Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Ade @ 2012 09 08, 11:08)
Mes bandom pasistatyt be paskolu, kol kas sekasi, tai ir planuojam atrodo viska, kas nebrangina islaidu. Ir tas ir anas gal grazu, bet as neturiu minciu is namo pasidaryti dvara. Man reikia kad ten butu jauku ir silta, butu malonu jame gyventi, kad jis butu nedidelis, nekainuotu brangiai ir i ji nebutu suinvestuotos viso gyvenimo pajamos, nes tai tik gyvenamasis bustas.

oi kaip patinka postas

cererakennel - faini sunys, yra ka veikt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Friona: 08 rugsėjo 2012 - 10:15
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 08, 11:03)
Ade, tai gal kokį kontaktą to žmogučio? gal žmogus neužimtas dabar  smile.gif

parasiau i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Friona @ 2012 09 08, 11:13)

cererakennel - faini sunys, yra ka veikt  smile.gif

dėkui, jau greit išskraidinsiu juos pas naujus šeiminkus, vėl namai bus tušti smile.gif

QUOTE(Ade @ 2012 09 08, 11:14)
parasiau i AZ  4u.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 08, 11:19)
dėkui, jau greit išskraidinsiu juos pas naujus šeiminkus, vėl namai bus tušti smile.gif

pataps uzsienieciais?
Atsakyti
Labas rytas,
Gaila kad neteko susimatyti vakar verysad.gif Vakar buvo sutiktuves MB wub.gif
Oi, kaip laikas bega doh.gif Susipazinom su keleta architektu, vieni daug kalbejo, taciau parodyti jau padarytu projektu nesugebejo, kiti brangiai uzsiprase... labiausiai patikes architektas is Siauliu, taciau manau bus labai sunku bendradarbiausti internetu verysad.gif
QUOTE(Kriaka @ 2012 09 07, 18:19)
As atvirksciai granito privengiu po laidos, kurioje pasakojo, kad granitas kaupia savyje radiacija

blink.gif Oho. Pas mus bute ir stalvirsis ir visos grindys granitines. Ir visose siltose salyse interjere dominuoja granitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 08, 10:40)

Buvo vakar pasiulymas sukurt tema "Paplepejimuose":
"Bendrauja Klaipedos krastu statybininkes, bet nebe apie statybas"
Ar tinka pavadinimas? Nes daug kas pasistate nori bendraut, bet nenori skaityt apie blokelius ir panasiai ax.gif

KA MANOT ax.gif ?
Cia bus tik apie statybas bendraujama, o kitoj temoj apie sunis, vaikus ir pomidoru auginima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Friona @ 2012 09 08, 11:22)
pataps uzsienieciais?

na kaip ir taip.. beveik visi mano leliukai palieka Lietuvą smile.gif

ok, baigiam pfftopint smile.gif

kolegės gal kas klinkerinėm plytelėm apsidėjot namuką? ar patenkintos?
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2012 09 08, 11:25)
Labas rytas,
Gaila kad neteko susimatyti vakar  verysad.gif Vakar buvo sutiktuves MB  wub.gif
Oi, kaip laikas bega  doh.gif Susipazinom su keleta architektu, vieni daug kalbejo, taciau parodyti jau padarytu projektu nesugebejo, kiti brangiai uzsiprase... labiausiai patikes architektas is Siauliu, taciau manau bus labai sunku bendradarbiausti internetu  verysad.gif

O jus uzsieny busit ir bendrausit internetu?
O kiek tas brangiai uzsiprase? Mes atrodo 12 tukstanciu mokejom uz projekta.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 08, 11:25)
KA MANOT  ax.gif ?
Cia bus tik apie statybas bendraujama, o kitoj temoj apie sunis, vaikus ir pomidoru auginima  biggrin.gif

tik mano nuomone - pati tema skamba ''Statome nama nuo A iki Z'', tai mano abecelej tokioj placioj prie namo ir vaikai ir sunys ir pomidorai, kalbedama ir rasydama cia, nesijauciu daranti nuodemes biggrin.gif tiesiog praleidziu/neskaitau kas man neaktualu, kaina pamatu, stogo ir t.t. biggrin.gif :
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 08, 11:26)
kolegės gal kas klinkerinėm plytelėm apsidėjot namuką? ar patenkintos?

mes desim. i klausima ar patenkintos aisku neatsakysiu dar, tik zinau kad tinko nenoriu, o klinkerine plyta per brangu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ade: 08 rugsėjo 2012 - 10:39
QUOTE(Friona @ 2012 09 08, 11:31)
tik mano nuomone - pati tema skamba ''Statome nama nuo A iki Z'', tai mano abecelej tokioj placioj prie namo ir vaikai ir sunys ir pomidorai, kalbedama ir rasydama cia, nesijauciu daranti nuodemes biggrin.gif tiesiog praleidziu/neskaitau kas man neaktualu, kaina pamatu, stogo ir t.t.  biggrin.gif  :

Na taip, bet vakar buvo pasiulymu, tai ir parasiau, nes kad ir atsirinkt ka skaityt, uztrunka laiko g.gif .
Palauksim dar nuomoniu per savaitgali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 08, 11:48)
Na taip, bet vakar buvo pasiulymu, tai ir parasiau, nes kad ir atsirinkt ka skaityt, uztrunka laiko g.gif .
Palauksim dar nuomoniu per savaitgali 4u.gif

nematau problemu parasinet ir per kelias temas.
Atsakyti