Įkraunama...
Įkraunama...

Lily lolo

Sausio 28 d. užsisakiau iš feelunique, 29 d. pranešė, kad išsiuntė, šiandien gavau iš pašto pranešimą, kad manęs jau laukia siuntinys bigsmile.gif ax.gif (tik kaip suprantu neregistruotas, paprastas, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai su tuo siuntiniu)
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2014 02 04, 20:33)
Sausio 28 d. užsisakiau iš feelunique, 29 d. pranešė, kad išsiuntė, šiandien gavau iš pašto pranešimą, kad manęs jau laukia siuntinys  bigsmile.gif  ax.gif (tik kaip suprantu neregistruotas, paprastas, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai su tuo siuntiniu)

na va, o as nuo 22 sausio is Vilniaus laukiu nesulaukiu... biggrin.gif biggrin.gif tikrai, geda peleda persikui... turetu but tvarkoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 04 vasario 2014 - 20:44
QUOTE(illuminated @ 2014 02 04, 19:56)
Gal kas bandėt lily lolo bronzerius? ax.gif

Bandžiau waikiki ir berods south beach g.gif , tai pirmojo spalva man pasirodė totali tragedija, per šviesus ir kažkaip atspalvis nepatiko, nesimeatė ant veido. Visiškas pravalas. O tamsesnis neblogas buvo, tik dabar bijau suklaidinti, ar SB, ar bondi bronze, bet berods, kad SB. Tai spalva geresnė, galima ir ryškiau, ir šviesiau pasibronzinti. Vis dėlto nepaliko įspūdžio, mieliau naudojasi Dr. H bronzantas.
Pagrindas-barelly buff atspalvio, čia odos spalvai įsivaizduoti 4u.gif
Atsakyti
Radau vieną gerą atsiliepimą apie tušą temoj, gal dar kas bandėte? Dar domina antakių šešėliai, jaučiu pirksiu juos, kai pabaigsiu turimą pieštuką.
Patinka man Lily lolo, pudros, šešėliai, lūpų blizgesiai, tik lūpdažis sausina lūpas.
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Nusipirkau LILY LOLO iš UK. Bet netiko atspalvis. China Doll. 10 g. Parduodu.
pudra Barbie ir maskuoklis Barely Buff tiko idealiai. o štai viena dėžutė atlieka.

[URL=http://www.skelbiu.lt/skelbimai/lily-lolo-mineralinis-makiazo-pagrindas-spf15-20398755.html]
Atsakyti
Tos, kurios bandė LL "Blondie" ir "China Doll", sakykit - o ar labai realybėje China Doll šviesesnė už Blondie? Galvoju, gal kokią mineralinę pabandyt ir už akių kliūva bareMinerals ir Lily Lolo. Tik su kokiu BM jau su spalvom kyla bėdos - Fair pagal šviesumą gal ir tiktų (o gal ir ne biggrin.gif), bet bijausi, kad rožinė atrodys ant manęs, o Fairly Light - gali ir kiek tamsoka būt.. Bet vilioja tai, kad Fairly Light lyg ir laikoma neutralia spalva (nors kai kur skaičiau, kad vis dėlto geltona ji doh.gif ), o man norisi neutralios mineralinės. Turiu EM "Golden Fair" (senąją pakuotę, ne tą, ten kur žymima 0C, 1N ir panašiai), tai šviesumas, sakyčiau, geras, bet kartais vaidenasi man, kad kiek pageltonina mane. O savo tikro tono suprast niekaip negaliu - pagal venas sunku apsispręst, nes kartais žalsvesnės atrodo, o kartais mėlynos blink.gif Tai galvoju, gal kokią neutralią pudrą nusipirkt, gal vieną naudot, o gal ir su turimom pamaišyt. Dėl ko ir grįžtu prie Lily Lolo ir savo pradinio klausimo. Tiek China Doll, tiek Blondie laikomos neutraliom, bet va įdomu, kiek realybėje jos skiriasi... Vieną nuotrauką radau, kur Blondie palyginama su BM Fairly Light, tai truputį šviesesnė Blondie.. Va:
http://karkkipaiva.i...at_vertailu.jpg

O čia tiesiog Blondie ir China Doll palyginimai:
user posted image
user posted image
O ir šiaip - geros pudros LL? Paskaitinėjau šiek tiek senesnę temą, bet kiek žinau, jas prieš kurį laiką lyg ir performulavo.. g.gif Žodžiu, dėkinga būsiu už nuomones 4u.gif

