Tos, kurios bandė LL "Blondie" ir "China Doll", sakykit - o ar labai realybėje China Doll šviesesnė už Blondie? Galvoju, gal kokią mineralinę pabandyt ir už akių kliūva bareMinerals ir Lily Lolo. Tik su kokiu BM jau su spalvom kyla bėdos - Fair pagal šviesumą gal ir tiktų (o gal ir ne

), bet bijausi, kad rožinė atrodys ant manęs, o Fairly Light - gali ir kiek tamsoka būt.. Bet vilioja tai, kad Fairly Light lyg ir laikoma neutralia spalva (nors kai kur skaičiau, kad vis dėlto geltona ji

), o man norisi neutralios mineralinės. Turiu EM "Golden Fair" (senąją pakuotę, ne tą, ten kur žymima 0C, 1N ir panašiai), tai šviesumas, sakyčiau, geras, bet kartais vaidenasi man, kad kiek pageltonina mane. O savo tikro tono suprast niekaip negaliu - pagal venas sunku apsispręst, nes kartais žalsvesnės atrodo, o kartais mėlynos

Tai galvoju, gal kokią neutralią pudrą nusipirkt, gal vieną naudot, o gal ir su turimom pamaišyt. Dėl ko ir grįžtu prie Lily Lolo ir savo pradinio klausimo. Tiek China Doll, tiek Blondie laikomos neutraliom, bet va įdomu, kiek realybėje jos skiriasi... Vieną nuotrauką radau, kur Blondie palyginama su BM Fairly Light, tai truputį šviesesnė Blondie.. Va:
http://karkkipaiva.i...at_vertailu.jpgO čia tiesiog Blondie ir China Doll palyginimai:

O ir šiaip - geros pudros LL? Paskaitinėjau šiek tiek senesnę temą, bet kiek žinau, jas prieš kurį laiką lyg ir performulavo..

Žodžiu, dėkinga būsiu už nuomones
P.S. Jei kuo pagelbės - grįžtant trumpai prie EM, išsiknaisiojau savo senesnius mėginėlius "Ivory" ir "Sandy Fair" - abi galėčiau "nešiot", "Ivory" gal tik vos vos tamsesnė, bet iš esmės - nelabai pastebima, bent mano trumparegiškomis akimis žiūrint

Bet jau bėda ta, kad EM nebegamina nei Sandy Fair, nei Ivory - tiksliau Ivory yra, tačiau spalvos atitikmuo ten buvusi "Linen" spalva, kuri, kiek žinau, buvo dar tamsesnė už buvusią Linen.