Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(rimkka @ 2012 09 04, 12:30)
o jauniklis, nu ką, atsirado kitų matyt...
na, ji atseit dirba kažkokiam žurnale a la stiliste  lotuliukas.gif

Aš nesuprantu, bet negi vyrams taip lengva imt ir susirast, nu aš nesuprantu, tai ką jie visai nesirenka? biggrin.gif Tai negi pas mus jau tokia situacija, kad tuntais puola po jų kojom... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ethella @ 2012 09 04, 12:37)
O man Valentaitė amžiais liūdno veido  doh.gif net ir tada kai tekėjo  unsure.gif

Man tai ji simpatiška, stilinga moteris, bet negyva, visada ta pati poza, ta pati šukuosena, ta pati mimika. Man ji šalta ir nespinduliuoja.
Atsakyti
Kissa, parodyk ką nusipirkai bigsmile.gif
Dėl nagučiu, dabar jau tokius poilgius užsiauginau vis lakuoju, kad nelūžtu ir neapsisprendžiu kaip lakuotume mes - prancūzu ar spalva g.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 04, 12:44)
Aš nesuprantu, bet negi vyrams taip lengva imt ir susirast, nu aš nesuprantu, tai ką jie visai nesirenka?  biggrin.gif  Tai negi pas mus jau tokia situacija, kad tuntais puola po jų kojom...  biggrin.gif
Papildyta:

Man tai ji simpatiška, stilinga moteris, bet negyva, visada ta pati poza, ta pati šukuosena, ta pati mimika. Man ji šalta ir nespinduliuoja.

Va būtent, lb šalta ir liūdna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 04, 12:47)
Kissa, parodyk ką nusipirkai  bigsmile.gif
Dėl nagučiu, dabar jau tokius poilgius užsiauginau vis lakuoju, kad nelūžtu ir neapsisprendžiu kaip lakuotume mes - prancūzu ar spalva  g.gif

veliau parodysiu ax.gif intike ner, fotkint tingiu biggrin.gif

turiu nauju spalvu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 09 04, 12:48)
veliau parodysiu  ax.gif  intike ner, fotkint tingiu  biggrin.gif

turiu nauju spalvu  ax.gif

Ach, kokių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 04, 12:50)
Ach, kokių?  bigsmile.gif

cia dvi naujausios, ir viena su blizgiuku 4u.gif

user posted image

ir

user posted image
Atsakyti
Kissa, kokia ta pirmoji? Grynai juoda juoda matinė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 04, 12:56)
Kissa, kokia ta pirmoji? Grynai juoda juoda matinė?  bigsmile.gif

nea unsure.gif ju nebuna tokiu.. cia gal foto tokia g.gif tamsiai tamsiai melyna bigsmile.gif beveik juoda... bet nematine unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 04, 11:29)
Laurita, leliukas auga  wub.gif  kiek dabar pilvukui?  wub.gif

niu tikiuosi kad auga, ir kad viskas gerai, 13 d. keliauju vėl pas ginę wub.gif
rytoj sueina mums 10 sav. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 04, 11:23)
Man pasakojo, kad neperseniausiai matė, kad kažkoks senis jai pėdkelnes pirko... plius iš ko jinai gyventų... juk jinai neturi jokio darbo...

bet ar jus matete viena laida kai rode kokiame ji bute gyvena senamiestyje vilniaus,jetau koks grozis...tai kas ten ja islaiko...

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 04, 11:44)

labai teisingai apibudinai..man irgi ji neturi jokio sarmo..nors simpatiska moteris bet vat nesuprantu ko ja sitaip cia visi garbina... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 04, 14:18)
bet ar jus matete viena laida kai rode kokiame ji bute gyvena senamiestyje vilniaus,jetau koks grozis...tai kas ten ja islaiko...
labai teisingai apibudinai..man irgi ji neturi jokio sarmo..nors simpatiska moteris bet vat nesuprantu ko ja sitaip cia visi garbina... g.gif

matyt labai jau gera lovoje lotuliukas.gif čia iš vyrų pusės žiūrint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 04, 12:25)
matyt labai jau gera lovoje  lotuliukas.gif  čia iš vyrų pusės žiūrint biggrin.gif

arba siaip grazia moteri pasoneje tureti gerai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 09 04, 12:41)
as irgi apsishopinau... bateliai ir rankine  doh.gif

pas mane labai antishoppine vasara buvo biggrin.gif ..is rubu tik maikute is Zaros nusipirkau per visa vasara....ir labai ilgai dzinsu ieskojau, bet nieks neitiko ax.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 04, 12:44)
Aš nesuprantu, bet negi vyrams taip lengva imt ir susirast, nu aš nesuprantu, tai ką jie visai nesirenka?  biggrin.gif  Tai negi pas mus jau tokia situacija, kad tuntais puola po jų kojom...  biggrin.gif

speju, kad jei rimtai draugystei tai labiau rinktusi, o kai tik siaip pabedravimui, tai per daug neisrankus biggrin.gif
Atsakyti