P.S. Jei kuo pagelbės - grįžtant trumpai prie EM, išsiknaisiojau savo senesnius mėginėlius "Ivory" ir "Sandy Fair" - abi galėčiau "nešiot", "Ivory" gal tik vos vos tamsesnė, bet iš esmės - nelabai pastebima, bent mano trumparegiškomis akimis žiūrint biggrin.gif Bet jau bėda ta, kad EM nebegamina nei Sandy Fair, nei Ivory - tiksliau Ivory yra, tačiau spalvos atitikmuo ten buvusi "Linen" spalva, kuri, kiek žinau, buvo dar tamsesnė už buvusią Linen.
Atsakyti
aš va prieš kelias dienas parsisiunčiau pirmąjį LILY LOLO užsakymą, ėmiau tris pakuotes: pudras BLONDIE ir CHINA DOLL, ir maskuoklį BARELY BUFF. Tepiausi dar tik kelis kartus, bet man laaabai patiko kaip dengiasi ant odos. Gal netgi geriau už Everyday Minerals smile.gif BLONDIE atspalvis tiesiog susilieja su veido oda, žinoma kažkiek matosi kad dengta, bet minimaliai, natūraliai atrodo. Maskuoklis sunkesnis nei EDM, bet LL man labiau patiko sudėtis, ten yra kaolino.
o China Doll man buvo per šviesus, kokiu pustoniu. Nors pagal aprašymus maniau kad šis kaip tik bus man. dėl šio atspalvio teko gerokai pavargti kad parsisiųsti, pasirodo ne visi jo turi, ir arba kaina didelė arba siuntimas brangiai kainuoja.

China Doll yra TIKRAI šviesesnė už Blondie.

Nerimavau, kad pudra gali nugeltoninti veidą ar nurožinti, bet šitie du Lily Lolo atspalviai išties neutralūs. Trūkumai tolygiai pasidengia su maskuokliu, gerai slepia raudonį, o tada su pudra - puikiai. Su EDM man buvo žymiai sunkiau tinkamus atspalvius sau rasti, tai per baltas tai per geltonas. o čia skaityk pataikiau iš pirmo karto thumbup.gif
Atsakyti
Aaa.. o aš va ir neapsisprendžiu.. Gerai, kad bent abi neutralios biggrin.gif Kažkaip jau galvojau imt Blondie, bet dabar ir China Doll "kliba" mintyse.. doh.gif Kokias spalvas EM naudojote?
Atsakyti
EDM turiu makiažo pagrindą IT BASE, čia matyt senesnio dizaino, atspalvis FAIR - man jis gerokai per šviesus schmoll.gif bet kad išnaudoti tai maišau su kito atspalvio pudra, arba naudoju kaip maskuoklį. pudrą turiu Light - Semi Matte - visa geltoooona su ja atrodau, ir plius per tamsi. geriausiai ant odos dengiasi Multi-Tasking maskuoklis, yra vos vos vos tamsesnis nei pati odos spalva, bet padengus ant veido beveik susilieja.
prieš kelis metus esu dar EDM turėjus, ir šešėlių ir skaistalų, ir pudros, labai patiko, bet dabar nežinau ar kokybė pasikeitė ar pavadinimai, sunku ir atitaikyti spalvas, ir kažkaip lyg sunkiai dengiasi... ir plius kiekiai už tokią kainą tikrai maži.

p.s. jei vistik susigundysit China Doll - parduodu, galiu šiandien išsiųsti, ryt jau turėtumėt smile.gif

QUOTE(illuminated @ 2014 11 25, 14:27)
Aaa.. o aš va ir neapsisprendžiu.. Gerai, kad bent abi neutralios biggrin.gif Kažkaip jau galvojau imt Blondie, bet dabar ir China Doll "kliba" mintyse.. doh.gif Kokias spalvas EM naudojote?
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 11 25, 12:54)
Tik su kokiu BM jau su spalvom kyla bėdos - Fair pagal šviesumą gal ir tiktų (o gal ir ne biggrin.gif), bet bijausi, kad rožinė atrodys ant manęs, o Fairly Light - gali ir kiek tamsoka būt.. Bet vilioja tai, kad Fairly Light lyg ir laikoma neutralia spalva (nors kai kur skaičiau, kad vis dėlto geltona ji doh.gif ), o man norisi neutralios mineralinės. Turiu EM "Golden Fair" (senąją pakuotę, ne tą, ten kur žymima 0C, 1N ir panašiai),

