Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos - 38

[quote=svajone*,2012 12 07, 01:14]
Toliau saziningai laikomes nubrezto gydymo plano - rezimas,mityba,vengimas draudziamu veiklu ir t.t. smile.gif

O ar galiu paklausti, kas jums tą gydymo planą sudarė? Aš ko klausiu, tai nei chemikė, nei chirurgas jokių planų nekuria. Tik sportuoti sakė reikia, o koks režimas, mityba ar draudžiamos veiklos, tai ničnieko sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2012 12 06, 22:41)
Su žiema  4u.gif  linkiu visiems nesušalti  biggrin.gif

o kuo remiantis Jūs taip sureitingavote onkologus  g.gif  niekur i-nete tokios info nerandu  blush2.gif

Rašiau: "Šiauliai mano nuomone yra ketvirti po Vilniaus, Kauno, Klaipėdos onkologų". Tad , natūralu, kad ieškodama internete neradote mano nuomonės pagrindimo smile.gif O nuomonę susidariau pabendravusi su daugybe ligonių per dešimties mėnesių gydymo ciklą. Tik nepriimkit mano nuomonės kaip mokslinio straipsnio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 07 gruodžio 2012 - 19:07
QUOTE(willow @ 2012 12 07, 20:07)
Rašiau: "Šiauliai mano nuomone yra ketvirti po Vilniaus, Kauno, Klaipėdos onkologų". Tad , natūralu, kad ieškodama internete neradote mano nuomonės pagrindimo smile.gif O nuomonę susidariau pabendravusi su daugybe ligonių per dešimties mėnesių gydymo ciklą. Tik nepriimkit mano nuomonės kaip mokslinio straipsnio  4u.gif

o kam teisintis? Asmeniškai man nėra geresnės gydymo įstaigos kaip KMUK, ten ne tik gydžiausi vėžį, ten gimdžiau, ten atsiradau apturėjus kojos lūžį būdama nėščia ir būvau be jokių kyčių labai gerai "sutvarkyta". Asmeniškai gyvendama Kaune tikrai nesirinkčiau kitos įstaigos, nors pvz. visi gerai žino, kad Vilniaus Santariškių hematologinis geriau, kaip, kad Kauno akių klinikos ir geriau, Smegenų chirurgai geresni Kaune ir, bet ir tai ne rodiklis, onkologinė liga ne tik sunki, bet ir ilgas gydymas, todėl reikia rinktis optimalius variantus, pvz. jau paskyrus chemija, tai man ja nors Balbieriški gali lašint, šneku apie savo patirtį smile.gif
Atsakyti
[quote=Druida,2012 12 07, 15:33]
[quote=svajone*,2012 12 07, 01:14]
Toliau saziningai laikomes nubrezto gydymo plano - rezimas,mityba,vengimas draudziamu veiklu ir t.t. smile.gif

O ar galiu paklausti, kas jums tą gydymo planą sudarė? Aš ko klausiu, tai nei chemikė, nei chirurgas jokių planų nekuria. Tik sportuoti sakė reikia, o koks režimas, mityba ar draudžiamos veiklos, tai ničnieko sad.gif
[/quote]
sveikos merginos senai jau ir berasiau.noriu inesti oro gaivaus,o tai jus cia vis gincijates be pagrido biggrin.gif noriu pasidziaugt,kad jau baigiau dvi misijas chemija ir spindulius,o svarbiausia ,kad jau savo isvaizda pradedu dziaugtis ataugo ir blakstienos ir antakiai thumbup.gif turiu jau ant galvos eziuka tanku kuri siandien nusidaziau ax.gif atrodo okei,gal cia tik man taip atrodo,bet pasigrazinau,nes pirmadieni guluosi dar vienai operacijai,darisiuos laparoskopija.taip tai jauciuos gerai tik truputi nerimas,bet manau taip ir turi buti smile.gif linkiu visoms sveikatos ir stiprybes,o svarbiausia geros nuotaikos ir optimizmo.su grazia prasidejusia ziema newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2012 12 08, 11:23)
sveikos merginos senai jau ir berasiau.noriu inesti oro gaivaus,o tai jus cia vis gincijates be pagrido biggrin.gif noriu pasidziaugt,kad jau baigiau dvi misijas chemija ir spindulius,o svarbiausia ,kad jau savo isvaizda pradedu dziaugtis ataugo ir blakstienos ir antakiai thumbup.gif turiu jau ant galvos eziuka tanku kuri siandien nusidaziau ax.gif atrodo okei,gal cia tik man taip atrodo,bet pasigrazinau,nes pirmadieni guluosi dar vienai operacijai,darisiuos laparoskopija.taip tai jauciuos gerai tik truputi nerimas,bet manau taip ir turi buti smile.gif linkiu visoms sveikatos ir stiprybes,o svarbiausia geros nuotaikos ir optimizmo.su grazia prasidejusia ziema newyear.gif

