Įkraunama...
Įkraunama...

Mano manikiūras

QUOTE(Milakir @ 2013 06 09, 22:54)
Pasiziurejus pastaraji grozi kazkaip isbleso noras kelt savo megejiskas keverzones.  unsure.gif
Vakarykstes dienos paisalai, nes su naujai isigytu colorama auksiniu nieko nepavyko pasidaryt.  blink.gif

O man grazus tie paisalai,tik gal noreciau ilgi nagu rezt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 09, 21:58)
O man grazus tie paisalai,tik gal noreciau ilgi nagu rezt biggrin.gif

Aciu 4u.gif Planavau forma keist, del to auginu nagus, bet tinginys neleido tos formos pasikeist. Tad gavosi, kas gavosi. cool.gif O jusiskiai - nuostabus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 06, 21:07)
Jetus kaip yra smagu , kai manikiuro nereikia darytis paciai, o tau ji padaro superine manikiurininke, aciu jai uz tai 4u.gif

Jolka, eik sau kaip grazuuuuuu wub.gif ir aš tokio grožio neatsisakyciau:) meistrė aišku Vilniuje ane?sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2013 06 13, 11:30)
Jolka, eik sau kaip grazuuuuuu  wub.gif  ir aš tokio grožio neatsisakyciau:) meistrė aišku Vilniuje ane?sad.gif

Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Po tokių grožių man savo kanopytę tik slėpti... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 14 birželio 2013 - 11:15
QUOTE(In hell @ 2013 06 14, 12:10)
Po tokių grožių man savo kanopytę tik slėpti... blush2.gif
[

Man tamstos mintis tai labai simpatishka, tik nagu forma mazojo pirstelio man kliuna uz akiu, ir siaip noretus lyg pasiaurinti biskuti smile.gif
Atsakyti
Manikiūras dailus, tik forma irgi kiek kliūna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 14, 13:58)
Man tamstos mintis tai labai simpatishka, tik nagu forma mazojo pirstelio man kliuna uz akiu, ir siaip noretus lyg pasiaurinti biskuti  smile.gif

Tiksliai - apvalokas kažkoks... blink.gif Tuoj aš jį.... construction.gif
Jau kelintąsyk nesigauna man siauresnės nagenos - vis bijau kad bus kaip tame tarybiniame multike apie du meškiukus, kuriems kažkas (nepamenu kas) sūrį dalino po lygiai, nuo kiekvieno gabaliuko nukandinėjant...

Bet tas vitražinis šedevras iš folijos tai nerealus wub.gif Jokio papuošalo nereikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 14 birželio 2013 - 14:42
Stai dar koki grozi apturejau wub.gif Eilinykart, dekui nuostabiam meistrui 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 16, 14:39)
Stai dar koki grozi apturejau wub.gif  Eilinykart, dekui nuostabiam meistrui 4u.gif

Labai simpatiski. wub.gif Pagyros meistrui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 16, 14:39)
Stai dar koki grozi apturejau wub.gif  Eilinykart, dekui nuostabiam meistrui 4u.gif

tikrai, spalva thumbup.gif , vysnios wub.gif
Atsakyti
O man dėl vyšnių pasakiškai atrodo wub.gif
Atsakyti