Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Laba ryteli...Jezau koks oras,tamsu,niuru,apsiniauke, kaip lyja cia... doh.gif
Prastai kazkaip miegojau... g.gif ir pilva skauda...negi vakar busiu persivalgius.. g.gif zinokit sitaip tu ledu norejau prisivalgiusi,begau i parde,nusipirkau Bounti ledu..Mmm...dieviskai skaniai suvalgiau... wub.gif
QUOTE(rimkka @ 2012 09 05, 21:19)
geras  lotuliukas.gif kada išpakuot bandysi? biggrin.gif

Ispakuotas,spintelej padetas bet dar neisbandytas...Nu nepribrestu matyt! blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 05, 22:25)
Aš ir šeštadienį pasirašyčiau... bet... sorry panos, matyt prasimušę mano princesės bruožai pastaruoju metu, tikiuosi greitai praeis, tai nekreipkit dėmesio, tiesiog aš paburbėsiu  lotuliukas.gif ,...

Zinai tas burbejimas nesvetimas ir man...Buna dienu...ir kartais galvoju per daznai net..As vis skaitydama tavo postus susimastau,jog tie princesiski bruozai(tavo taip ivardinami) ir man tinka... Apskritai rodos artima dudsele cia man busi... Nors cia mes visos daugiau maziau panasios vienais ar kitais elementariais dalykais... rolleyes.gif
QUOTE(Qwertama @ 2012 09 06, 07:14)
Labas rytukas.  4u.gif naktis beveik be miego  blink.gif Vakar išgėriau 3 nedideles taureles Damų likeriuko, tai įtariu jame buvo kažko, kas man užmigti neleido. Aišku aš savo ruožtu neleidau užmigti savo simpatijai, kuris miegojo šalia.  tongue.gif

Brangioji tai todel ir nejo sudeti bluosto, juk ne viena miegojai! tongue.gif ax.gif ech..uzpavydejau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 05, 22:36)
Aišku biggrin.gif  tai tu galėsi kabint tą apsauginį, o aš ko nors kito "valgomo" ieškosiu 

aš gi pati didžiausia bailė lotuliukas.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 05, 23:25)
Aš ir šeštadienį pasirašyčiau... bet... sorry panos, matyt prasimušę mano princesės bruožai pastaruoju metu, tikiuosi greitai praeis, tai nekreipkit dėmesio, tiesiog aš paburbėsiu  lotuliukas.gif , bet Disco... nu iš idėjos galima nueiti pasižiūrėti į malalietkines mergas, kad prisimintum, jog tau nebe 18-lika ir dar už tai susimokant  biggrin.gif Tarp kitko mano buvusio berno mėgstamiausia vieta buvo, tai viską pasako  kažin dar lankosi  Na va, paburbėjau, bet jei eisit, tai prisijungsiu 

na, man tai dzin tos malalietkos, seniai supratau, kad bernų klube neverta ieškoti, tad kodėl man neišsidūkti grojant gerai muzikai?

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 05, 23:29)
Belle, kaip tik žiūrinėjau FB paskutinio vakaro foto biggrin.gif tai rimtai malalietkos ir malalietkai  Ir dar nesupratau, ten tik su sijonais panos ir baisiausiais kablais eina 
Aš tai Panterų pasiilgau  blush2.gif

tarp kitko, ne bet ką fotkina ir ne bet kokias fotkes deda jeigu ką lotuliukas.gif papuola tik lėlytės barbės ir kenai lotuliukas.gif

QUOTE(kissa666 @ 2012 09 05, 23:49)
as irgi einu  bigsmile.gif

thumbup.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 06, 00:04)
niu biggrin.gif man ir sekmadienį dar rašė biggrin.gif o dar ir FB paprašė jei neparašys nieko iki kitos savaitės, trinsiu lauk, nereikia man kolekcijos draugų

mano irgi dingo nuo pirmadienio. trinsiu ir aš lotuliukas.gif

QUOTE(Qwertama @ 2012 09 06, 08:14)
Labas rytukas.  4u.gif naktis beveik be miego  blink.gif Vakar išgėriau 3 nedideles taureles Damų likeriuko, tai įtariu jame buvo kažko, kas man užmigti neleido. Aišku aš savo ruožtu neleidau užmigti savo simpatijai, kuris miegojo šalia.  Siaubelis....
Tai šeštadienį į klubelį?

ech... tai ir gerai, galėjai pakankinti simpatiją lotuliukas.gif ne bėda lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Už dviejų savaičių jau laukia Anglija... Kaip greit viskas, nebesusigaudau ax.gif O tas draugas eina iš proto, atakuoja mane dėmesiu iš visų pusių, man jau darosi nebejauku dėl tos kelionės g.gif Tikiuosi viskas bus ok.

QUOTE(Seila @ 2012 09 05, 07:14)
Pagaliau ir musu keliauninke namuose...Sveika sugrizusi!

