Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(xxkamane @ 2012 09 27, 12:37)
bet mano siltnamis nebuvo tikrai Toks kai Saintlinos ar Tany, Ex, kur sakos luzo, as neisivaizduoju ka daryciau su tokiu kiekiu unsure.gif
tiesa mano seima tik trise mes lotuliukas.gif , nes mama su anyta pacios prisiauginusios.

nu nera pas mane ju daug... padazam neuztenka smile.gif...nors ir neturiu laiko as juos gaminti... kadangi jie nenoksta vienu metu visi, be to hibridai ilgai laikosi ant palanges... tai suvalgom praktiskai visus, nu aisku i visokius uncle benns dar sueina... niekam nedalinu schmoll.gif nu nebent mamai po kelis... bet valgytoju namie 6 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 09 27, 13:40)
situ seklu siandien maciau pas mus pnvz zalioj stotelej. mirksiukas.gif

Ar jau perkat pomidoru seklas biggrin.gif ,aš jau irgi žvalgausi,bet vis galvoju,gal per anksti
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 09 27, 13:37)
Taip 30 krumu, as nesigiriu, kad ten derlius buvo karsta.gif, mums uzteko vaaaaliai, konservuoti dabar jau stovi 12 3L, 10 zeliukuose, akdzikos porcija, biskiuka tomato, salotu su pomikais, uzsaldyti, tikrai uzteks valiai, ir atsivalgiusi seima, na pora sykiu kaimynus pavaisinau ax.gif  man tikrai tai nerealus kiekiai, aisku mes nevalgome tiek pomidoru kiek dideli megejai, as viena gal tokia daugiau prie valgymo gerbeju ax.gif , o maniskiai MB ir sunus, atsivalgo ir viskas, paskui nuuu ant sumusteko jei padedi tai gerai, salota sumaisiai su grietine- nut tai gal. ax.gif
jei auginciau dvigubai tiek jauciu tektu parduoti ar dalinti lotuliukas.gif  nes tikrai nesuvalgtume. schmoll.gif
bet mano siltnamis nebuvo tikrai Toks kai Saintlinos ar Tany, Ex, kur sakos luzo, as neisivaizduoju ka daryciau su tokiu kiekiu unsure.gif
tiesa mano seima tik trise mes lotuliukas.gif , nes mama su anyta pacios prisiauginusios.

oi merginos atsimenate, musu "debatus" su anyta ir manes durninima, sedi moteriske liezuvi prikandus, neturi ka pasakyti lotuliukas.gif
o kai atveziau dydeliu pomidorus tai uosvis svere, sake nes i vieti laikrasti, vos atkalbejau, sakau jis nedydelis, nieko nenustebinsite, ten tik 600g lotuliukas.gif

ech aciu Jums, labai labai, koki hobi turiu, nezinau ar jis taptu hobiu jei auginciau pati, tikrai derlaius nebutu tokio, tiesa sakant jokio blush2.gif

4u.gif ax.gif o kokias darei salotas
Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2012 09 27, 15:14)
Ar jau perkat pomidoru seklas biggrin.gif ,aš jau irgi žvalgausi,bet vis galvoju,gal per anksti

ax.gif kodėl per anksti...man visada tinkamas laikas įsigyti sėklas , jei tik yra biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Užsiminėt apie sėklas begėdės, tai ir įlindau kur nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kažkas neseniai šnekėjo apie Jazminus ir kad šia veisle daugiau neprekiaus, tai gal kartais ši yra atitikmuo Jūsų minėtos veislės??

http://www.seemnemaa...x.php?GID=13580
Atsakyti
QUOTE(AusrinesMama @ 2012 09 27, 16:12)
Sveikos merginos,

Užsiminėt apie sėklas begėdės, tai ir įlindau kur nereikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kažkas neseniai šnekėjo apie Jazminus ir kad šia veisle daugiau neprekiaus, tai gal kartais ši yra atitikmuo Jūsų minėtos veislės??

http://www.seemnemaa...x.php?GID=13580

Kalbėjome apie Jasminia. Manieji jasminia yra raudoni, nevėlyvi ir hibridiniai.
Tamstos parodytieji balti, vėlyvi ir nesuprantu ar hibridas ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 09 27, 15:19)
Kalbėjome apie Jasminia. Manieji jasminia yra raudoni, nevėlyvi ir hibridiniai.
Tamstos parodytieji balti, vėlyvi ir nesuprantu ar hibridas ar ne  4u.gif

šituos radau http://sonis.lt/cate...ategory=108&p=5
Atsakyti
ax.gif biggrin.gif mergaitės , viriau tą padažą,...buvo skanu kol nesudėjau acto ir krakmolo... biggrin.gif bet visumoj neblogai vistiek...bet kitąmet darysiu kaip Saintlina-ilgai verda , o paskui sudėsiu tuos priedus...ir nedėsiu gal acto visai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 27 rugsėjo 2012 - 17:10
QUOTE(diuni @ 2012 09 27, 17:06)
ax.gif  biggrin.gif mergaitės , viriau tą padažą,...buvo skanu kol nesudėjau acto ir krakmolo... biggrin.gif

tu dar palauk, skonis tikrasis 'subręsta' vėliau. Tegul bent kelias savaites pastovi stiklainyje, o to paragauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 27, 18:24)
tu dar palauk, skonis tikrasis 'subręsta' vėliau. Tegul bent kelias savaites pastovi stiklainyje, o to paragauk  smile.gif

biggrin.gif paragausiu ...gal ne po kelių savaičių...bet tikrai paragausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2012 09 27, 08:42)
Man iš ankstyvųjų patinka Ola Polka. Šiemet buvo sėti kovo 3d, į šiltnamį patupdyti balandžio pabaigoj, o valgėm birželio gale. Tik jų lapai gelsti, šviesmargiuotis anksti pradeda. Bet jie tokie neilgaamžiai yra.
Kiek pamenu, anksti pavasarį, prieš sėją, buvo daug kalbama apie ankstyvuosius Mashotka. Ar kas auginote, ar tikrai jie tokie super duper ankstyvi ?

pas mane olkos dar dabar kaip uzsikonservave doh.gif thumbup.gif nors lapai nugelto gal dar liepa, buvau gi pridejusi cia fotkiu ju, baisiu tokiu doh.gif bet niekis, atsparios. tik man jos kiek saldokos, lyginant su betaluxu, vat pamaisyti salotoms tai super arba tiesiai nuo krumo i burna, bet daugiau 3 daigu ir kitamet nesodinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2012 09 27, 16:56)

Vava... pamačiau pakuotę ir parisiminiau,kad Žalioje stotelėje juos pirkau blush2.gif ir mokėjau lygiai tiek, kiek čia parašyta. baisiai geras pomidoras. Reiks užeiti pažiūrėti, mažu yra dar...
Reiškiasi, rygos gatvėje, kažkurią kitą veislę medžiojau biggrin.gif
Atsakyti
as vis krakmolo nesiryztu det . bijau kad jis neimtu rugt blush2.gif niekada nesu dejusi blush2.gif
Atsakyti