Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

Diuni, as dariau salotas su zaliai pomidorais, morkomis, agurkais, kopustais, paprikomis ir svogunais, tokias panasias ir su raudonais pomidorais. Noresite galesiu pasidalinti receptu ax.gif
man tokios salotos ne tik valgymui sueina, bet ir i siupinine ziema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 09 28, 07:33)
Noresite galesiu pasidalinti receptu ax.gif


norėsim, žinoma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2012 09 27, 22:51)
as vis krakmolo nesiryztu det . bijau kad jis neimtu rugt  blush2.gif  niekada nesu dejusi  blush2.gif


aš esu dėjus, nerūgsta. Bet šiap esu linkus daryt be jo, šiemet niekur nedėjau. Tiesiog ilgiau verdu pomidorus, jie tampa tirštesni, nebereik to krakmolo.
Atsakyti
QUOTE(AusrinesMama @ 2012 09 27, 15:12)
Sveikos merginos,

Užsiminėt apie sėklas begėdės, tai ir įlindau kur nereikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kažkas neseniai šnekėjo apie Jazminus ir kad šia veisle daugiau neprekiaus, tai gal kartais ši yra atitikmuo Jūsų minėtos veislės??

http://www.seemnemaa...x.php?GID=13580

Čia Jazon labai geri pomidorai ir skanus ,bent jau man tai labai tokie nerūgštus ir daug kaip piešinyje
Atsakyti
salotos su raudonais pomidorais.
receptas originalus yra toks:
1kg kopustu (zieminiu)
1kg pomidoru
1kg agurku
1kg papriku
1kg morku
200gr. aliejaus
200gr. acto 9%
8 arbatiniai sauksteliai druskos
16 arbat. sauksteliu cukraus
lauras pipirai
viska supjaustyti
morkas sutarkuoti
viska sumaisyti, pastatyti ant ugnies, ir nuo uzvirimo virti 2 minutes.
sudeti i stiklainius ir apkloti siltai.

dabar mano pakeitimai.
as verdu tikrai ne 2 minutes, nes man baisoka, tai verdu apie 15-20 min.
stiklainius pasterilizuoju papildomai dar 10 min., kadangi patalpa kurioje laikau pas mane silta. ax.gif
o zaliu pomidoru parasysiu kai grisiu namo, recepto neturiu su savimi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2012 09 25, 20:31)


.Gal Tau pakliuvo NEPOMIDORININKES g.gif



O pomidorienės tai jau šventos,kaip Indijos karvės...Kurgi ne,žiūrėk forume tai kokią naujokę iki ašarų priveda,tai senbuvę taip išgarbina,kad ana net skersa į temą nenori pažiūrėt irnesakyk.gif
O tai jūs vis dar vakuojat?Deja,pas mane jau stipriai į pabaigą pomidorai,o kadangi vėl užpuolusi pomidorinė bulimija,tai niekaip nespėja nokt.Yra dar ten jų žalių,bet jau ne fontanai...
Dėl tų sėklyčių prašymo tai va ir aš vienai forumietei parašiau,ana sako mielai,negaila,siųsk voką.O paskui sarmata pasidarė,nu kažkaip nemėgstu skolinga likt.Galvoju,gal nors simboliškai kokį popieruką įdėt,bet jei užpyks paskui:hm O po vieną pokelį siųstis iš kelių parduotuvių jau ir kaina gaunasi oho...Ir tų sėklų kartais būna be proto,o man tik kelių reikia pabandymui g.gif Aš tik pirmi metai sėjau,o jau nežinau kur jas reiks dėt...Kaip sideratus pavasarį sėt?
Atsakyti
Jeigu ant tikros "sodininkes" pataikete, tai manau tikrai nereikia litu deti, nebet mandagiai paklauskite - kiek skolinga būsite. O mainais ką nors pasiūlyti - gal ir neblogai būtų. Bent jau man tai buna labai malonu keistis seklomis, daigais. As tai turiu kelias bendramintes, su kuriomis seklomis, daigais dalinames. Nusiperkame pokeli, kitą - ir pasidalineme. Tai tada ir kaina nesikandžioja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 28, 09:42)

aš esu dėjus, nerūgsta. Bet šiap esu linkus daryt be jo, šiemet niekur nedėjau. Tiesiog ilgiau verdu pomidorus, jie tampa tirštesni, nebereik to krakmolo.


as ir taip darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
iskyla man toks klausimas g.gif jau kaip ir neuzilgo minusas... iki kiek minuso pomidoram galima buti siltnamyje? Ar jie jau -1 bijo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 30 rugsėjo 2012 - 18:29
QUOTE(xxkamane @ 2012 09 28, 10:02)
salotos su raudonais pomidorais.
receptas originalus yra toks:
1kg kopustu (zieminiu)
1kg pomidoru
1kg agurku
1kg papriku
1kg morku
200gr. aliejaus
200gr. acto 9%
8 arbatiniai sauksteliai druskos
16 arbat. sauksteliu cukraus
lauras pipirai
viska supjaustyti
morkas sutarkuoti
viska sumaisyti, pastatyti ant ugnies, ir nuo uzvirimo virti 2 minutes.
sudeti i stiklainius ir apkloti siltai.

dabar mano pakeitimai.
as verdu tikrai ne 2 minutes, nes man baisoka, tai verdu apie 15-20 min.
stiklainius pasterilizuoju papildomai dar 10 min., kadangi patalpa kurioje laikau pas mane silta. ax.gif
o zaliu pomidoru parasysiu kai grisiu namo, recepto neturiu su savimi blush2.gif

P.S. nusirasiau bus isbandytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 09 30, 19:28)
iskyla man toks klausimas  g.gif  jau kaip ir neuzilgo minusas... iki kiek minuso pomidoram galima buti siltnamyje? Ar jie jau -1 bijo?

g.gif blush2.gif o kada jau bus tas minusas
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 09 28, 21:49)

O tai jūs vis dar vakuojat?Deja,pas mane jau stipriai į pabaigą pomidorai,o kadangi vėl užpuolusi pomidorinė bulimija,tai niekaip nespėja nokt.Yra dar ten jų žalių,bet jau ne fontanai...



aš tai jau nebe smile.gif Pas mus irgi vėl visi pilna burna pomidorus šlamščia, ką čia bevakuosi. Tik žiūriu vis, ar dar kada kas ant šakelių biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Dėkui už receptėlius...šiemet jaui neišeis padaryt...nėr agurkų , ir paprikos baiginėjasi...
Atsakyti