Belle, geras!!!! sutapimai!!!
kolegė atsiuntė nuorodą į straipsnį apie internetines pažintis. Tiesa, straipsnis apie vyresnės moters nuotykius, bet visia įdomiai skaitėsi 
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 06, 09:44)
Jooo...
sentencija:
Laiminga santuoka - kai žvelgi į praeinantį gražų vyrą, žiūri, žiūri ... ir galvoji: Švarkas nerealus, reikės vyrui tokį nupirkt!
tiesos tame yra
Laiminga santuoka - kai žvelgi į praeinantį gražų vyrą, žiūri, žiūri ... ir galvoji: Švarkas nerealus, reikės vyrui tokį nupirkt!
tiesos tame yra
QUOTE(rimkka @ 2012 09 06, 10:15)
sentencija:
tiesos tame yra
tiesos tame yra
Tikrai taip!
QUOTE(rimkka @ 2012 09 06, 12:15)
sentencija:
tiesos tame yra
tiesos tame yra
Laba diena 
Meyle, mano irgi mintys jau sukasi apie UK, su drauge planuojam ką veiksim
Lb laukiu
O tas Tavo draugas atkaklus, ką?
Straipnio dar neskaičiau, bet reiks vakare atsiversti
Beje, mergiukai, Maximoj knygoms 30 % nuolaidos, tai ta mūsų sektos knyga "Vyrų failai" dabar tekainuoja 20 LT

Meyle, mano irgi mintys jau sukasi apie UK, su drauge planuojam ką veiksim
Straipnio dar neskaičiau, bet reiks vakare atsiversti
Beje, mergiukai, Maximoj knygoms 30 % nuolaidos, tai ta mūsų sektos knyga "Vyrų failai" dabar tekainuoja 20 LT
QUOTE(Ethella @ 2012 09 06, 11:01)
Aciu aciu aciu...Prie progos reiks uzeiti!
Tai kelios čia iš mūsų planuojam šeštadienį pasišokt?
Dar Uticularia kažkur prapuolus, gal ir ji galėtu
Galim kaip sakiau, apšilimą pas mane daryt
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 06, 14:06)
Tai kelios čia iš mūsų planuojam šeštadienį pasišokt?
Dar Uticularia kažkur prapuolus, gal ir ji galėtu
tai šeštadienį kiek žinau Kissa, aš, tu, Qwertama, Belle... Urticularia sakė prisijungtu kada, kai mes šeštadienį varytume... užklausk jos
o tūsas pas tave man tinka
QUOTE(rimkka @ 2012 09 06, 14:08)
tai šeštadienį kiek žinau Kissa, aš, tu, Qwertama, Belle... Urticularia sakė prisijungtu kada, kai mes šeštadienį varytume... užklausk jos 
man irgi viskas tinka
QUOTE(rimkka @ 2012 09 06, 15:08)
užklausiau
QUOTE(kissa666 @ 2012 09 06, 15:14)
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 06, 14:22)
hm, aš tai nežinau kur gyveni, prašom į FB adresą tikslų, durų kodą jei yra