QUOTE(samantas @ 2012 12 07, 08:33)
Labas rytas,
Aciu Svajone* kad klausej. Atsakymas toks: metastazes kepenyse zymiai sumazejo. Niekur kitur ligos plitymosi nesimato. Gydytoja ivertino kaip labai geras rezultatas, dar pasake, kad turi tokiu pat ligoniu, kurie gyvena jau 5 metai su IV st.ir metasatazemis kepenyse ( tik retkarciais praeina chemijos kursa). Patikrinimas po 3-ju menesiu. Tai kaip ir neblogai
Labai svarbu tiketi paciai ir ta tikejima seganciam idiegti,kad tiketu sekmingu gydymu. Jei gydytoja sako,kad rezultatas geras,vadinasi taip ir yra. Taip,kad laikykites
QUOTE(Druida @ 2012 12 07, 16:33)
O ar galiu paklausti, kas jums tą gydymo planą sudarė? Aš ko klausiu, tai nei chemikė, nei chirurgas jokių planų nekuria. Tik sportuoti sakė reikia, o koks režimas, mityba ar draudžiamos veiklos, tai ničnieko
Plano pasisodine niekas nesudarinejo.Pati domejausi ir klausienejau,viska uzsirasydama(atmintis prasta),taip po truputi susiklijavo kas galima ,kas ne. Beje,vienas is pirmuju klausimu buvo del medaus ir cukraus,tai viena gydytoja pirma karta atsake trumpai,kad galima. Veliau kitas paaiskino ,kad NERA jokiu moksliniu tyrymu,kad sie produktai veiktu neigiamai veziu serganti zmogu,tiesiog cukraus, bandeliu ir dar kai kuriu produktu net ir sveikam zmogui nera sveika valgyt daug,tad vezys cia niekuo detas. Tad organizma stiprindavom putinom uogom su medum,vasara zemuogem ,dar zemuogiu buvau prisaldzius su siek tiek cukraus,tai ir jas iskart po chemijos duodavom,tad kraujas ir nesesdavo niekada. Grieztai negalima pirties ir karscio.Butina gerai maitintis,ypac chemijos metu,todel man baisu,kai zmones gaudami chemija laikos dietu be mesos ir kitu reikalingu produktu.
As labai tikiu ir tikiuosi,kad ir toliau seksis kovot su tuo znyplium,o kaip bus parodys ateitis.
QUOTE(dina1 @ 2012 12 08, 11:23)
sveikos merginos senai jau ir berasiau.noriu inesti oro gaivaus.............
Sveikinu su nauja plaukuosena

Linkiu ,kad ji tik tanketu

Per kiek laiko islindo eziukas po paskutines chemijos?
QUOTE(Mergelė @ 2012 12 08, 19:56)
Mano mamai gruodžio 20 d. bus 6 kursas. Pradžioj jai davė 3 kursus tik silpną - karboblatiną. Dabar du kursus taip pat kaip ir jūsų mamai. Silpnas pernešdavo lengvokai, o kai pastiprino, tai po pirmo karto buvo

. Atsidūrėm ligininėj, 5 paras jau budėdavom prie jos. Šį kart viskas kaip ir nieko. Palyginus supraeitu kartu, tai visai lengvai.
Zinok pirmas chemijos kursas ir mano mamai buvo labai sunkus,dar baisiau nei labai.Paskui antras buvo labai sunkus,trecias tiesiog sunkus ir taip vis lengvyn.Po 6 kurso visai nekeisdavo savo yprastinio gyvenimo ritmo,nes jausdavosi pakankamai gerai,tik sanarius paskaudedavo ,o pykindavo labai nedaug.Va paskutine ,sake,kad kazkokia nemaloni buvo,vis metalo skonis jautes ir kojos pradejo salt/tirpt. Dabar viskas gerai.