Pasakysiu uz visas,mes Taves pasiilgome... blush2.gif

Kaip smagu girdėt... wub.gif

QUOTE(Astulka* @ 2012 09 05, 08:27)
oi Begalo pasiilgau wub.gif

Po Jūsų kelionės labai labai eisim į pasimatymą, Astut wub.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 05, 08:47)

Meyle, sveika sugrįžusi  thumbup.gif kuo geriausio tau rudens ir lengvų mokslų  smile.gif

Dėkui, šiandien man rugsėjo pirmoji... cool.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 09 05, 08:51)
Meyle, aš ir pasiilgau user posted image ir dar comep pasiilgau...  blush2.gif
Meyle, bus foto?  bigsmile.gif

Smagu būti pasiilgtai tongue.gif
Ethella, sukursiu albumą bendram vaizdui parodyti 4u.gif Nors daug ko įamžinti neturėjau galimybės, bet pagrindinius dalykus atrodo padariau mirksiukas.gif

QUOTE(Seila @ 2012 09 05, 17:41)
O jus idedate savo fotkes pazinciu portaluose kai bunate prisiregistravusios?

Be abejonės.

QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 05, 19:17)
Meyleee, sveika sugrįžusi

4u.gif

QUOTE(comep @ 2012 09 05, 21:20)
ech, saunus laikas, saunios varzybos ir zinoma ZALIA BALTA ZALIA BALTA YRA JEGA puiki darbo bernu kompanija, juokas, parekavimai, alaus bokaliukas... et - daugiau tokiu vakaru

Baltai pavydžiu, labai norėjau ten pabūvoti ax.gif

QUOTE(Qwertama @ 2012 09 06, 07:14)
Labas rytukas.  naktis beveik be miego  blink.gif Vakar išgėriau 3 nedideles taureles Damų likeriuko, tai įtariu jame buvo kažko, kas man užmigti neleido. Aišku aš savo ruožtu neleidau užmigti savo simpatijai, kuris miegojo šalia.  Siaubelis....

Sveikutė, damute biggrin.gif Tai klausyk, jūsų santykiai jau visai pažengę? blush2.gif Gal ir tavo širdelė jau priprato prie Jo? Gera kartu?
Atsakyti
Ooo, Qwertama rolleyes.gif Judviejų santykiai žengia į priekį, ane? 4u.gif
Meyle, su Rugsėjo 1-ąja mirksiukas.gif Įdomių mokslų!Ir kaip fainai dėl kelionės 4u.gif Viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 06, 07:27)
aš gi pati didžiausia bailė  lotuliukas.gif
na, man tai dzin tos malalietkos, seniai supratau, kad bernų klube neverta ieškoti, tad kodėl man neišsidūkti grojant gerai muzikai?

As irgi dar karteli pasikartosiu man svarbu gera muzika, kai norisi kojytem sokti ir kompanija...O kas aplink mane tai dzin... tongue.gif

QUOTE(meyle @ 2012 09 06, 07:27)
Smagu būti pasiilgtai tongue.gif

4u.gif drinks_cheers.gif

Meyle ir Tu esi pazinciu portale uzsiregistravusi? bigsmile.gif Tai cia jauciu jusu puse tokiu...Ir man gal ateis laikas... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 06 rugsėjo 2012 - 07:40
QUOTE(Seila @ 2012 09 06, 08:26)
Prastai kazkaip miegojau... g.gif ir pilva skauda...negi vakar busiu persivalgius.. g.gif zinokit sitaip tu ledu norejau prisivalgiusi,begau i parde,nusipirkau Bounti ledu..Mmm...dieviskai skaniai suvalgiau... wub.gif

Oi, Seila, nu tikrai čia mes susidvejinom pastaruoju metu biggrin.gif nejuokinga, bet ir aš labai prastai miegojau, praktiškai nuo 5 valandų pabudusi, pilvą skauda, irgi nesuprantu, ar persivalgiau, ar kas čia man nutiko, tai šiandien tikrai nekaip jaučiuosi ir atrodau.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 06, 07:45)
Oi, Seila, nu tikrai čia mes susidvejinom pastaruoju metu  biggrin.gif  nejuokinga, bet ir aš labai prastai miegojau, praktiškai nuo 5 valandų pabudusi, pilvą skauda, irgi nesuprantu, ar persivalgiau, ar kas čia man nutiko, tai šiandien tikrai nekaip jaučiuosi ir atrodau.

Man pasiseke,siandien as viena,be valdzios likau tai lafa... blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 06, 08:26)

Brangioji tai todel ir nejo sudeti bluosto, juk ne viena miegojai! tongue.gif  ax.gif ech..uzpavydejau... rolleyes.gif

Kažkokia matyt naktis ne tokia, nes skaitau, kad ir jus nemiga kankina. Bet rimtai, dabar jau pradeda rastis nuovargis, jaučiuosi daužta. doh.gif Ir visai jokios romantikos čia nebuvo... tiesiog nemiga ir nervas, kodėl man čia nesimiega dabar.

QUOTE(meyle @ 2012 09 06, 08:27)
Labas rytas 4u.gif

Sveikutė, damute biggrin.gif Tai klausyk, jūsų santykiai jau visai pažengę? blush2.gif Gal ir tavo širdelė jau priprato prie Jo? Gera kartu?

QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 06, 08:34)
Ooo, Qwertama rolleyes.gif Judviejų santykiai žengia į priekį, ane? 4u.gif
Meyle, su Rugsėjo 1-ąja mirksiukas.gif Įdomių mokslų!Ir kaip fainai dėl kelionės 4u.gif Viskas bus ok mirksiukas.gif

Nepavadinčiau to pažengimu. Aš savo santykius šiandien pavadinčiau "susitikinėjam". Dar tikrai ne draugaujam, o tiesiog susitikinėjam, leidžiam laiką kartu. O jausmų būna įvairių: kartais patinka, kartais ne be labai patinka man su juo lotuliukas.gif matyt nuo mano nuotaikų priklauso irgi labai... Moterys gi mes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 06, 08:27)

Rimka, tai va skirtingose vietose, skirtingi ir bernai, ir kai kuriose tikrai neblogi, nesakau, kad 100 proc., bet... kad ir tas mano nelemtasis simpatija, nu pasirodo to net nežinodami vieną vakarą kartu buvom, tik nesusitikom toj pačioj vietoj, o jis tikrai vertas, kad jo paieškoti biggrin.gif Mano draugė su labai neblogu vyru susipažino, va Qwertamo's pavyzdys... žinoma, kad reikia eiti ten kur smagu, atsipalaiduoti, pasilinksminti, o ne susikoncentruoti ties vyrų medžiokle, bet nu tik jau nesakykit, kad einat tik pašokti, sulaukti vyriško dėmesio gal ne pagrindinis tikslas, bet jis vis tiek yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 06, 08:39)
As irgi dar karteli pasikartosiu man svarbu gera muzika, kai norisi kojytem sokti ir kompanija...O kas aplink mane tai dzin... tongue.gif

man irgi thumbup.gif svarbiausia smagi kompanija su kuria eini ir su kuria gali padurniuoti ir muzika, pagal kurią gali šokti lotuliukas.gif o visa kita - tai neesminis dalykas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 06, 08:58)
Rimka, tai va skirtingose vietose, skirtingi ir bernai, ir kai kuriose tikrai neblogi, nesakau, kad 100 proc., bet... kad ir tas mano nelemtasis simpatija, nu pasirodo to net nežinodami vieną vakarą kartu buvom, tik nesusitikom toj pačioj vietoj, o jis tikrai vertas, kad jo paieškoti  biggrin.gif Mano draugė su labai neblogu vyru susipažino, va Qwertamo's pavyzdys... žinoma, kad reikia eiti ten kur smagu, atsipalaiduoti, pasilinksminti, o ne susikoncentruoti ties vyrų medžiokle, bet nu tik jau nesakykit, kad einat tik pašokti, sulaukti vyriško dėmesio gal ne pagrindinis tikslas, bet jis vis tiek yra  biggrin.gif

jei atvirai, pradžioje gal tikėjausi to dėmesio, o dabar...... žinoma, nesakau, malonus tas dėmesys, kada pakalbina, pašokdina ir t.t. bet mano praktika tokia, kad visa tai daroma tam, kad pasiūlyti važiuoti kartu, jeigu nr pasiima - daugiau ir nebesulauksi nieko... lotuliukas.gif tad jau kuris laikas einu tik pasitūsinti - vat tep vat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 06, 08:58)
Rimka, tai va skirtingose vietose, skirtingi ir bernai, ir kai kuriose tikrai neblogi, nesakau, kad 100 proc., bet... kad ir tas mano nelemtasis simpatija, nu pasirodo to net nežinodami vieną vakarą kartu buvom, tik nesusitikom toj pačioj vietoj, o jis tikrai vertas, kad jo paieškoti  biggrin.gif Mano draugė su labai neblogu vyru susipažino, va Qwertamo's pavyzdys... žinoma, kad reikia eiti ten kur smagu, atsipalaiduoti, pasilinksminti, o ne susikoncentruoti ties vyrų medžiokle, bet nu tik jau nesakykit, kad einat tik pašokti, sulaukti vyriško dėmesio gal ne pagrindinis tikslas, bet jis vis tiek yra  biggrin.gif

Bet dėl Disco... Aš ten buvau tik vieną kartą ir aišku, gal pagal tos dienos įspūdį nereikėtų spręsti, bet kažkaip man tai patiko bernai ten. Man jie visi tokie gražūs pasirodė, išsipustę, pasitempę. Rimtai, skaičiavau, kiek neblogų bernų matau, tai suskaičiavau nemažai. Bet čia galėjo būti tos dienos įspūdis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 09 06, 09:05)
Bet dėl Disco... Aš ten buvau tik vieną kartą ir aišku, gal pagal tos dienos įspūdį nereikėtų spręsti, bet kažkaip man tai patiko bernai ten. Man jie visi tokie gražūs pasirodė, išsipustę, pasitempę. Rimtai, skaičiavau, kiek neblogų bernų matau, tai suskaičiavau nemažai. Bet čia galėjo būti tos dienos įspūdis...  mirksiukas.gif

ne tik tos dienos lotuliukas.gif ten bernai kaip kenai - gražūs, pasitempę, pasipuošę lotuliukas.gif yra kur akis paganyti... lotuliukas.gif
Atsakyti