Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 04, 20:07)
o kas galvoj? issipasakok

lightroom'as biggrin.gif
Atsakyti
*****, nereikia issi*****neti...
As visus ND su laptopu dariau....Ne pasiteisinimas....

Toks vaizdas, kad jums pacioms nereikia/neidomu...Tai wtf....Ka veikiate sitoj temoj?
Tada, jei viska mokat ir nebereikia (cia vienam zmogui taikau),tai gal i tema "grozimes nuotraukomis"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 04, 19:36)
O kaip darai?

Ištryniau senąjį, paskui naują kėliau..Ale kaip įkeli naują-rodo seną..Per bet kokią naršyklę...
Aš tai noriu padaryt namų darbus kuo greičiau, tik vat fantazijos pas mane nėr, tai kol elementariausią dalyką sumąstai... ax.gif Norisi kritikos savo nuotraukom, žinau, kad jos nėra geros, bet.. Noriu mokytis..
Šiaip pradėjus skaitinėti šias temas man mano ir daugelio kitų nuotraukos paliko tiesiog negražios.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 04, 20:10)
lightroom'as  biggrin.gif

Tai, kad ten nelabai sudėtinga... Prieš kelias dienas parsisiunčiau, mokiaus šiektiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 04 rugsėjo 2012 - 19:12
QUOTE(ich @ 2012 09 04, 17:05)
ir man doh.gif  lotuliukas.gif o as prisimenu tavo suniukus rolleyes.gif

Kaip smagu drinks_cheers.gif aišku nieko čia smagaus, bet smagu, kad yra panašių....o gal tik taip galvoja biggrin.gif mano šuniukų dabar labai daug biggrin.gif mokausi fotografuoti mopsus lotuliukas.gif iš tiesų....kaip sunku fotografuoti šunis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 09 04, 20:23)
Kaip smagu  drinks_cheers.gif  aišku nieko čia smagaus, bet smagu, kad yra panašių....o gal tik taip galvoja  biggrin.gif  mano šuniukų dabar labai daug  biggrin.gif  mokausi fotografuoti mopsus  lotuliukas.gif iš tiesų....kaip sunku fotografuoti šunis  doh.gif

man jau tada patiko tavo suniuku foto smile.gif o ir dabar butu idomu pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 09 04, 20:12)
*****, nereikia issi*****neti...
As visus ND su laptopu dariau....Ne pasiteisinimas....

Toks vaizdas, kad jums pacioms nereikia/neidomu...Tai wtf....Ka veikiate sitoj temoj?
Tada, jei viska mokat ir nebereikia (cia vienam zmogui taikau),tai gal i tema "grozimes nuotraukomis"? smile.gif

OI OI OI OI OI OI OI lotuliukas.gif , nebejuokink su savo emocijom doh.gif
As ne apie namu darbus su laptopu, o apie ligtrooma, kur man nuotraukos mazos.

QUOTE(bumbasi @ 2012 09 04, 20:13)
Ištryniau senąjį, paskui naują kėliau..Ale kaip įkeli naują-rodo seną..Per bet kokią naršyklę...

ctrl+f5 spaudei?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 04, 18:52)
Man liko WB, man jis dzin, fotkinu auto ir raw'e taisau kaip noriu dabar  biggrin.gif
Tai kokia prasme daryt  ax.gif

nu po to tik neklausinėk, kodėl spalvos lievos gaunasi fotografuojant, ar dar kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 04, 20:30)
OI OI OI OI OI OI OI  lotuliukas.gif , nebejuokink su savo emocijom  doh.gif

nedauzyk galvos...jos dar prireiks.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 04, 20:30)
OI OI OI OI OI OI OI  lotuliukas.gif , nebejuokink su savo emocijom  doh.gif
As ne apie namu darbus su laptopu, o apie ligtrooma, kur man nuotraukos mazos.

Tai jas pasididint galima dukart ant foto paspaudus..
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 09 04, 16:05)
man irgi ziauriai idomu buvo bigsmile.gif ypac paskutinis sakinys: "Kadangi A. De Meyer labai mėgo kurti nebūtas istorijas apie save, informacija apie jį gali būti netiksli arba neteisinga"

jo, tame ir buvo įdomumas rašant - skaitia įvairius šaltinius, lygini, matai, kur yra netikslumai. tada vieną jo biografą suradau, kuris parašė, kad labai tikslios informacijos apie jį surasti sunku, nes jis mėgo prikurti nesąmonių apie save..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 03, 20:04)
nu tai va tada papasakok man, kaip su ja susitart, nes ji mane nervina. neseniia turiu, bet nervina juodai. nepagaunu. nepatinka. tik klonuoja gerai biggrin.gif

na jau turiu aperture, ne tokia versija kur rašei, bet labai daug negali būt pasikeitę. kaip tu verti jb ? gali gal parašyt, aš pabandžiau pastumdžiau tai man gavosi kontastingesnės foto, jei ka brūkštel gal pavyks pagelbėti smile.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 04, 19:06)
victory.gif padarysiu, tik ne dabar, ne tas galvoj  tongue.gif

nu aš tai dažniausiai patyliu ir nesikišu, bet Tu mane jau nervini...

O aš vis dar su šviesa žaidžiu
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 04, 15:39)
originalą prieš tai reiktų pamatyt..

ai, gal nekelsiu to originalo, negąsdinsiu žmonių... Nete pilna tos informacijos, kaip photoshopu keisti į j/b , begalė visokių nuomonių ir atsiliepimų... Aš foto koreguoju su nikon capture nx2, youtube randu keletą pamokėlių, kaip ja naudojantis reik keisti, ten nieko įmantraus, bet š... gaunasi. Nu va, pasibėdavojau, bus lengviau biggrin.gif
Atsakyti