QUOTE(denaxa @ 2012 09 24, 13:20)
ne gali,o tikrai uznes,ir taip,kad masina taps nevaldoma-atsipratink,kol ne ziema...

Pries posuki prisistabdai kiek tau reikia mazindama begius,(ir dar pries stabdydama is anksto rodydama posuki),isimusi reikiama posukiui pavara (manau,antra),paleidi sankaba,mini gaza-posukyje-tolygiai,jokiu greitejimu ar gazo atleidimu!-ziema tai labai svarbu! Posukyje nestabdai-tik pries posuki! Jei kartais nespeji isimusti antros-vaziuok trecia,uz posukio jos pasirodys per daug-va tada ir persijungsi-galima ir taip

pavara nesvarbu-svarbu tinkamas greitis,kuo jis mazesnis-tuo lengviau susitvarkysi su posukiu
Man baisoka dėl posūkių žiemą. Realiai jaučiu, kad dar nemoku gerai pasukti. Įsuku lėtu greičiu, po to šaunu, jei priekyje nieko nėr. Kažkaip norisi, kad spėtų kuo daugiau už manęs važiuojačių pralėkt, čia kai kairėn suku. Ir aplamai posūkiai mano dar toli gražu ne kokie
Nuo ryt ryto praktikuosiuos įvažiuoti kaip sviestu
Šiandien kokią "kliurka" ant kelio padariau, rimtai kaip "blondinė"

Išvežiau vaiką į baiseiną, vieta nepažinoma, pirmą kartą ten. Pasimečiau keliuose, pasiklydau, susinervavau, kad parkingo nėr. Bet toks chaosas galvoje prasidėjo .. Kaip aš taip nesuprantu, nukirtau paną, sukau iš pirmos į kairę

Tikrai ne specialiai, ir pastebėjau ką darau, kai jau sukau. Jaučiuosi šūdinai. Sustojau, nurimau, apsižiūrėjau žemėlapį ir jau radau kur važiuoti. Bet baisu, kai užeina tokie pasimetimo momentai
QUOTE(Kliamka @ 2012 09 24, 16:08)
Panašiai? Pas mane tikrai buvo ne 40, o kokie 4 km/h.
Nu tada aš greičiau, ant 10 (rodė 5 mylias, tai nežinau kiek išvertus) judant gerai pastovėjus tarp furų

ir taip beveik keturis km.
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 24, 15:18)
oplia! Aciu Denaxa!
Blin as irgi negaliu atprast sankaba spaust posukyje.. Pagalvojau..kad vis bandau.. Atpratint.. Nu viskas rytoj gaudysiu save
sian mergickos is kur visi atsirado?
turiu 4 vietas kur galeciau maske pasistatyt.. Bet anei vienoje vietoje nebuvo vietos..
Kiekvienoje vietoje po 2-4 masinas sustate

teko.. Ispolniat siektiek. Bet aj stovi.. Nu tegu stovi.. Keistai kaip..is kur ju tiek
Aš jau savaitę statau prie nukritusios didelės medžio šakos. niekas taip ir neišveža tos šakos po uragano
Šyrit prie mokyklos milimetronišką parkingą atlikau. Be galinės kameros tikrai nebūčiau taip sulindus į paralelinį
Man paskutiniu metu vis policija pakeliui makaluojasi. Šiandien net du kartus. vieną kai kavos atvažiavau nusipirkti, prieš baseiną. Laukiau kol užleis parkingą man, kaip tik išvažinėjo. Antrą jau iš baseino, užtverinėjo kelią

Spėjau dar prasmukti. Kartais daro reidus, uždaro kelią kokį ir tikrina registracijas, technikinę ir ar prisisegę (pas mus ant lango užklijuota reg. ir techn.)