Labas Dina. Kaip smagu tave girdėti. Vis galvojau, kur dingai. Puiku, kad jau gali vėl gražėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2012 12 08, 10:23)

Laikykis, sėkmingos operacijos. Kas operuos?

Smagu girdėt, kad jau ežiukas džiugina Tave. Aš jau prieš Kalėdas eisiu antrą kartą pakoreguoti garbanų. O 21d laukia prmoji patikra ph34r.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Mano mama plika. Bet ji man tokia stilinga močiutė, kad net simptiškesnė nei buvo su plaukais. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2012 12 08, 10:23)

Manau, kad is tikruju turi buti smagu, kad viskas po truputi baigiasi ir nauji plaukai... Man kazkaip plaukai nelabai auga, na auga, bet ploni tokie, kad net nedristu su peruku atsisveikinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajone* @ 2012 12 07, 00:14)

Operavo gyd.V. Rudaitis. Lasino,turbut,kaip ir visoms kiausidziu veziu sergancioms,paklitaxeli ir karboplatina. Viso buvo 8 kursai chemijos,2 pries operacija ir 6po. Sprende kiek duoti po operacijos 4 ar 6,bet mamos organizma labai pavykdavo atstatyti greit,tad nusprende duot 6. 
Svarbiausia dabar ,kad kuo ilgiau butu ta ramybe.Toliau saziningai laikomes nubrezto gydymo plano - rezimas,mityba,vengimas draudziamu veiklu ir t.t.  smile.gif
Kaip jusu mamyte jauciasi po chemiju? Kiek planuoja isvis ?
Liudna,kai zmones susiduria su nelabai geras gydytojais. Man ,kolkas bent jau,neteko Santariskese tokiu sutikt,tik siaip  vienas vyrui papuoles buvo labai jau pasenes ir,atsiprasau uz issireiskima,vepla. Siaip pries kitus ten sutiktus gydytojus zemai lenkiu galva.

Mano mamai gruodžio 20 d. bus 6 kursas. Pradžioj jai davė 3 kursus tik silpną - karboblatiną. Dabar du kursus taip pat kaip ir jūsų mamai. Silpnas pernešdavo lengvokai, o kai pastiprino, tai po pirmo karto buvo doh.gif . Atsidūrėm ligininėj, 5 paras jau budėdavom prie jos. Šį kart viskas kaip ir nieko. Palyginus supraeitu kartu, tai visai lengvai.
Pradžioje buvo numatyta 6 kursai, bet dabar ko gero sako, kad reiks pastoviai, tik vėliau gal didins tarp lašinimų tarpus.
Mano mamai šiandien 75 metai. TFU-TFU-TFUUUUUUUUUU tikrai rūpinasi gydytojai. Manau, kad atiduoda viską ką gali. Kai buvo blogai ir paskambinau pasikonsultuoti, tai po to chemikė, net skambindavo pati. Nu jos nekalbios, bet manau, kad savo srities asės. O kaip pasiduoda žmogus gydymui, tai jau nuo jų nepriklauso.
Mano mamai vėl atsirado metastazių, bet mes galvojam, kad gal gi ši stiprenė chemija kažkiek pristabdys.
Atsakyti
QUOTE(samantas @ 2012 12 07, 08:33)
Labas rytas,
Aciu Svajone* kad klausej. Atsakymas toks: metastazes kepenyse zymiai sumazejo. Niekur kitur ligos plitymosi nesimato. Gydytoja ivertino kaip labai geras rezultatas, dar pasake, kad turi tokiu pat ligoniu, kurie gyvena jau 5 metai su IV st.ir metasatazemis kepenyse ( tik retkarciais praeina chemijos kursa). Patikrinimas po 3-ju menesiu. Tai kaip ir neblogai  smile.gif

