Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Qwertama @ 2012 09 12, 16:20)
thumbup.gif galėjai šampės atsinešt  hihihi.gif būtume dieną linksmai abi pradėjusios  biggrin.gif

aš dirbu spaustuvėje ir Kissa šiandien buvo mano klientė  mirksiukas.gif

aha, isivaizduoju doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuo pat ankstau ryto biggrin.gif

jooooo, turiu dabar grazias vizitines bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 12, 16:27)
Qwertama, o kaip ten tuose moliniuose  indeliuose kugeli kepi? Jis ten nesušunta/nesuverda?  g.gif  Aš kugelį įsivaizduoju su apskrudusia plutele  g.gif Papasakok, įdomu  4u.gif

Aš buvau įnykusi į darbus, kai dėjo griaustinis net pašokau  lotuliukas.gif Prasivėriau langą, kaip kvepia lietus  wub.gif

Žinok nesuverda ir nesušunta. Nieko kitaip daryti nereikia, tarkis lygiai toks pat. Į čenakinės induką reikia tik truputį aliejuko įpilti, kad kraščiukai aliejum pasidengtų, na kad neprikeptų labai kugelis. Tiesa, į čenakinę negalima pilti tarkio iki viršaus, nes kepdamas jis pučiasi, tai paskui bėgs per kraštus. Ir dangtelio geriau nedengti.
O traški plutelė gaunasi prie čenakinės kraštų. Skonis labai panašus į blėtutėje keptą, ale vos vos jaučiamas skirtumas yra, matyt dėl to, kad karštis kitaip pasiskirsto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qwertama: 12 rugsėjo 2012 - 15:54
QUOTE(kissa666 @ 2012 09 12, 15:44)
jooooo, turiu dabar grazias vizitines  bigsmile.gif  blush2.gif

Dar vienas pliusas musu sektos,pazintys...Naudingai jos vystosi netgi... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 12, 13:47)
skanaus  4u.gif
konfiskuok, konfiskuok ir už ta pasiūlymą vakarienei pasikviesk  mirksiukas.gif

gaminsiu ilgais tamsiais ziemos vakarais biggrin.gif ...ir lauksiu sveciu 4u.gif
Atsakyti
Qwertama ačiū už idėja, net nebūčiau pagalvojusi 4u.gif Nors aš bulvių nemėgstu blush2.gif

Aš kertu melioną ir eisiu kojyčių tvarkytis biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, kad pavalgius esu smile.gif O tai paskaičius plepesius vėl užsinorėčiau biggrin.gif Mane irgi kartais nervina tas galvojimas "kąąą valgyyt"...
Ethella, kad kojos būtų gražios mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Su šampe pradėta diena visada būna gera ir įdomi biggrin.gif O, jeigu dar dirbi tuo pat metu, tai išvis thumbup.gif
Comep, nu ot bus tau maivytis, kad skaniai kramsnoji tongue.gif Aš tai nuolat liežuvį prisikandu rolleyes.gif

Einu lygint kalno drabužių doh.gif Tai turbūt palinkėsiu visoms turiningo vakaro, nes nebebus kada šiandien prisijungt...
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 12, 19:25)

Einu lygint kalno drabužių doh.gif  Tai turbūt palinkėsiu visoms turiningo vakaro, nes nebebus kada šiandien prisijungt...

Aš tai voliojuosi ant sofos tiesiogine to žodžio prasme biggrin.gif tai tikrai labai turininga... biggrin.gif Dar vienas draugelis papliotkino, kad kitas draugelis (o dar sako vyrai paskalų nenešioja schmoll.gif biggrin.gif ) susirado merginą... ir jis niekur net neina... ir iš viso jokių pastangų neįdeda... ir pavyzdžiui atsižvelgiant į tai, kaip merginos save kritiškai vertina ir kiek stengiasi, tai čia toli gražu iki perspektyvaus vyruko, tai tik įrodo, kad nėra vyrų visai, kad panos negalvoja ir ima biggrin.gif Žodžiu, visi mano draugai su antrom pusėm... kaip bus linksma per visokias bendras šventes, jau dabar įsivaizduoju, jėėė thumbup.gif Aš konkrečiai kažką ne taip darau biggrin.gif kažkas su manim yra blogai tik niekas man to nesako. Panos, kas bendravot su manim, pasakykit biggrin.gif aš rimtai matyt kažką ne taip darau, šneku ar atrodau... sunku gi save įvertint iš šalies...
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2012 09 12, 17:54)
gaminsiu ilgais tamsiais ziemos vakarais  biggrin.gif ...ir lauksiu sveciu  4u.gif

jeee, jau laukiu lotuliukas.gif

o aš šiandien labai didžiuojuosi savimi... dar tik aštunta val vakaro, o jau sutvarkiau šparaginių pupelių nemažą maišiuką, užsimarinavau, apsikuopiau virtuvę, pavalgiau, ir dabar kepu obuolių pyragą bei laukiu kissos svečiuose lotuliukas.gif
Atsakyti

O as grizau is kosmetologes,veido valyma apturejau ir galvoju issivirsiu sriubos bus rytojui ir taip uzsimaniau sokoladinio pyrago,jau kepa kepa... rolleyes.gif Eisiu valgyt!sprogsiu... bigsmile.gif tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
haha, skeltalupe raso, meginau valgyt obuoli - grauzia pizdukas laugh.gif

as skaitau kaip jus valgot kepat darot... nu blem ir tokios laibos... bigsmile.gif
valgau kaip visciukas... pora sumustiniu, pora keptu kiausiniu per diena, ar 1 kotletas ir salotos vakare.. toks mano racionas... o minksta esu... jei tiek skanestu kirsciau, buciau begemotas huh.gif
Atsakyti
Nu ka darbinga dienele apturejau, thumbup.gif 12 val. bet kazko nesijaučia nuovargis thumbup.gif
jei jau visos apie maista tai ir as einu valgyti sausainiu su mėtu arbata biggrin.gif
dar razinu su datulėm užsiplikiau essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elegantiska04020: 12 rugsėjo 2012 - 20:11
QUOTE(comep @ 2012 09 12, 20:00)
as skaitau kaip jus valgot kepat darot... nu blem ir tokios laibos...

Dekinga genams... blush2.gif Jauciu jeigu ne jie tai man seniai butu parista visi tokie valgymai pastovus.Negaliu su savim nieko padaryti,pemsu kaip isprotejus...Visi aplink stebisi kur man lenda... blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti