Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

vienintele, nu ta šviesa, ypač 1.... nuostabiai
Atsakyti
vienintele, wow!!! Ypatingai pirma nereali!!! bigsmile.gif

kaip ten su mano namu darbu? g.gif galiu toliau judet link ketvirto ar dar ne?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 09 04, 21:21)

O aš vis dar su šviesa žaidžiu

žiauriai gerai bigsmile.gif kaip čia taip gavosi, wow! bigsmile.gif

QUOTE(mamagute @ 2012 09 04, 21:23)
ai, gal nekelsiu to originalo, negąsdinsiu žmonių... Nete pilna tos informacijos, kaip photoshopu keisti į j/b , begalė visokių nuomonių ir atsiliepimų... Aš foto koreguoju su nikon capture nx2, youtube randu keletą pamokėlių, kaip ja naudojantis reik keisti, ten nieko įmantraus, bet š... gaunasi. Nu va, pasibėdavojau, bus lengviau biggrin.gif

tai siūlau mokytis versti į j/b iš geros nuotraukos, o ne iš ššš... nes iš šššš ir geras j/b nepadės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 04, 16:35)
Pirma karta matytas zmogus:P
Tau ispudzio vistiek nepaliksiu, bo Canonas biggrin.gif

nu jei sudas tai sudas, nieko nepadarysi. Bet zinai ka? Canon 5D mk3 tikrai geriau nei D800 **. Perskaityk dar karta biggrin.gif.

** for my personal/commercial use
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 04 rugsėjo 2012 - 22:09
RK, objektyvą.. ax.gif

Aha, o kelios cia ND neatsiskaite? g.gif kas cia da nauja tvarka...nununu.. mad.gif

VIENINTELE, nuostabu!!!! ta saule yra... wub.gif dar ir del viso tokio grozio dievinu ja.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 04, 20:00)
Net nenoriu tvarkyt ant laptopo

aš namų darbus irgi tvarkiau su laptopu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 04 rugsėjo 2012 - 22:25
QUOTE(sayonara @ 2012 09 04, 21:41)
jo, tame ir buvo įdomumas rašant - skaitia įvairius šaltinius, lygini, matai, kur yra netikslumai. tada vieną jo biografą suradau, kuris parašė, kad labai tikslios informacijos apie jį surasti sunku, nes jis mėgo prikurti nesąmonių apie save..smile.gif

geras biggrin.gif todel ir vardu daug turejo, fantazija pas ji buvo nereali smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2012 09 04, 22:21)

labai, labai grazu 4u.gif ypac pirma thumbup.gif
Atsakyti

apalpau nuo tokio grozio bigsmile.gif
Atsakyti

uoj, gėris rolleyes.gif
Atsakyti
na jau turiu aperture, ne tokia versija kur rašei, bet labai daug negali būt pasikeitę. kaip tu verti jb ? gali gal parašyt, aš pabandžiau pastumdžiau tai man gavosi kontastingesnės foto, jei ka brūkštel gal pavyks pagelbėti smile.gif
nu aš tai dažniausiai patyliu ir nesikišu, bet Tu mane jau nervini...

Sviesa, zaidimas - ok. Bet del turinio? Say, pasipasakok, tu gi cia "turinio valdymo sistema", jei taip galima issireiksti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 09 04, 22:49)
Sviesa, zaidimas - ok. Bet del turinio? Say, pasipasakok, tu gi cia "turinio valdymo sistema", jei taip galima issireiksti biggrin.gif

TVS'as biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ketinau apie turinį pasipasakoti kaip tik. bet va reik pirmoką į mokyklą išvežt, gal grįžus.. ax.gif
Atsakyti
Vienintele, pirmos foto kairę pusę kirpčiau. Dešinė labai gražiai atrodo.
Atsakyti