Labai svarbu tiketi paciai ir ta tikejima seganciam idiegti,kad tiketu sekmingu gydymu. Jei gydytoja sako,kad rezultatas geras,vadinasi taip ir yra. Taip,kad laikykites 4u.gif

QUOTE(Druida @ 2012 12 07, 16:33)
O ar galiu paklausti, kas jums tą gydymo planą sudarė? Aš ko klausiu, tai nei chemikė, nei chirurgas jokių planų nekuria.  Tik sportuoti sakė reikia, o koks režimas, mityba ar draudžiamos veiklos, tai ničnieko sad.gif

Plano pasisodine niekas nesudarinejo.Pati domejausi ir klausienejau,viska uzsirasydama(atmintis prasta),taip po truputi susiklijavo kas galima ,kas ne. Beje,vienas is pirmuju klausimu buvo del medaus ir cukraus,tai viena gydytoja pirma karta atsake trumpai,kad galima. Veliau kitas paaiskino ,kad NERA jokiu moksliniu tyrymu,kad sie produktai veiktu neigiamai veziu serganti zmogu,tiesiog cukraus, bandeliu ir dar kai kuriu produktu net ir sveikam zmogui nera sveika valgyt daug,tad vezys cia niekuo detas. Tad organizma stiprindavom putinom uogom su medum,vasara zemuogem ,dar zemuogiu buvau prisaldzius su siek tiek cukraus,tai ir jas iskart po chemijos duodavom,tad kraujas ir nesesdavo niekada. Grieztai negalima pirties ir karscio.Butina gerai maitintis,ypac chemijos metu,todel man baisu,kai zmones gaudami chemija laikos dietu be mesos ir kitu reikalingu produktu.
As labai tikiu ir tikiuosi,kad ir toliau seksis kovot su tuo znyplium,o kaip bus parodys ateitis.
QUOTE(dina1 @ 2012 12 08, 11:23)
sveikos merginos senai jau ir berasiau.noriu inesti oro gaivaus.............

Sveikinu su nauja plaukuosena 4u.gif Linkiu ,kad ji tik tanketu 4u.gif Per kiek laiko islindo eziukas po paskutines chemijos?

QUOTE(Mergelė @ 2012 12 08, 19:56)
Mano mamai gruodžio 20 d. bus 6 kursas. Pradžioj jai davė 3 kursus tik silpną - karboblatiną. Dabar du kursus taip pat kaip ir jūsų mamai. Silpnas pernešdavo lengvokai, o kai pastiprino, tai po pirmo karto buvo doh.gif . Atsidūrėm ligininėj, 5 paras jau budėdavom prie jos. Šį kart viskas kaip ir nieko. Palyginus supraeitu kartu, tai visai lengvai.

Zinok pirmas chemijos kursas ir mano mamai buvo labai sunkus,dar baisiau nei labai.Paskui antras buvo labai sunkus,trecias tiesiog sunkus ir taip vis lengvyn.Po 6 kurso visai nekeisdavo savo yprastinio gyvenimo ritmo,nes jausdavosi pakankamai gerai,tik sanarius paskaudedavo ,o pykindavo labai nedaug.Va paskutine ,sake,kad kazkokia nemaloni buvo,vis metalo skonis jautes ir kojos pradejo salt/tirpt. Dabar viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Iruce30 @ 2012 12 08, 18:45)
Manau, kad is tikruju turi buti smagu, kad viskas po truputi baigiasi ir nauji plaukai... Man kazkaip plaukai nelabai auga, na auga, bet ploni tokie, kad net nedristu su peruku atsisveikinti ax.gif

Sveikute, kaip darbe po tiek laiko nebuvimo? Plaukeliai užaugs, išeis visi laisvi radikalai, ir pradės bujoti 4u.gif . Kaip tu juos valaisi? Ar buvai pas Ruolią? Va kiek klausimų pažėriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 09 gruodžio 2012 - 09:42
Trigubai neigiamo turėtojoms :
http://www.cancernet...e/10165/2118605
Atsakyti