O ir šiaip - geros pudros LL? Paskaitinėjau šiek tiek senesnę temą, bet kiek žinau, jas prieš kurį laiką lyg ir performulavo.. g.gif Žodžiu, dėkinga būsiu už nuomones 4u.gif

Mano odos spalva faktiškai balta (t.y. esu ne iš tų lietuvaičių, kurios sako, kad yra labai baltos, bet pudros atspalvis - koks trečias-ketvirtas pagal tamsumą), su neutraliais-gelsvais pustoniais.
Kažkada turėta Lily Lolo porcelain labai nepatiko tiek kaip pudra, tiek dėl spalvos - buvo su rožiniu atspalviu. Jei pakeitė formulę - gal dabar ir pati pudra kitokia.

BM (original formulės) turiu fairly light. Pakuotėje atrodo gelsvoka ir tamsoka, bet ant veido - viskas puikiai. Apsižiūriu dažnai, nes man nėra nieko baisesnio, nei per tamsus pudros atspalvis, bet kažko radikalaus lyg ir nepastebiu. unsure.gif
BM kaip pudra apskritai labai patinka savo maskavimu ir tuo, kaip dengiasi. Nors žiemai vis tiek grįžtu prie kreminių pudrų.
Dar norėčiau pabandyti ir BM golden fair - ji šviesesnė, nei fairly light, ši mergina ją nuolat naudoja, neatrodo geltona.

EM (semi matte formulės) turiu fair neutral. Čia irgi pirkta prieš tai, kai keitėsi spalvų pavadinimai. Šitas jau tikrai labai šviesus ir neutralus atspalvis. Bet EM man šiaip nepatinka, tai guli nenaudojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 25 lapkričio 2014 - 14:37
QUOTE(zomša @ 2014 11 25, 14:37)
Mano odos spalva faktiškai balta (t.y. esu ne iš tų lietuvaičių, kurios sako, kad yra labai baltos, bet pudros atspalvis - koks trečias-ketvirtas pagal tamsumą), su neutraliais-gelsvais pustoniais.
Kažkada turėta Lily Lolo porcelain labai nepatiko tiek kaip pudra, tiek dėl spalvos - buvo su rožiniu atspalviu. Jei pakeitė formulę - gal dabar ir pati pudra kitokia.

BM (original formulės) turiu fairly light. Pakuotėje atrodo gelsvoka ir tamsoka, bet ant veido - viskas puikiai. Apsižiūriu dažnai, nes man nėra nieko baisesnio, nei per tamsus pudros atspalvis, bet kažko radikalaus lyg ir nepastebiu.  unsure.gif
BM kaip pudra apskritai labai patinka savo maskavimu ir tuo, kaip dengiasi. Nors žiemai vis tiek grįžtu prie kreminių pudrų.
Dar norėčiau pabandyti ir BM golden fair - ji šviesesnė, nei fairly light, ši mergina ją nuolat naudoja, neatrodo geltona.

EM (semi matte formulės) turiu fair neutral. Čia irgi pirkta prieš tai, kai keitėsi spalvų pavadinimai. Šitas jau tikrai labai šviesus ir neutralus atspalvis. Bet EM man šiaip nepatinka, tai guli nenaudojama.

Turiu EM Fair Neutral mėginėlį.. Šviesoka gan labai, bet iš bėdos galėčiau naudoti gal. Visai "subalamūtinot" mane, ypač dėl BM.. O BM Fair nebandėt? Aš buvau dar skaičius palyginimus, kad Original ir Matte atspalviai, nors ir tų pačių pavadinimų, kažkiek skiriasi, Matte dažniausiai kiek tamsesni būna.. O dėl Golden Fair, tai žinau tą merginą, bet man gal dėl kompiuterio, ar dar dėl ko, kai kuriose nuotraukose ji atrodo gan gelsvoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 11 25, 15:03)
O BM Fair nebandėt? Aš buvau dar skaičius palyginimus, kad Original ir Matte atspalviai, nors ir tų pačių pavadinimų, kažkiek skiriasi, Matte dažniausiai kiek tamsesni būna..

Fair nebandžiau - rašo, kad su rožiniu atspalviu, tai net nesvarsčiau.smile.gif
O kad matte tamsesnės už original taip pat teko girdėti, bet matte formulė neaktuali, tad nežinau, kaip yra realybėje.smile.gif
Atsakyti