Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(Giga* @ 2012 09 19, 13:23)
o as ilindau pagirti ir atsiprasyti betaluxu smile.gif jau buvau nusprendusi neauginti ju, nes visada patys pirmieji suserga, pirmieji susibaigia ir nebuna jau tokia super duper ankstyvi, tai vat, siemet as ju ATSIPRASAU smile.gif jie vieninteliai liko maro nepaliesti siltnamyje. Taip, jie serga demetlige kazkokia, bet tai netrukdo po siai dienai sekmingai nokinti pomidoriukus. skonis ju tikrai neblogas svieziam valgymui, ir sultingi it mesingi, nu zodziu, mums patys tie su grietinyte. pirmi prasidejo panasu kad paskutiniai baigsis smile.gif

Taip, jie tapo ir mano mėgstamiausiais thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau iš Senukų prieš kurį laiką Infinito (nuo maro) ir pastebėjau kad ant dėžutės ir naudojimo instrukcijoje tušinuku išbraukta pomidorų maro indikacijos.Nors firmos pusplalyje tiek lt , tiek com yra parašyta ,kad tinka pomidorų marui.Karencijos periodo laikausi su atsarga. Kodėl taip, gal turit žinių?
Sėkmės.
Atsakyti
šiaip Infinito daugiau prevencijai.. Bent man Žalioj stotelėj jų nerekomendavo, sakė, kad per silpnas preparatas ir jau pasirodžius maro požymiams jis nesuveiks.
Atsakyti
Ačiū.Kitamet apsirūpinsiu Revus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linagele @ 2012 09 18, 18:00)

grazuolis Golden cherry visais zaliais vaisiais aplipes stovi vietoj ir nesirpsta,viena ir as neiskentusi siandien suvalgiau,tai vidus toks ruzavas buvo. Lauksiu,kol isirps arba supus. g.gif

Arba sušals g.gif nes kol kas nei nokt nesiruošia,nei supūt.Nors va Mamytė ir Gaudvilė šitais nesiskundžia...Mąstau,kad apvarysiu agroplėvelėm ir per Kalėdas apskinsiu,nes dabar net ant palangės nuskintas stoiškai žalias porą savaičių stovi,mąsto...filosofas g.gif
Sveik xxxkamane 4u.gif Va bitėm taip ir nutinka rudeniop,per vasarą išsibaigusiom su darbais,mokslais ir daržais...
O dėl betalux,tai aš irgi vėl manau,kad kitamet keli krūmeliai bus,nors dabar jau ir išrauti.Pas mane pirmi derėjo,pirmi susirgo.Bet,kaip Tulpių Violeta rašė,tie net vasario mėn.pasėti neišstypsta,moki ar nemoki tuos daigus išaugint..
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 09 21, 02:49)
Tulpių Violeta
lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
saintlina, nebuvo pas tave salnu sianakt? pas mus gal minuso ir nebuvo(nors kas zino, kaip ten palei zeme) bet atsikelus 8 buvo tik 4 laipsniai doh.gif o dar paprikos, net arbuzai(teniso kamoliuko dydzio) kiauram siltnamy doh.gif pomidorai tai uzsigrudine, gal jiems nieko blush2.gif su tom vaiku ligom (pati ir sirgulioju), nera kada darzu uzsiimti... moliugai uzmiesti turbut ir nebus patenkinti verysad.gif
Atsakyti
Adija5 as tokia "chalturna" bite ax.gif bet vot vis tiek sugebejau susirgti ax.gif aha, mano gold seri rigi ant phalanges zaliuoja unsure.gif niekur nenoksta, vakar perpjoviau, seklos geltonos, Nu galvoju ragausiu, a Jezusmarija, geriau buciau to nedariusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 21 rugsėjo 2012 - 08:04
QUOTE(tany @ 2012 09 21, 07:58)
saintlina, nebuvo pas tave salnu sianakt? 

sesta ryto buvo 0. Bet ziuriu, kad dabar bent jau iki antradienio tokias pat naktis zada, tai salnu, manau, mano kaimas tikrai neisvengs. Na, bet keliu laipsniu minuso pomidorai siltnamyje neturetu labai paisyt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 21, 09:23)
sesta ryto buvo 0. Bet ziuriu, kad dabar bent jau iki antradienio tokias pat naktis zada, tai salnu, manau, mano kaimas tikrai neisvengs. Na, bet keliu laipsniu minuso pomidorai siltnamyje neturetu labai paisyt.

nusalti zinoma nenusals,bet tokia temoeratura ne i sveikata pamidorams.Man dabar skaniausi pasidare lotuliukas.gif citrina ir toro,dar japoninis triufelis.
Atsakyti
O as siandien iejau i siltnami savo pomidoru nuskinti, pajudinau ir sustingau, pakilo baltasparniai doh.gif Visa vasara nieko, jokiu zarazu, ir se kad nori verysad.gif Dabar klausimas butu toks, kaip kovoti pasiskaiciau, ale nezinau kaip tokiam plote seksis, bet neesme. Derlius jau i pabaiga, nepergyvenu del to. Kiek buvo lapu siandien baigineju nuskabyti, ar gerai darau? Ir kai jau visus krumus israusiu( dar ne dabar, pomidoru nemazai neprinokusiu, nebent maras uzpuls), zeme reikia kazkaip dezinfekuoti? ar tos baltos zarazos kazkaip ziemoja silntnamy? Kaip paruosti silnami kitiems metams, kad tos pacios bedos nebutu? g.gif Suprantu, kad neapsisaugosiu, gali ir pasikartoti, bet turiu omeny tos pacios, ar ju lervos, nezinau kas ten ir kaip, ar neliks per ziema ir pavasari neprades savo blogus darbelius dirbti? gal kas susiduret su tuom, labai lauksiu jusu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 09 21, 08:58)
saintlina, nebuvo pas tave salnu sianakt?  pas mus gal minuso ir nebuvo(nors kas zino, kaip ten palei zeme) bet atsikelus 8 buvo tik 4 laipsniai doh.gif  o dar paprikos, net arbuzai(teniso kamoliuko dydzio) kiauram siltnamy  doh.gif  pomidorai tai uzsigrudine, gal jiems nieko  blush2.gif  su tom vaiku ligom (pati ir sirgulioju), nera kada darzu uzsiimti... moliugai uzmiesti turbut ir nebus patenkinti verysad.gif

tikrai neturetu. pas mane daug salciau negu kur kitur ant LT( kazkoks siaures asigalis personalinis doh.gif ) bet sianakt dar salnu nebuvo. moliugu net lapai dar nesbliusko, o juk jie jautrus labai...
Atsakyti