Laba diena,noriu pasiteirauti kuriam Lietuvos gale ieskot tos isgirtosios Balvociutes?
QUOTE(Ausrioke @ 2012 09 26, 11:26)
Laba diena,noriu pasiteirauti kuriam Lietuvos gale ieskot tos isgirtosios Balvociutes?
Mažeikių rajonas
http://www.jadvyga.lt/
QUOTE(dina1 @ 2012 09 26, 10:19)
sveika.tai kad tau kitas chemikas nieko naujo nepasakys.visa gydyma sprendzia gydytoju konsiuliumas .ne viena chemike sprendzia,o keli gydytojai.o koki tau dar gydyma paskyre?
Na konsiuliumas pateikia savo gydymo versija, jie siule mane gydyti Docetoxeliu, bet cia yra kiekvieno ligonio srendimas, priimti toki gydyma ar ne, as atsisakiau, nes pasidariau tyrimus po operacijos, viskas normoj, chemoterapeute pasiule kelis variantus,na ir dabar pradejau gydyma AC (Doxorubicini,
Cyclophosphamidi) chemija. Ieskau chemeterapeuto tam, kad tureciau dar viena nuomone, noriu,kad zmogus is salies perziuretu mano tyrimus ir tiesiog idomu koki gydyma pasiulytu
QUOTE(Liepos_mama @ 2012 09 26, 13:33)
Na konsiuliumas pateikia savo gydymo versija, jie siule mane gydyti Docetoxeliu, bet cia yra kiekvieno ligonio srendimas, priimti toki gydyma ar ne, as atsisakiau, nes pasidariau tyrimus po operacijos, viskas normoj, chemoterapeute pasiule kelis variantus,na ir dabar pradejau gydyma AC (Doxorubicini,
Cyclophosphamidi) chemija.
Cyclophosphamidi) chemija.
labai įdomu sužinoti jūsų nuomonę, kas ir kodel sprendimą nusvėre AC naudai?
QUOTE(willow @ 2012 09 26, 14:53)
labai įdomu sužinoti jūsų nuomonę, kas ir kodel sprendimą nusvėre AC naudai?
Tikrai neturiu medicininio issilavinimo, kad galeciau isvardint privalumus ar trukumus, sprendima priemiau pati, bet ir tai tik issirinkau viena is triju variantu, kuriuos man pasiule chemoterapeute. O taip nusprendziau del keliu priezasciu, pirma delto, kad kaip informavo gydytoja nuo docetaxelio buna daugiau ir sunkesniu pasaliniu reiskiniu, dar delto, kad vezio zymenu tyrimas ir kompiuterine tomografija atlikta po operacijos nerode jokiu pakitimu, dar,kad pradejus gydyma "lengvesne" chemija veliau galima keisti chemijas, aisku pati to nenuspresiu, po 4 darys tyrimus, bus matyt kaip reaguoja organizmas, ar yra pakitimu, tada gydytoja zadejo pasiulyt tolimesnius gydymo variantus. Tai tiek..
Savo kalbomis tikrai nebandau kazko perkalbet ar kazka pakeist, tik norejau paaiskint savo sprendima, juk manau nei vienas gydytojas nepasakys,kad tas ar anas gydymas tikrai bus veiksmingas, o as noriu tik tiek kiek ir visi, pasveikt..
QUOTE(Liepos_mama @ 2012 09 26, 15:44)
Tikrai neturiu medicininio issilavinimo, kad galeciau isvardint privalumus ar trukumus, sprendima priemiau pati, bet ir tai tik issirinkau viena is triju variantu, kuriuos man pasiule chemoterapeute. O taip nusprendziau del keliu priezasciu, pirma delto, kad kaip informavo gydytoja nuo docetaxelio buna daugiau ir sunkesniu pasaliniu reiskiniu, dar delto, kad vezio zymenu tyrimas ir kompiuterine tomografija atlikta po operacijos nerode jokiu pakitimu, dar,kad pradejus gydyma "lengvesne" chemija veliau galima keisti chemijas, aisku pati to nenuspresiu, po 4 darys tyrimus, bus matyt kaip reaguoja organizmas, ar yra pakitimu, tada gydytoja zadejo pasiulyt tolimesnius gydymo variantus. Tai tiek..
Savo kalbomis tikrai nebandau kazko perkalbet ar kazka pakeist, tik norejau paaiskint savo sprendima, juk manau nei vienas gydytojas nepasakys,kad tas ar anas gydymas tikrai bus veiksmingas, o as noriu tik tiek kiek ir visi, pasveikt..
man tai labai keista kad kompiuterine tomografija dare po operacijos,nes kiek zinau atliekama pries operacija,nes jeigu tau dare pries operacija,o paskui dar po operacijos tai net neisivaisduoji kiek gavai spinduliu.o vezio zymenos isvis nebuna tikslios nes kiek nmatau pagal diagnoze pas tave neisplites.tavo nelabasis greitas G3.tai tokius reikia kuo stipresne chemija musti kiek man aiskino chemike.o koks tavo her?
Papildyta:
QUOTE(dina1 @ 2012 09 26, 17:03)
man tai labai keista kad kompiuterine tomografija dare po operacijos,nes kiek zinau atliekama pries operacija,nes jeigu tau dare pries operacija,o paskui dar po operacijos tai net neisivaisduoji kiek gavai spinduliu.o vezio zymenos isvis nebuna tikslios nes kiek nmatau pagal diagnoze pas tave neisplites.tavo nelabasis greitas G3.tai tokius reikia kuo stipresne chemija musti kiek man aiskino chemike.o koks tavo her?
o doxorubicini,cia nera lengva,mano tokia pati buvo.
QUOTE(dina1 @ 2012 09 26, 18:06)
Papildyta:
Papildyta:
Tai pas kiekviena manau skirtinga situacija, man tomografija dare tik po operacijos, o del chemijos jus teisi, ji irgi nera legva, irgi "raudonoji", ir labai sunkiai as pernesiau, va tik po savaites pradejau geriau jaustis, o del kitos chemijos nezinojau kaip cia issireikst, norejau pasakyt, kad kiek supratau is gydytojos doxetaxelis dar stipresnis.
Her pas mane neigiamas
Dina, man KT darė irgi po operacijos, jau įpusėjus antrajai chemijai. prieš operaciją darė plaučių rentgeną ir echoskopiją bei dubens MR (bet ten pas mane buvo įtarimai dėl cistų). FAC (arba AC) ir taksanų grupės skirtingas poveikis, kaip man aiškino: pirmieji naikina (jei prieš operacija - mažina) auglius arba jų likučius, o taksanai pristabdo metastazių vystymąsi, ypač į kaulus. Tai žiūrint, kokie augliai, toks ir gydymas. kaip sakoma, nėra standartinio gydymo - kiekvienai iš mūsų taikomas individualus planas pagal daugybę st schemų. Viskas priklauso nuo TNMG.
Liepos mama, o jūs gydotės VUOI ar Santariškėse?
QUOTE(willow @ 2012 09 27, 09:03)
VUOI
Valio! Gavau sanatoriją!
Damokėti nereikės. Pirmadienį lekiu į Birštoną.

QUOTE(Vitute* @ 2012 09 28, 08:01)
gero kelio