Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

dekui denaxa. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vat del to as kazkaip ir prisibijau tos ziemos, nu nes ta sankaba isiminus lyg...nu nezinau. pati zinau, kad reikia atsipratinti. ir svarbu kaip kada, kartais be jos ivaziuoju, o kartais su ja doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2012 09 24, 15:06)
4u.gif  sveikos,

o manes laukia vaziavimas su dukryte - pirma karta ja vezuosi  unsure.gif  nezinau, kaip cia bus, nes jin pas mane tokia siek tiek hyperaktyvi  lotuliukas.gif  vaziuosim pasirodyti gydytojai, o dar pusei penkiu-pats pikas Laisves prospektu  doh.gif

sveikutes ,prisijungsiu ir as zalialape smile.gif teises turiu 2 savaites kazkur,bet sedau vaziuot daugiau nei po savaites,kazkaip jausmas buvo geras ta kita prasme baimes,nu ka susisodinau vaikus da kaimynu mergaite ir vaziavau ,dar vyras klause tai ir vaikus vesiesi ,taip. kazkaip galvodavau kaip cia man reiks vaziuoti vienai, su vyru nenorejau ,man nereik kad komentutu smile.gif tai ir vazineju sau viena,tik siand kazkaip isvaziuojant is salutinio y pagrindiny sugebejau uzgesti ,siektiek supanikavau, bet greitai viska atitaisiau,svarbiause man kad niekas nekomentuoje kaip instruktorius ,tada budavo susinervinu ir nez jau viskas gaudavosi ne taip smile.gif
Atsakyti
oplia! Aciu Denaxa!
Blin as irgi negaliu atprast sankaba spaust posukyje.. Pagalvojau..kad vis bandau.. Atpratint.. Nu viskas rytoj gaudysiu save smile.gif
sian mergickos is kur visi atsirado? biggrin.gif
turiu 4 vietas kur galeciau maske pasistatyt.. Bet anei vienoje vietoje nebuvo vietos..
Kiekvienoje vietoje po 2-4 masinas sustate ohmy.gif biggrin.gif teko.. Ispolniat siektiek. Bet aj stovi.. Nu tegu stovi.. Keistai kaip..is kur ju tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 09 24, 00:30)
Aš panašiai iš oro uosto važiavau, koja ne ant greičio, o ant stabdžio ištisai, visą kelią kol važiavau greitkeliu, 7-10 minučių kelią važiavau 40 ..

Panašiai? Pas mane tikrai buvo ne 40, o kokie 4 km/h. doh.gif
Atsakyti
Kliamka, Man, tai visada be reikalingas vaziavimas. Geriau kapinese ilgiau pastovetu.
O ne trauktusi,kaip cerepashkos.
Pamenu vaikysteje ,(gale sedint,mane vimdo) apsivemiau nuo tokio vaziavimo. Taip sutampe. Pasakiau dedei. Tai tas nedvejodamas ,is rikiuotes isvare tiesiai prie saligatvio.. Vos spejau islipt.. Poto palaukem ir greit nuvaziavom i kapines. Nes negaliu as taip ..
Niekada nesuprasdavau tokio ritualo.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 09 24, 13:20)
ne gali,o tikrai uznes,ir taip,kad masina taps nevaldoma-atsipratink,kol ne ziema... 4u.gif  Pries posuki prisistabdai kiek tau reikia mazindama begius,(ir dar pries stabdydama is anksto rodydama posuki),isimusi reikiama posukiui pavara (manau,antra),paleidi sankaba,mini gaza-posukyje-tolygiai,jokiu greitejimu ar gazo atleidimu!-ziema tai labai svarbu! Posukyje nestabdai-tik pries posuki! Jei kartais nespeji isimusti antros-vaziuok trecia,uz posukio jos pasirodys per daug-va tada ir persijungsi-galima ir taip ax.gif pavara nesvarbu-svarbu tinkamas greitis,kuo jis mazesnis-tuo lengviau susitvarkysi su posukiu 4u.gif

Man baisoka dėl posūkių žiemą. Realiai jaučiu, kad dar nemoku gerai pasukti. Įsuku lėtu greičiu, po to šaunu, jei priekyje nieko nėr. Kažkaip norisi, kad spėtų kuo daugiau už manęs važiuojačių pralėkt, čia kai kairėn suku. Ir aplamai posūkiai mano dar toli gražu ne kokie doh.gif
Nuo ryt ryto praktikuosiuos įvažiuoti kaip sviestu bigsmile.gif

Šiandien kokią "kliurka" ant kelio padariau, rimtai kaip "blondinė" verysad.gif Išvežiau vaiką į baiseiną, vieta nepažinoma, pirmą kartą ten. Pasimečiau keliuose, pasiklydau, susinervavau, kad parkingo nėr. Bet toks chaosas galvoje prasidėjo .. Kaip aš taip nesuprantu, nukirtau paną, sukau iš pirmos į kairę verysad.gif Tikrai ne specialiai, ir pastebėjau ką darau, kai jau sukau. Jaučiuosi šūdinai. Sustojau, nurimau, apsižiūrėjau žemėlapį ir jau radau kur važiuoti. Bet baisu, kai užeina tokie pasimetimo momentai sad.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 09 24, 16:08)
Panašiai? Pas mane tikrai buvo ne 40, o kokie 4 km/h. doh.gif

Nu tada aš greičiau, ant 10 (rodė 5 mylias, tai nežinau kiek išvertus) judant gerai pastovėjus tarp furų doh.gif ir taip beveik keturis km.
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 24, 15:18)
oplia! Aciu Denaxa!
Blin as irgi negaliu atprast sankaba spaust posukyje.. Pagalvojau..kad vis bandau.. Atpratint.. Nu viskas rytoj gaudysiu save smile.gif
sian mergickos is kur visi atsirado? biggrin.gif
turiu 4 vietas kur galeciau maske pasistatyt.. Bet anei vienoje vietoje nebuvo vietos..
Kiekvienoje vietoje po 2-4 masinas sustate ohmy.gif biggrin.gif teko.. Ispolniat siektiek. Bet aj stovi.. Nu tegu stovi.. Keistai kaip..is kur ju tiek biggrin.gif

Aš jau savaitę statau prie nukritusios didelės medžio šakos. niekas taip ir neišveža tos šakos po uragano doh.gif
Šyrit prie mokyklos milimetronišką parkingą atlikau. Be galinės kameros tikrai nebūčiau taip sulindus į paralelinį doh.gif

Man paskutiniu metu vis policija pakeliui makaluojasi. Šiandien net du kartus. vieną kai kavos atvažiavau nusipirkti, prieš baseiną. Laukiau kol užleis parkingą man, kaip tik išvažinėjo. Antrą jau iš baseino, užtverinėjo kelią blink.gif Spėjau dar prasmukti. Kartais daro reidus, uždaro kelią kokį ir tikrina registracijas, technikinę ir ar prisisegę (pas mus ant lango užklijuota reg. ir techn.)
Atsakyti
Tai ramiau. Nu nerandi parkingo,pavazinek.. Sustok salygatvei ar kur ten.. Atsidaryk zemelapi. Svarbu nesinervuot. Bo poto ir buna klaidos.
Kaip as anksciau..nervuodavaus.. O dbr..pf. Vakar variau ekstremaliom salygom..nu jau taip viskas uzrasoje..as ir isore,ir vidu valau..bendradarbe dar sneka... As nieko net neklausau biggrin.gif nes reikejo ja nuvezt iki stoteles..salia darbo miskas.. Tai bijojo..
Isleidau..atsukau langa jos.. Ir fsio puiku..
Variau mb pasiimti.. Atgal varem ieskodami kur statyt.. O jis man pask. Sek.sako aj suk cia..as aisku nei stapdziau nei ka.. Nuvaziavau,apsisukau vienoje aiksteleje..ir atgal atvariau i ta vieta biggrin.gif susinervino zmogus. O man visiskai pf biggrin.gif

Del sakos gal tarnybai kokiai reikia skambint?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 09 25, 04:04)
Kaip aš taip nesuprantu, nukirtau paną, sukau iš pirmos į kairę  verysad.gif

Kaip suprast nukirtau paną? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 25, 02:21)
Niekada nesuprasdavau tokio ritualo.

Kazkada suprasi.

Pasivazinejau be draudimo doh.gif Vienas baiges sestadieni, apsidraudziau nuo pirmadienio.Ai, galvoju sekmadieni nevaziuosiu vistiek.Aha, tik dabar prisiminiau, kad ta diena varinejau nedrausminga... doh.gif Gerai, kad mieste tylu ramu buvo, tik taxistai ir policininkai makalavos biggrin.gif
Atsakyti
Aha.. elenux.. Na Tu gi geriau mane pazisti,tai greiciausiai zinai. biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
ups biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opdum: 25 rugsėjo 2012 - 12:15
QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 25, 02:56)
Kaip suprast nukirtau paną? blink.gif
pakirtau kelia merginai vairuotojai .
Atsakyti