vienintele, wow!!! Ypatingai pirma nereali!!!
kaip ten su mano namu darbu?
galiu toliau judet link ketvirto ar dar ne?

kaip ten su mano namu darbu?

QUOTE(vienintelė @ 2012 09 04, 21:21)
žiauriai gerai

QUOTE(mamagute @ 2012 09 04, 21:23)
ai, gal nekelsiu to originalo, negąsdinsiu žmonių... Nete pilna tos informacijos, kaip photoshopu keisti į j/b , begalė visokių nuomonių ir atsiliepimų... Aš foto koreguoju su nikon capture nx2, youtube randu keletą pamokėlių, kaip ja naudojantis reik keisti, ten nieko įmantraus, bet š... gaunasi. Nu va, pasibėdavojau, bus lengviau 

tai siūlau mokytis versti į j/b iš geros nuotraukos, o ne iš ššš... nes iš šššš ir geras j/b nepadės

QUOTE(Alabama @ 2012 09 04, 16:35)
nu jei sudas tai sudas, nieko nepadarysi. Bet zinai ka? Canon 5D mk3 tikrai geriau nei D800 **. Perskaityk dar karta

** for my personal/commercial use
RK, objektyvą..
Aha, o kelios cia ND neatsiskaite?
kas cia da nauja tvarka...nununu.. 
VIENINTELE, nuostabu!!!! ta saule yra...
dar ir del viso tokio grozio dievinu ja..

Aha, o kelios cia ND neatsiskaite?

VIENINTELE, nuostabu!!!! ta saule yra...

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 04, 20:00)
Net nenoriu tvarkyt ant laptopo
aš namų darbus irgi tvarkiau su laptopu.

QUOTE(sayonara @ 2012 09 04, 21:41)
jo, tame ir buvo įdomumas rašant - skaitia įvairius šaltinius, lygini, matai, kur yra netikslumai. tada vieną jo biografą suradau, kuris parašė, kad labai tikslios informacijos apie jį surasti sunku, nes jis mėgo prikurti nesąmonių apie save..

geras

QUOTE(vienintelė @ 2012 09 04, 22:21)
O aš vis dar su šviesa žaidžiu
labai, labai grazu

apalpau nuo tokio grozio

na jau turiu aperture, ne tokia versija kur rašei, bet labai daug negali būt pasikeitę. kaip tu verti jb ? gali gal parašyt, aš pabandžiau pastumdžiau tai man gavosi kontastingesnės foto, jei ka brūkštel gal pavyks pagelbėti 
nu aš tai dažniausiai patyliu ir nesikišu, bet Tu mane jau nervini...

nu aš tai dažniausiai patyliu ir nesikišu, bet Tu mane jau nervini...
Sviesa, zaidimas - ok. Bet del turinio? Say, pasipasakok, tu gi cia "turinio valdymo sistema", jei taip galima issireiksti

QUOTE(robobebras @ 2012 09 04, 22:49)
Sviesa, zaidimas - ok. Bet del turinio? Say, pasipasakok, tu gi cia "turinio valdymo sistema", jei taip galima issireiksti 

TVS'as

ketinau apie turinį pasipasakoti kaip tik. bet va reik pirmoką į mokyklą išvežt, gal grįžus..