Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(kissa666 @ 2012 09 03, 22:41)
et... viska tu zinai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aha thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Registruojuosi bigsmile.gif wub.gif
Ačiū už rudeniškai šiltus namučius mirksiukas.gif wub.gif

Eičiau penktadieni gal į kokį Disco, bet kad man darbas iki 22.30 doh.gif
Atsakyti
Pleputės ir šokėjėlės bigsmile.gif

Dandelion fuzz, oho, bet tai kokios vėlyvos darbo valandos nusimato ax.gif

Aš labai prasmingai naktinėju rolleyes.gif Užsiregistravau draugas.lt biggrin.gif
Atsakyti
as irgi naktineju biggrin.gif susirasinejau su dviem vaikinais biggrin.gif viena jau nusiunciau miegoti... dabar jau tik su kitu bendrauju smile.gif
Atsakyti
Laba ryta suraityta... 4u.gif bigsmile.gif
QUOTE(rimkka @ 2012 09 03, 21:01)
mergaitės, gal kas šį penktadienį pasišokti į Disco? biggrin.gif

Cia ta Buda vadinama?Islandijos gatvej? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 04, 08:32)
Laba ryta suraityta... 4u.gif  bigsmile.gif

Jop... ta pati...
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 04, 08:32)

taip 4u.gif
----------
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Bet žinokit išsirenkat vietas, kur daugiausia mergų yra... lotuliukas.gif tiek praeitą penktadienį aš išsižiojusi buvau, kiek gulbių plaukia, Disco kiek pamenu lygiai tas pats. Reik eit ten, kur vyrų daugiau yra... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 04, 08:43)
Bet žinokit išsirenkat vietas, kur daugiausia mergų yra...  lotuliukas.gif  tiek praeitą penktadienį aš išsižiojusi buvau, kiek gulbių plaukia, Disco kiek pamenu lygiai tas pats. Reik eit ten, kur vyrų daugiau yra...  biggrin.gif

na as pvz noriu eiti pasokti, ten kur yra gera muzika... ax.gif tiek marushkoj, tiek disco man patinka muzika... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 04, 07:36)
Jop... ta pati...

QUOTE(kissa666 @ 2012 09 04, 07:36)

Pirmasis klubas aplankytas Vilniuje buvo Disco...Ir ziauriai pamenu man tada patiko!Po to paliko ispudi Paparacai... bigsmile.gif Dalyvavom 90'uju vakarelyje,tos senos geros,mokyklos laiku dainos... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kissa666 @ 2012 09 04, 07:48)
na as pvz noriu eiti pasokti, ten kur yra gera muzika...  ax.gif  tiek marushkoj, tiek disco man patinka muzika...  4u.gif

Man irgi labai svarbu muzika...Vis tik einama pasilinksminti! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites:) as vakar grizau tik puse vienuoliktos po sporto biggrin.gif o siandien tokia man polaisve..diena. jauciu nuvaziuosiu prie juros biggrin.gif tik nezinau ar viena vaiksciosiu..jau turiu du pasiulymus mane po Palanga lydet. nezinau koki pasirinksiu..o gal i abu spjausiu ir pabusiu viena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 04, 08:43)
Bet žinokit išsirenkat vietas, kur daugiausia mergų yra...  lotuliukas.gif  tiek praeitą penktadienį aš išsižiojusi buvau, kiek gulbių plaukia, Disco kiek pamenu lygiai tas pats. Reik eit ten, kur vyrų daugiau yra...   biggrin.gif

o ką, mes pačios tai ne gulbės? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man dzin, kad panų daug, aš einu išsišokti... vistiek normalių klubuose bernų sunku rasti - amžinai jie ten nuotykių ieško... lotuliukas.gif

QUOTE(kissa666 @ 2012 09 04, 08:48)
na as pvz noriu eiti pasokti, ten kur yra gera muzika...  ax.gif  tiek marushkoj, tiek disco man patinka muzika...  4u.gif

pritariu! thumbup.gif

QUOTE(Seila @ 2012 09 04, 08:52)
Pirmasis klubas aplankytas Vilniuje buvo Disco...Ir ziauriai pamenu man tada patiko!Po to paliko ispudi Paparacai... bigsmile.gif Dalyvavom 90'uju vakarelyje,tos senos geros,mokyklos laiku dainos... ax.gif
Man irgi labai svarbu muzika...Vis tik einama pasilinksminti! drinks_cheers.gif

man ir svarbi muzika ir geras ritmas, pagal kurį gali uodegytę pavizginti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

labas rytas 4u.gif šiandien gersiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimkka: 04 rugsėjo 2012 - 08:03