Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos - 38

Iruce, kaip ir man - atidejo... O kiek bus švitinimų?

Papildyta:
QUOTE(Ramunaite @ 2012 10 03, 16:25)
Sveiki,

net nežinau į ką kreiptis patarimo. Situacija tokia. Tetai iš operavo auglį galvoje. Auglys - metostazės (taip sakė gydytojas). Po operacijos, ji kalba tik rusiškai, beveik nevaldo kojos ir rankos. Kur vėžys taip ir neišsiaiškino. Išleido į gimtojo miestelio ligoninę. Atseit - atsigauti ir po mėnesio chemoterapija. Čia ja nieks nesirūpina. Ryte būna mankštelė ir viskas. Kodėl jos neguldo į onkologinį? Ar bent į sanatoriją? Finansinė situacija pas ją bloga. Vyras su sūnum visai pasimetę ir nieko nedaro. Jie gal net nesupranta, kad tai labai blogai.

Ramunaite, kur operavo jūsų tetą? Po papildomų procedūrų - chemijos ir/ar spinduliavimo - bus sanatorija. Jei tai jūsų teta, situacijavyrui su sūnumi pabandykite paaiškinti jūs, jei jie nesupranta. O kitus klausimus - pas gydytojus,niekas kitas jums neatsakys už juos. Visiems besigydantiems žinoma, jog gydytojai patys nelabai kalbūs, nes ligonių srautai milžiniški, tačiau klauskite visko, kas jums rūpi - tikrai atsako .
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...i.d?id=59644455

Mūsų trigubai neigiamo nelabojo priešas rastas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Laba vakareli 4u.gif Norejau paklaust jusu kur perkate Zeolite? Radau tokia nuoroda, bet vienai pirkt 5 buteliukus su 40 proc. nuolaida per daug ir per brangu:
http://www.troohealt...h-dhq-30ml.aspx
Gal zinote kur galeciau toki nusipirkt dar pigiau, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Totore: 03 spalio 2012 - 22:56
QUOTE(willow @ 2012 10 03, 16:59)
Iruce, kaip ir man - atidejo... O kiek bus švitinimų?

Papildyta:

Ramunaite, kur operavo jūsų tetą? Po papildomų procedūrų - chemijos ir/ar spinduliavimo - bus sanatorija. Jei tai jūsų teta, situacijavyrui su sūnumi pabandykite paaiškinti jūs, jei jie nesupranta. O kitus klausimus - pas gydytojus,niekas kitas jums neatsakys už juos. Visiems besigydantiems žinoma, jog gydytojai patys nelabai kalbūs, nes ligonių srautai milžiniški, tačiau klauskite visko, kas jums rūpi - tikrai atsako .

Planuojama 27 kartai.
Atsakyti
QUOTE(Iruce30 @ 2012 10 02, 18:47)
Na as sesta chemija persoku ir rytoj pradedu spinduliavimo proceduras. Tik nezinau ar prades, lyg ir persalau, ar bacila kokia kabinasi... Man viena moteris patare po kiekvieno svitinimo emu taukais pasitepti, o pries svitinima burna aliejaus misiniu, alyvuogiu su saltalankiais, paskalauti. Na ziuresiu, kaip cia man rytoj bus g.gif

sveika iruce30.o kodel pskutines chemijos nesikleidai? ar tau ja po spinduliu suleis? as tai merginos baigiau savo pirma misija chemija thumbup.gif sedziu ir dziaugiuosi. vakar krutu ultragarsa dar padare viskas gerai 4u.gif 16 spalio irgi jau lekiu spinduliu.prasides antra misija biggrin.gif biologines terapijos tai net neskaitau misija,cia kaip papildomi lasiukai smile.gif tai va tiek.dabar laukiu kada prasides nuo chemijos kauliuku lauzimas,kolkas viskas gerai thumbup.gif sekmes visoms
Atsakyti
QUOTE(Totore @ 2012 10 03, 23:54)
Laba vakareli  4u.gif  Norejau paklaust jusu kur perkate Zeolite? Radau tokia nuoroda, bet vienai pirkt 5 buteliukus su 40 proc. nuolaida per daug ir per brangu:
Gal zinote kur galeciau toki nusipirkt dar pigiau, buciau labai dekinga  4u.gif

Laba 4u.gif
aš vyrui pirkau USA. Pigiau vargu ar berasi. Beje, vieno buteliuko neužtenka rolleyes.gif

