QUOTE(Iruce30 @ 2012 12 20, 21:05)
Labas visoms. Siandien buvau pirmam pasitikrinimui po viso gydymo. Isvaziavau su pakylia nuotaika, viskas gerai. Tik va nuo rytdienos pradedu gerti tamoxifena ir dar israse leidziamus vaistus i pilvo paodi goserelinas. Juos leisti kas keturias savaites, dviems metams. Kai paskaiciau salutini poveiki, tai oj jojoj... Gal kas naudojat si preparata ir galetumet ka nors parasyti apie ji?
Sveikos,
Liuks, Iruce, taip ir toliau. Gerk tamoxifeną, vis yra vaistas, kuris ir toliau tave gydo. Va maniškis neigiamas - nera kuo gydyt toliau, belieka pasikliaut Aukščiausiojo valia. aš pirmajai patikrai buvau šiandien. Patikrino echoskopuviską, kaklą, virškrūtinkaulinius limfmazgius, krūtį, siūlę, pažastis, kepenis, šlapimo pūslę - viskas kaip ir tvarkoj. Su kiaušidėm sudėtingiau - ten ir cistos, ir miomos tūno, nors šiek tiek apmažėjusios, susitraukusios. Kiti patikrinimai: kovo pradžioj - pas ginekologę, balandį - pas mamologę. Tiesa, pridaviau markerius, bet atsakymas bus tik maždaug po mėnesio.
Visoms visoms - su artėjančiom šv. Kalėdom!!! Ligoniukams ir jų artimiesiems linkiu kantrybės, stiprybės, sėkmingo gydymo, esančioms remisijoj - kuo ilgiau joje išbūti, tikrinkitės, stebėkite kad tas žnyplius niekada nebegrįžtų!!! Tikėkim šv. Kalėdų stebuklu, gal ir mus jis aplankys