Įkraunama...
Įkraunama...

Mano manikiūras

Manau mes visos apie tą pačią galvojam biggrin.gif Pasiilgau jos darbų .. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 03 18, 09:07)
Manau mes visos apie tą pačią galvojam  biggrin.gif Pasiilgau jos darbų ..  wub.gif

Taip, as, galima sakyti, vien del jos darbu pradejau lakuotis nagus. Noreciau irgi kada nors sugebeti taip "uzkresti" kita zmogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 03 17, 18:37)
Labai labai thumbup.gif  Kokie lakai naudoti?

aciu 4u.gif
Perfect nails 9,12 ir stampukas su golden rose nail art 108.
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2014 03 17, 18:44)
ach, kaip pasiilgau sito braizo  smile.gif isduokite, prasome, manikiurininkes varda, gal klystu...

QUOTE(Kristalė* @ 2014 03 17, 19:42)
ach, kaip pasiilgau sito braizo  smile.gif isduokite, prasome, manikiurininkes varda, gal klystu...
turbut abi apie ta pacia pagalvojom  tongue.gif

QUOTE(rogrinta @ 2014 03 18, 09:07)
Manau mes visos apie tą pačią galvojam  biggrin.gif Pasiilgau jos darbų ..  wub.gif

QUOTE(andorinha @ 2014 03 18, 09:19)
Taip, as, galima sakyti, vien del jos darbu pradejau lakuotis nagus. Noreciau irgi kada nors sugebeti taip "uzkresti" kita zmogu  smile.gif

teisingai atspejote rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweetbeads: 18 kovo 2014 - 10:25
QUOTE(Sweetbeads @ 2014 03 17, 19:26)
Mano dabartinis ax.gif

Pamačiusi šitą darbą irgi pagalvojau apie tą mergaitę, apie kurią jūs pagalvojote biggrin.gif 4u.gif Čia jos stilius wub.gif Nagų forma, neišpasakytas tvarkingumas, skoninga belenkaip, ak.. wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
manau daugelis labai pasiilgo:) ir ta tema be jos jau neidomi.....smile.gif truksta kazko.....

QUOTE(rogrinta @ 2014 03 18, 11:07)

Atsakyti
Įkeliu savo nagučius temos atgaivinimui, o tai visai jau žiūriu, į galą kažkur nugrūsta.. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Gal galite pasufleruoti, kur rasti teorinę informaciją apie dildes? Pamečiau studijų užrašus unsure.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
Gal biski ir off topic, bet turiu klausima del parafino voneles, gal kas galetu pakomentuoti ax.gif

noreciau nusipirkti parafino vonele ir pradeti daryti tai klientem, todel noriu uzklausti, kuriam laikui uztenka pvz 500ml parafino (nes kaip suprantu jis yra daugkartinis, na ta prasme kas yra ipilama i vonele galima dar naudoti, o ne ispilti po kiekvieno kliento)? ir kaip po tokiu proceduru kaip ilgalaikis lakavimas, ar priauginimas/korekcija? galima po situ proceduru parafina daryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2014 04 02, 07:03)
Gal biski ir off topic, bet turiu klausima del parafino voneles, gal kas galetu pakomentuoti  ax.gif

noreciau nusipirkti parafino vonele ir pradeti daryti tai klientem, todel noriu uzklausti, kuriam laikui uztenka pvz 500ml parafino (nes kaip suprantu jis yra daugkartinis, na ta prasme kas yra ipilama i vonele galima dar naudoti, o ne ispilti po kiekvieno kliento)? ir kaip po tokiu proceduru kaip ilgalaikis lakavimas, ar priauginimas/korekcija? galima po situ proceduru parafina daryti? smile.gif

Manau, geriau tai daryti kaip atskiras poceduras, ne ta pacia diena.
Atsakyti
Siandien mano tokie,pasilepinau pelenes pirkiniais vadinas biggrin.gif Ir vis dar jaukinuosi matinius nagus cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 04 07, 15:08)
Siandien mano tokie,pasilepinau pelenes pirkiniais vadinas  biggrin.gif Ir vis dar jaukinuosi matinius nagus cool.gif

wub.gif Pasaka
Atsakyti
Jolkuce, labai dailus ir kruopštus darbas. Visada man patikdavo tavo darbai. Šioje srityje esi mano autoritetas. blush2.gif
Taigi šiandien ir aš pasipuošiau nagučius. Teko pavargt su folija ir akmenimis... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti