man tokios salotos ne tik valgymui sueina, bet ir i siupinine ziema
Diuni, as dariau salotas su zaliai pomidorais, morkomis, agurkais, kopustais, paprikomis ir svogunais, tokias panasias ir su raudonais pomidorais. Noresite galesiu pasidalinti receptu
man tokios salotos ne tik valgymui sueina, bet ir i siupinine ziema
man tokios salotos ne tik valgymui sueina, bet ir i siupinine ziema
QUOTE(xxkamane @ 2012 09 28, 07:33)
norėsim, žinoma
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2012 09 27, 22:51)
aš esu dėjus, nerūgsta. Bet šiap esu linkus daryt be jo, šiemet niekur nedėjau. Tiesiog ilgiau verdu pomidorus, jie tampa tirštesni, nebereik to krakmolo.
QUOTE(AusrinesMama @ 2012 09 27, 15:12)
Sveikos merginos,
Užsiminėt apie sėklas begėdės, tai ir įlindau kur nereikia
Kažkas neseniai šnekėjo apie Jazminus ir kad šia veisle daugiau neprekiaus, tai gal kartais ši yra atitikmuo Jūsų minėtos veislės??
http://www.seemnemaa...x.php?GID=13580
Užsiminėt apie sėklas begėdės, tai ir įlindau kur nereikia
Kažkas neseniai šnekėjo apie Jazminus ir kad šia veisle daugiau neprekiaus, tai gal kartais ši yra atitikmuo Jūsų minėtos veislės??
http://www.seemnemaa...x.php?GID=13580
Čia Jazon labai geri pomidorai ir skanus ,bent jau man tai labai tokie nerūgštus ir daug kaip piešinyje
salotos su raudonais pomidorais.
receptas originalus yra toks:
1kg kopustu (zieminiu)
1kg pomidoru
1kg agurku
1kg papriku
1kg morku
200gr. aliejaus
200gr. acto 9%
8 arbatiniai sauksteliai druskos
16 arbat. sauksteliu cukraus
lauras pipirai
viska supjaustyti
morkas sutarkuoti
viska sumaisyti, pastatyti ant ugnies, ir nuo uzvirimo virti 2 minutes.
sudeti i stiklainius ir apkloti siltai.
dabar mano pakeitimai.
as verdu tikrai ne 2 minutes, nes man baisoka, tai verdu apie 15-20 min.
stiklainius pasterilizuoju papildomai dar 10 min., kadangi patalpa kurioje laikau pas mane silta.
o zaliu pomidoru parasysiu kai grisiu namo, recepto neturiu su savimi
receptas originalus yra toks:
1kg kopustu (zieminiu)
1kg pomidoru
1kg agurku
1kg papriku
1kg morku
200gr. aliejaus
200gr. acto 9%
8 arbatiniai sauksteliai druskos
16 arbat. sauksteliu cukraus
lauras pipirai
viska supjaustyti
morkas sutarkuoti
viska sumaisyti, pastatyti ant ugnies, ir nuo uzvirimo virti 2 minutes.
sudeti i stiklainius ir apkloti siltai.
dabar mano pakeitimai.
as verdu tikrai ne 2 minutes, nes man baisoka, tai verdu apie 15-20 min.
stiklainius pasterilizuoju papildomai dar 10 min., kadangi patalpa kurioje laikau pas mane silta.
o zaliu pomidoru parasysiu kai grisiu namo, recepto neturiu su savimi
QUOTE(Eliza68 @ 2012 09 25, 20:31)
O pomidorienės tai jau šventos,kaip Indijos karvės...Kurgi ne,žiūrėk forume tai kokią naujokę iki ašarų priveda,tai senbuvę taip išgarbina,kad ana net skersa į temą nenori pažiūrėt
O tai jūs vis dar vakuojat?Deja,pas mane jau stipriai į pabaigą pomidorai,o kadangi vėl užpuolusi pomidorinė bulimija,tai niekaip nespėja nokt.Yra dar ten jų žalių,bet jau ne fontanai...
Dėl tų sėklyčių prašymo tai va ir aš vienai forumietei parašiau,ana sako mielai,negaila,siųsk voką.O paskui sarmata pasidarė,nu kažkaip nemėgstu skolinga likt.Galvoju,gal nors simboliškai kokį popieruką įdėt,bet jei užpyks paskui:hm O po vieną pokelį siųstis iš kelių parduotuvių jau ir kaina gaunasi oho...Ir tų sėklų kartais būna be proto,o man tik kelių reikia pabandymui
Jeigu ant tikros "sodininkes" pataikete, tai manau tikrai nereikia litu deti, nebet mandagiai paklauskite - kiek skolinga būsite. O mainais ką nors pasiūlyti - gal ir neblogai būtų. Bent jau man tai buna labai malonu keistis seklomis, daigais. As tai turiu kelias bendramintes, su kuriomis seklomis, daigais dalinames. Nusiperkame pokeli, kitą - ir pasidalineme. Tai tada ir kaina nesikandžioja.
QUOTE(saintlina @ 2012 09 28, 09:42)
aš esu dėjus, nerūgsta. Bet šiap esu linkus daryt be jo, šiemet niekur nedėjau. Tiesiog ilgiau verdu pomidorus, jie tampa tirštesni, nebereik to krakmolo.
as ir taip darau
iskyla man toks klausimas
jau kaip ir neuzilgo minusas... iki kiek minuso pomidoram galima buti siltnamyje? Ar jie jau -1 bijo?
QUOTE(xxkamane @ 2012 09 28, 10:02)
salotos su raudonais pomidorais.
receptas originalus yra toks:
1kg kopustu (zieminiu)
1kg pomidoru
1kg agurku
1kg papriku
1kg morku
200gr. aliejaus
200gr. acto 9%
8 arbatiniai sauksteliai druskos
16 arbat. sauksteliu cukraus
lauras pipirai
viska supjaustyti
morkas sutarkuoti
viska sumaisyti, pastatyti ant ugnies, ir nuo uzvirimo virti 2 minutes.
sudeti i stiklainius ir apkloti siltai.
dabar mano pakeitimai.
as verdu tikrai ne 2 minutes, nes man baisoka, tai verdu apie 15-20 min.
stiklainius pasterilizuoju papildomai dar 10 min., kadangi patalpa kurioje laikau pas mane silta.
o zaliu pomidoru parasysiu kai grisiu namo, recepto neturiu su savimi
receptas originalus yra toks:
1kg kopustu (zieminiu)
1kg pomidoru
1kg agurku
1kg papriku
1kg morku
200gr. aliejaus
200gr. acto 9%
8 arbatiniai sauksteliai druskos
16 arbat. sauksteliu cukraus
lauras pipirai
viska supjaustyti
morkas sutarkuoti
viska sumaisyti, pastatyti ant ugnies, ir nuo uzvirimo virti 2 minutes.
sudeti i stiklainius ir apkloti siltai.
dabar mano pakeitimai.
as verdu tikrai ne 2 minutes, nes man baisoka, tai verdu apie 15-20 min.
stiklainius pasterilizuoju papildomai dar 10 min., kadangi patalpa kurioje laikau pas mane silta.
o zaliu pomidoru parasysiu kai grisiu namo, recepto neturiu su savimi
P.S. nusirasiau bus isbandytas
QUOTE(tany @ 2012 09 30, 19:28)
iskyla man toks klausimas
jau kaip ir neuzilgo minusas... iki kiek minuso pomidoram galima buti siltnamyje? Ar jie jau -1 bijo?
QUOTE(adija5 @ 2012 09 28, 21:49)
O tai jūs vis dar vakuojat?Deja,pas mane jau stipriai į pabaigą pomidorai,o kadangi vėl užpuolusi pomidorinė bulimija,tai niekaip nespėja nokt.Yra dar ten jų žalių,bet jau ne fontanai...
aš tai jau nebe






