QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 13, 01:12)
Aha, 'candy cane' rozini atspalvi turi - senokai LL pudras turejau, tai nepamenu, bet rodos ji man tiko. Esu sviesiaode, bet ne visiskai popieriaus baltumo, tai geriausiai man tiko, t.y. atitiko odos atspalvi, 'blondie', dar rodos 'barelly buff' ir 'blondie' maisydavau ir patikdavo atspalvis, nes kiek gyviau budavo nei vien 'blondie'. O 'candy cane' is to paties tamsumo kategorijos, bet su roziniu atspalviu kas kartais man nepatikdavo.
O kaip lupdazio tekstura? Daugiau kreminis? Neisryskina lupu nelygumu?
Aciu uz ats

Matyt, reikes gal pamaisyti su kuo ta Candy cane, jei butu per tamsus. Stovi senokai naudota LL China doll, kuri man pagal sviesuma visai tinka, tik del jos gelsvo/neutralaus atspalvio veidas atrodo biski negyvas... Idomu, kad butu siuos atspalvius sumaisius?
Pats lupdazis neriebus, patalpose jo vieno uztenka, bet ziema lauke nerizikuoju. Siuo metu po lupdaziu tepuosi Uogos balzamu, kad butu pakankamai maitinimo. Ir jeigu yra kazkas probleminio, lupdazis to smarkiai neuzmaskuos ir nepagydys (bet jis tam ir neskirtas

) Bet normaliom salygom ant lupu atrodo tikrai graziai.
Dengiasi ir nesiojasi lygiai (o gal spalva taip dera, kad nesimato "dryziu"), turi svelnu satinini blizgesi, lupu nesausina, neturi kvapo, kas yra pliusas. Kaip naturalus laikosi isties gerai.