Sveikatos ir stiprybės visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2012 10 04, 09:49)
sveika iruce30.o kodel pskutines chemijos nesikleidai? ar tau ja po spinduliu suleis? as tai merginos baigiau savo pirma misija chemija thumbup.gif sedziu ir dziaugiuosi. vakar krutu ultragarsa dar padare viskas gerai 4u.gif 16 spalio irgi jau lekiu spinduliu.prasides antra misija biggrin.gif biologines terapijos tai net neskaitau misija,cia kaip papildomi lasiukai smile.gif tai va tiek.dabar laukiu kada prasides nuo chemijos kauliuku lauzimas,kolkas viskas gerai thumbup.gif sekmes visoms

Labas dina1, tiesiog nutariau pasikliauti vidine nuojauta ir atsisakyti sestos chemo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruce30 @ 2012 10 04, 10:23)
Labas dina1, tiesiog nutariau pasikliauti vidine nuojauta ir atsisakyti sestos chemo smile.gif

parasiau tau i az
Papildyta:
QUOTE(willow @ 2012 10 03, 19:34)
http://www.delfi.lt/...i.d?id=59644455

sveika.kokios geros zinios,tik idomu kada i rinka paleis vaistus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2012 09 12, 10:54)
Va del sirgimu tai labai nerimauju,siaip ji pas mane iki dabar nera rimtai sirgus,pora kartu sloga buvo uzpuolus ir karta tridiene karstine,viskas  smile.gif Ziuresim kaip bus pradejus darzeli lankyt.

Siandien pykinimas prasidejo,turbut teks vaistukus gert,o taip tikejausi be ju prasisukt  doh.gif

sveikute emilly.kur pradingus?kaip pas tave reikaliukai?kaip mergaitei sekasi darzelyje?
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2012 10 03, 08:50)
Paklausiau, nes man irgi svitino pazasties sriti.

Zvake, tiksliai nepasakysiu, bet man truko gana trumpai, gal apie minute.
Papildyta:

Man rodos, kad normalu, nes radiologai sake, kad geriausia tikrai svitinti po triju savaiciu po paskutines chemijos.
Del MRT ir KT - man asmeniskai irgi nieko nedare ne karto. Tik echoskopija karta per metus.

Man irgi nei karto nedaryti šie tyrimai, išskyrus echoskopą. Kažin kokiais atvejais juos daro? Kartą paprašiau, tai, sako, darysim echo, o paskui, jei reikės KT. Man įdomu, ar yra kam nors iš formumo darytas Kauno klinikose PET?Žiniasklaida rugsėjo pradžioje pranešė, kad pradėjo veikti. Skaičiau, kad apie 2000 tyrimų padarys per metus, tai, ko gero, paprasti mirtingieji nelabai papuls į tą skaičių?
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2012 10 02, 13:09)
sveika.as irgi ruosiuosi rytoj paskutine chemija thumbup.gif buvau pasiimti krauja.puikus thumbup.gif tik idomui jeigu biski nosis bega ir dar gerklyte kutena ar prileis prie chemijos?taip tai nesakyciau ,bet pamatys,nes nosis visa nutrinta nuo valymo kaip chrunce atrodau alc.gif na tykiuosi ,kad viskas bus gerai nenoriu jokiu atidedinejimu.as antiek visa nuplikus,kad negaliu jau i save ziuret :verysad:nei blakstienu pas mane neliko nei antakiu. verysad.gif greiciau viskas pasibaigtu.tai kada tave zada operuoti?

Labas. Atsipaipalioti baigiu po trečios ch. Liūdniausia kad tik po ketvirtos ch tikrins ar jau laikas operuoti. Jei ne - dar dvi. kaip pavydžiu toms, kas jau didesnę vargo dalį prakentė. Pas mane dar antakiai ir blakstienos likę, ant galvos plaukai vis atauginėti bando, tik aišku, nesėkmingai. Sėkmės tau ištverti paskutinį etapą - švitinimą.
Pasigendu Damkės. Kur esi? Kaip laikaisi?
Papildyta:

[/quote]

Trigubai neigiamas tai HER koks?
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2012 10 06, 16:08)
Man irgi nei karto nedaryti šie tyrimai, išskyrus echoskopą. Kažin kokiais atvejais juos daro? Kartą paprašiau, tai, sako, darysim echo, o paskui, jei reikės KT. Man įdomu, ar yra kam nors iš formumo darytas Kauno klinikose PET?Žiniasklaida rugsėjo pradžioje pranešė, kad pradėjo veikti. Skaičiau, kad apie 2000 tyrimų padarys per metus, tai, ko gero, paprasti mirtingieji nelabai papuls į tą skaičių?

Jei nemato nieko įtartino buvusio židinio vietoj echoskopu,ir jei nėra nusiskundimų tai ir nedaro KT ir MR..

PET skirtas tik specifiniams ligoniams..
Nebent daktarę labai "pamalonint" gal ir "išprašytų" ir skirtų..
Atsakyti