Įkraunama...
Įkraunama...

Lily lolo

Gal galetumete kas pakomentuoti LL mineralines pudros Candy Cane atspalvi? Kiek suprantu, pudra yra truputi rozinio atspalvio (ko man ir reikia), o kaip del tamsumo padengus veida? Is sviesesniu tiktai Porcelain, kiek zinau, yra i "pinkish" puse, bet man butent sis butu per baltas.

Galiu pagirti LL lupdazi. Turiu French flirt atspalvi, labai subtili ir naturaliai atrodanti spalva. Net nezinau kaip nusakyti... Su juo mano lupos atrodo jaunatviskai sveikai biggrin.gif

Beje, siuo metu feelunique kai kuriems LL produkatms yra nuolaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 01 12, 22:52)
Gal galetumete kas pakomentuoti LL mineralines pudros Candy Cane atspalvi? Kiek suprantu, pudra yra truputi rozinio atspalvio (ko man ir reikia), o kaip del tamsumo padengus veida? Is sviesesniu tiktai Porcelain, kiek zinau, yra i "pinkish" puse, bet man butent sis butu per baltas.

Galiu pagirti LL lupdazi. Turiu French flirt atspalvi, labai subtili ir naturaliai atrodanti spalva. Net nezinau kaip nusakyti... Su juo mano lupos atrodo jaunatviskai sveikai biggrin.gif

Aha, 'candy cane' rozini atspalvi turi - senokai LL pudras turejau, tai nepamenu, bet rodos ji man tiko. Esu sviesiaode, bet ne visiskai popieriaus baltumo, tai geriausiai man tiko, t.y. atitiko odos atspalvi, 'blondie', dar rodos 'barelly buff' ir 'blondie' maisydavau ir patikdavo atspalvis, nes kiek gyviau budavo nei vien 'blondie'. O 'candy cane' is to paties tamsumo kategorijos, bet su roziniu atspalviu kas kartais man nepatikdavo.

O kaip lupdazio tekstura? Daugiau kreminis? Neisryskina lupu nelygumu?
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 13, 01:12)
Aha, 'candy cane' rozini atspalvi turi - senokai LL pudras turejau, tai nepamenu, bet rodos ji man tiko. Esu sviesiaode, bet ne visiskai popieriaus baltumo, tai geriausiai man tiko, t.y. atitiko odos atspalvi, 'blondie', dar rodos 'barelly buff' ir 'blondie' maisydavau ir patikdavo atspalvis, nes kiek gyviau budavo nei vien 'blondie'. O 'candy cane' is to paties tamsumo kategorijos, bet su roziniu atspalviu kas kartais man nepatikdavo. 

O kaip lupdazio tekstura? Daugiau kreminis? Neisryskina lupu nelygumu?

Aciu uz ats smile.gif Matyt, reikes gal pamaisyti su kuo ta Candy cane, jei butu per tamsus. Stovi senokai naudota LL China doll, kuri man pagal sviesuma visai tinka, tik del jos gelsvo/neutralaus atspalvio veidas atrodo biski negyvas... Idomu, kad butu siuos atspalvius sumaisius? biggrin.gif

Pats lupdazis neriebus, patalpose jo vieno uztenka, bet ziema lauke nerizikuoju. Siuo metu po lupdaziu tepuosi Uogos balzamu, kad butu pakankamai maitinimo. Ir jeigu yra kazkas probleminio, lupdazis to smarkiai neuzmaskuos ir nepagydys (bet jis tam ir neskirtas smile.gif ) Bet normaliom salygom ant lupu atrodo tikrai graziai.
Dengiasi ir nesiojasi lygiai (o gal spalva taip dera, kad nesimato "dryziu"), turi svelnu satinini blizgesi, lupu nesausina, neturi kvapo, kas yra pliusas. Kaip naturalus laikosi isties gerai.
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 01 13, 00:40)
Aciu uz ats smile.gif Matyt, reikes gal pamaisyti su kuo ta Candy cane, jei butu per tamsus. Stovi senokai naudota LL China doll, kuri man pagal sviesuma visai tinka, tik del jos gelsvo/neutralaus atspalvio  veidas atrodo biski negyvas... Idomu, kad butu siuos atspalvius sumaisius? biggrin.gif

Manau viskas gerai butu sumaisius - nemaisyk visko iskart, o po truputi, tai pasikoreguosi spalva i kuria nori puse.
Atsakyti
idomu kaip LL tusai ir ar tepa paakius? turiu dr hauschka fainas bet vat panda palieku greit unsure.gif
Atsakyti
O man Lily Lolo lūpdažis sausina, užtenka porąkart pasidažyt ir lūpos šerpetoja...
Ecco verde puslapyje irgi nuolaidos Lily Lolo.
Atsakyti
QUOTE(*Martina* @ 2015 01 14, 00:35)
O man Lily Lolo lūpdažis sausina, užtenka porąkart pasidažyt ir lūpos šerpetoja...
Ecco verde puslapyje irgi nuolaidos Lily Lolo.

Šiaip minėjau, kad lūpdažį dažniausiai naudoju su aliejiniu balzamu, dėl ko turbūt problemų man ir nekilo
Atsakyti
Keliu temą į viršų. Kaip LL tušas? Vis naudojau Green people, idealus man jis, bet dabar visur likusi tik ruda spalva, tai gal nebegamins daugiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Martina*: 01 lapkričio 2015 - 15:42
QUOTE(*Martina* @ 2015 11 01, 16:41)
Keliu temą į viršų. Kaip LL tušas? Vis naudojau Green people, idealus man jis, bet dabar visur likusi tik ruda spalva, tai gal nebegamins daugiau unsure.gif

Draugė naudoja šį tušą- minėjo, kad neblogas. Tačiau jos blakstienos gana trumpos ir tiesios, tai nesimato WoW efekto.

Atsakyti
Išmėginau, tiksliau naudoju jau labai ilgai biggrin.gif Lily Lolo lūpų blizgesį "English Rose". Kadaise esu turėjusi kitą atsplavį ir abu blizgius vertinu labai teigiamai.

Mano turima English Rose spalva yra šalta rožinė. Nors spalva nėra ryški, tačiau ant lūpų ji matoma. Tepasi sviestiškai/riebiai, sudėtyje esantys aliejai lūpas maitina. Tobula tai, kad nėra lipnumo ar sunkumo jausmo – atrodo, lyg lūpų balzamu sudrėkinta. Spalva neišlieka amžiais, tačiau malonus pojūtis ant lūpų bei gausus spalvų pasirinkimas vertas pamėginimo.
Sudėtyje yra ricinų aliejaus, bičių vaško, simondsijų aliejaus, vitamino E.

Mano turimos nuotraukos labai didelės, tai dedu nuorodą į jas (čia iškraipo vaizdą):

Lily Lolo English Rose lūpų blizgesys
Atsakyti