Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2012 09 05, 10:57)
Iš šios temos kažkoks vaikų darželis darosi.  biggrin.gif Kaip neįdomu.  cool.gif

Vat jei dauguma nesikabinetu, butu kitaip smile.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 05, 10:58)
Aš visas foto laptopu tvarkau, nes kito neturiu  biggrin.gif ir viskas gerai gaunasi, svarbu sukalibruotas monitorius.
Patikrinti gali - sutvarkytą foto nuneši atspausti (žinoma būtinai reikia pasakyti, kad jokių korekcijų jie nedarytų) ir tada žiūri ar atspausta tokia pati kaip kompe  4u.gif

Man pati foto maza, nedazlybinu biggrin.gif , mazesne nei standartine 10x15.
Butinai nesiu, bet noriu sulaukt kompo, nes su laptopu a taip a taip nedraugausiu.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 11:03)
Butinai nesiu, bet noriu sulaukt kompo, nes su laptopu a taip a taip nedraugausiu.

Nesamonė... Dirbu tik su laptopu ir su ligtroomu, bet foto tikrai pasididina iki normaliai įžiūrimo dydžio... Nebent laptomas mini..Apačioje galima pasirinkti kokio dydžio foto nori matyti...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 10:37)
Tai aisku doh.gif , ta pacia diena visa perskaiciau.

Tai perskaityk atidžiai dar kart ir kai kur po kelis kart, nekils klausimų kokie kilo prieš savaitę ar dvi.

QUOTE(noisy-B @ 2012 09 05, 10:53)
Oooo, kaip gražiai foną plauna  blink.gif

Aha....Patiko ir man... bigsmile.gif Vis žiūūūriu kad tikrai liux.. wub.gif myliu savo aparatą.. lotuliukas.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 11:03)

tai padaryk darbą iki galo,o ne gabalais...

Ant loptopo ir aš tvarkausi, stacionarą su oj, kokiu monitoriu, kaip TV išboginau pas tėvus.. Nu ir gerai ir su loptopu, reiks ana parsiboginsiu..
RAW, tai čia ne priežastis nedaryt 5 ND. schmoll.gif Tai gal išvis nei vieno ND nedaro nieks tegu, nes viskas su PS`u padaroma.. doh.gif

Aj nepradėsiu virt katilo vėl.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 10:03)

"geram" šokėjui ir kiaušai šokt trukdo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 05, 11:14)

as tai skaitau, kad fotkem tvarkyt mazas ekranas tikrai trukdo. IMHO 24-27 coliu yra pats tas.
Be to, neaisku ka tas laptopas gali apskritai parodyt, net ir sukalibruotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 05 rugsėjo 2012 - 10:23
Na iš dalies jo, nes pas mane ten jis tikrai 24 coliu, ir su juo kažkaip lengviau tvakrydavos, su šituo tik kas man trūkdo kad spalvas kiti kitokias mato.. g.gif Bet tai kalibravimas gali nepadėt čia net, ane??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 10:03)

o kokį nuotraukos dydį exifas rodo?
gal fotoaparato kokie nustatymai nureguliuoti ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 09:13)
As ne apie namu darbus, as apie vestuviu foto tvarkyma ant laptopo.

Tai, ka matai, kad tau labiau namų darbus primena, nei vestuves. biggrin.gif Antra vertus aš ir apie ne namų darbus pasakyčiu tą patį, kur kas daugiau laptopu tvarkaus ne "namų darbų".

QUOTE(bumbasi @ 2012 09 05, 11:11)
Nebent laptomas mini...

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 rugsėjo 2012 - 10:52
Nu cekava kai, tai sakau pažiūrėsiu kiek MAC`as Pro 6 core kainuoja.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mmhmmm... lotuliukas.gif Pažiūrėjau, aj gal td geriau savo parsivešiu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 05, 11:12)
Tai perskaityk atidžiai dar kart ir kai kur po kelis kart, nekils klausimų kokie kilo prieš savaitę ar dvi.

Ant loptopo ir aš tvarkausi, stacionarą su oj, kokiu monitoriu, kaip TV išboginau pas tėvus.. Nu ir gerai ir su loptopu, reiks ana parsiboginsiu..
RAW, tai čia ne priežastis nedaryt 5 ND.  schmoll.gif  Tai gal išvis nei vieno ND nedaro nieks tegu, nes viskas su PS`u padaroma..  doh.gif

Aj nepradėsiu virt katilo vėl.

Skaitysiu, butinai.

O kaip tu ta stacionaru isivaizduoji (senu laiku deze biggrin.gif ?)
Tai ant kurio dydzio geriau butu tvarkyt biggrin.gif
user posted image

O ir stringa man laptopas, tik laiko gadinimas butu.

Butent, nepradek virt katilo 4u.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 05, 11:45)
o kokį nuotraukos dydį exifas rodo?
gal fotoaparato kokie nustatymai nureguliuoti ne taip? g.gif

22MB
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 05, 12:14)

biggrin.gif

Atnesu viena kadriuka:
user posted image

Man jis mielybe, bet del jb neesu tikra.

Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 05, 11:59)
Nu cekava kai, tai sakau pažiūrėsiu kiek MAC`as Pro 6 core kainuoja..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Mmhmmm... lotuliukas.gif  Pažiūrėjau, aj gal td geriau savo parsivešiu..  lotuliukas.gif

Ir kiek rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2012 09 05, 12:03)

Atnesu viena kadriuka:

Labai daug odos "susigarbanoje" krenta i akis, nes smakras labai palenktas cool.gif
Atsakyti