama doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(arijandas @ 2012 09 24, 22:36)
sveikutes ,prisijungsiu ir as zalialape  smile.gif

4u.gif sveika prisijungusi...smagu, kad nebijai vairuoti mirksiukas.gif
man tai baime mazeja po truputi, bet ir malonumo kol kas nejauciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2012 09 25, 18:30)

o vakar dukryte ramiai elgesi, stebejo ir stebejosi  lotuliukas.gif  pradzioj sako : mamos nevairuoja  lotuliukas.gif  sakau : vairuoja vairuoja  lotuliukas.gif  tuomet ji patylejusi priduria : vairuok atsargiai, mamyte, neivaziuok i nama  doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

thumbup.gif oj negaliu biggrin.gif
dar ir kaip mamos vairuoja biggrin.gif
Atsakyti
gal kuri mane pamokintu kaip be rankinio uzvaziuoti pries kalniuka?kiek suprantu tai turetu but kaip ir su rankiniu ,masina dyzelis doh.gif kiek bandziau nelb suprantu kada ta stabdy atleisti,vis atgal riedu.
Atsakyti
QUOTE(arijandas @ 2012 09 26, 09:28)
gal kuri mane pamokintu kaip be rankinio uzvaziuoti pries kalniuka?kiek suprantu tai turetu but kaip ir su rankiniu ,masina dyzelis doh.gif kiek bandziau nelb suprantu kada ta stabdy atleisti,vis atgal riedu.

Koja ant stabdzio ir sankabos, sankaba atleisti iki momento, kol masina tarsi isitempia, nukelt nuo stabdzio ir vaziuot. Reikia ta momenta pajust iki kiek sankaba atleist.
Atsakyti
QUOTE(arijandas @ 2012 09 26, 11:28)

ax.gif as tai su rankiniu nemoku... nelabai suprantu, kada ta rankini atleidinet cool.gif
Atsakyti
o man kaip tik su rankiniu geriau, tikrai atgal nepariedesi smile.gif koja spaudi greicio pedala, ir tada rankini nuimi.
Atsakyti
Aha.. Man irgi dabar lengviau su rankiniu.
Koja ant gazo,pradedi gazuot,iskart nuemi. smile.gif bandziau tai,kai gale labai arti masina buvo.. Bijojau pariedet. Ir man pavyko smile.gif
Atsakyti
A.. Norejau paklausti...
O kiek kainuotu Jusu padangos digliuotos.. Jei butu naujos...
Mb sake,kad geriau demosezonines pirkt.. Nereikia ju keisti... Atvazineji pora metu..o cia mokek uz pakeitima..uz balansavima ratu...
O as tik uz digliuotas.. Kazkodel man tos padangos neteikia pasitikejimo.. Papasakokit kas..
Atsakyti
As uz ziemines ir vasarines atskirai.Jei tik yra proga aisku.Susiperki ratlankius, padangas ir tada jau atejus laikui pasikeiti iskart ir galvos sukt nereikia.Tik jau kai susidevi permontuot kitas. O demisezonines niekad nebus tokios kaip ziemines, ypac jei jau pavazinetos.Na, gal gerulaites naujutelaites nebent, kuriu as neipirksiu... Zodziu, as uz sezonines, o ziemines spygliuotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 26, 12:40)
Aha.. Man irgi dabar lengviau su rankiniu.
Koja ant gazo,pradedi gazuot,iskart nuemi. smile.gif bandziau tai,kai gale labai arti masina buvo.. Bijojau pariedet. Ir man pavyko smile.gif

4u.gif o kada sankaba atleisti? reiks pabandyti kada prie namu - yra kalniukas lotuliukas.gif nes instruktorius man net nerode kaip su rankiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arijandas @ 2012 09 26, 10:28)

mane mokė taip, kad laikai stabdį, o kai reik pajudėt išmini sankabą, ją po truputį atleidinėji ir kai pradeda jaustis, kaip dirba variklis, atleidi stabdį ir važiuoji, besimokydama atgal nepariedėdavau smile.gif o jei ant benzininės, tai reiktų šiek tiek gazo paduot atleidus stabdį
Atsakyti