Įkraunama...
Įkraunama...

Mano manikiūras

Amber_a, pas tave tokie proooooginiai wub.gif wub.gif prabangiai man visad tie akmenai atrodo, laabai grazu, bus koks baliuks-atleksiu pas tau grazintis cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Milakir @ 2014 04 07, 18:10)

4u.gif aciuka, ne pasaka cia, tik nages kasdienines biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 balandžio 2014 - 18:39
QUOTE(Jolkuce @ 2014 04 07, 17:08)
Siandien mano tokie,pasilepinau pelenes pirkiniais vadinas  biggrin.gif Ir vis dar jaukinuosi matinius nagus cool.gif

Pagaliau sulaukėm vėl tavo grožybių wub.gif

QUOTE(Amber_a @ 2014 04 07, 20:30)
... Teko pavargt su folija ir akmenimis...  biggrin.gif

Verta buvo vargt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2014 03 26, 16:26)

thumbup.gif patiko.
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2014 04 07, 15:08)
Siandien mano tokie,pasilepinau pelenes pirkiniais vadinas  biggrin.gif Ir vis dar jaukinuosi matinius nagus cool.gif

Visai graziai gavosi, o as vis dar neisigijau nei vieno matinio lako rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Amber_a @ 2014 04 07, 18:30)
Jolkuce, labai dailus ir kruopštus darbas. Visada man patikdavo tavo darbai. Šioje srityje esi mano autoritetas.  blush2.gif
Taigi šiandien ir aš pasipuošiau nagučius. Teko pavargt su folija ir akmenimis...  biggrin.gif

Super, nesu gerbeja spalvoto prancuzo, bet sitas yra kazkas OHO biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui jums mergaites už pagyras. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amber_a: 08 balandžio 2014 - 12:32
Temoj buvo tylu, bet kad dėjot abi, tai dėjot biggrin.gif Abiejų nagučiai kažkas nerealaus wub.gif wub.gif Šaunuolės mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu , kad nebutu tylu-teshkiam dar biggrin.gif Kazkokia durnyste nages kas 2 dienas keiciu doh.gif Siandien pavadinimu "RUSKYJE NARODNYJE" flirt.gif flirt.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 04 10, 12:53)
Nu , kad nebutu tylu-teshkiam dar  biggrin.gif Kazkokia durnyste nages kas 2 dienas keiciu doh.gif Siandien pavadinimu "RUSKYJE NARODNYJE" flirt.gif  flirt.gif

lotuliukas.gif geri rusiski, kaip kazka sjau minejo, tau ir crazy idejas pavyksta graziai igyvendinti.
As pasiguosiu - pirma karta dariau draugei prancuza, siaubas kazkoks. Ji liko patenkinta, as - susinervinusi. Naudojau Orly White Tips, jau nesiseke tai nesiseke. Maniskis taip pat skystalas, nedenge gerai. Uzsakiau Shellac'o balta, reikes daryti abieju laku palyginima ir deti i FB Shellac albuma.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 04 10, 14:53)
Nu , kad nebutu tylu-teshkiam dar  biggrin.gif Kazkokia durnyste nages kas 2 dienas keiciu doh.gif Siandien pavadinimu "RUSKYJE NARODNYJE"

Mano skoniui, per daug "rusiški", ale atlikta vis tiek tobulai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 04 10, 13:53)
Nu , kad nebutu tylu-teshkiam dar  biggrin.gif Kazkokia durnyste nages kas 2 dienas keiciu doh.gif Siandien pavadinimu "RUSKYJE NARODNYJE" flirt.gif  flirt.gif

Man toli iki tokiu groziu..
Imetu savo velykines interpretacijas. biggrin.gif
Visoms smagiu svenciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milakir @ 2014 04 20, 20:55)
Imetu savo velykines interpretacijas.  biggrin.gif

Puikus, kaip tik sventiniai margi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 04 10, 14:53)

Kooks grožis wub.gif wub.gif

QUOTE(Milakir @ 2014 04 20, 22:55)
Man toli iki tokiu groziu..
Imetu savo velykines interpretacijas.  biggrin.gif
Visoms smagiu svenciu  4u.gif

Jus taip pat su šventėmis 4u.gif Nepriprantu aš prie tų matinių, man gražiau būtų blizgus paviršius 4u.gif O šiaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Varysiu in "zaksu" wub.gif
user posted image
Atsakyti