Įkraunama...
Įkraunama...

Mano manikiūras

QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 16, 15:39)
Stai dar koki grozi apturejau wub.gif  Eilinykart, dekui nuostabiam meistrui 4u.gif

Grazios vysnaites biggrin.gif
kiek sluoksniu balto tepta?
Atsakyti
Jolkuc,kaip miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 06 16, 22:39)
Grazios vysnaites  biggrin.gif
kiek sluoksniu balto tepta?

Ir man parūpo, kas po vyšniomis drinks_cheers.gif
Be dryžių, juostų... wub.gif Skanu.
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 06 17, 23:30)
Ir man parūpo, kas po vyšniomis  drinks_cheers.gif
Be dryžių, juostų... wub.gif Skanu.

g.gif Kiek mano smegenine atsimena,tai lyg situo paciu kur mano rankoje buteliukas mastau.gif , bet gal uzsuks i foruma pats meistras ir atsakys tiksliau ax.gif
Atsakyti
Maniškiai, turiu tobulą nagų meistrę wub.gif P.S.nagai nėra kreivi, jų tokia forma smile.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 06 18, 15:21)
Maniškiai, turiu tobulą nagų meistrę  wub.gif  P.S.nagai nėra kreivi, jų tokia forma  smile.gif

blink.gif O patogu su tokia forma buityje ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 06 18, 14:21)

Formai griežtas ne, bet dailė patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 06 18, 15:21)
Maniškiai, turiu tobulą nagų meistrę  wub.gif  P.S.nagai nėra kreivi, jų tokia forma  smile.gif

Gal meistrės dar pakomentuos, bet man nelabai atrodo tobuli nagai g.gif lens.gif O dailė graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 18, 15:56)
blink.gif O patogu su tokia forma buityje ? ax.gif

Man taip, šią formą turiu daugiau nei 3 metus smile.gif Niekada nepatiko standartiniai nagai ax.gif

QUOTE(cindy @ 2013 06 18, 18:05)
Formai griežtas ne, bet dailė patiko ax.gif

Kiekvienam savo, aš pvz. smailiems nagams sakau NE rolleyes.gif
Atsakyti
grazi vasara ant lopeteliu:) Tik forma, uzsirasius pas Jolkuce, reikia pataisyti:)

[quote=pringle,2013 06 18, 16:21]Maniškiai, turiu tobulą nagų meistrę  wub.gif  P.S.nagai nėra kreivi, jų tokia forma  smile.gif user posted image[img]http://images49.fotki.com/v1511/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 18 birželio 2013 - 19:51
Ta tikrai, aš iš meistrių irgi Jolkucę ir Rogrintą į pjedestalą iškelčiau wub.gif
Nepykit mergaitės, bet man ta forma schmoll.gif - taip ir norisi nudrožti... Ir dailės mano akimis gal per daug - per marga.
Atsakyti
Vysniukes labai graziai atrodo thumbup.gif
paskutiniai naguciai gal butu ir nieko jei i pabaiga taip neisplatetu,siek tiek kastuvus primena blush2.gif
Atsakyti