Taip 30 krumu, as nesigiriu, kad ten derlius buvo

, mums uzteko vaaaaliai, konservuoti dabar jau stovi 12 3L, 10 zeliukuose, akdzikos porcija, biskiuka tomato, salotu su pomikais, uzsaldyti, tikrai uzteks valiai, ir atsivalgiusi seima, na pora sykiu kaimynus pavaisinau

man tikrai tai nerealus kiekiai, aisku mes nevalgome tiek pomidoru kiek dideli megejai, as viena gal tokia daugiau prie valgymo gerbeju

, o maniskiai MB ir sunus, atsivalgo ir viskas, paskui nuuu ant sumusteko jei padedi tai gerai, salota sumaisiai su grietine- nut tai gal.
jei auginciau dvigubai tiek jauciu tektu parduoti ar dalinti

nes tikrai nesuvalgtume.

bet mano siltnamis nebuvo tikrai Toks kai Saintlinos ar Tany, Ex, kur sakos luzo, as neisivaizduoju ka daryciau su tokiu kiekiu

tiesa mano seima tik trise mes

, nes mama su anyta pacios prisiauginusios.
oi merginos atsimenate, musu "debatus" su anyta ir manes durninima, sedi moteriske liezuvi prikandus, neturi ka pasakyti
o kai atveziau dydeliu pomidorus tai uosvis svere, sake nes i vieti laikrasti, vos atkalbejau, sakau jis nedydelis, nieko nenustebinsite, ten tik 600g
ech aciu Jums, labai labai, koki hobi turiu, nezinau ar jis taptu hobiu jei auginciau pati, tikrai derlaius nebutu tokio, tiesa sakant jokio
Ar jau perkat pomidoru seklas

,aš jau irgi žvalgausi,bet vis galvoju,gal per anksti