Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 08, 12:27)
O jus uzsieny busit ir bendrausit internetu?
O kiek tas brangiai uzsiprase? Mes atrodo 12 tukstanciu mokejom uz projekta.

taip, zadam bedradarbiauti nuotoliniu budu, manau kad sunkiai seksis taip g.gif
Musms siulo projeta uz siek tiek brangiau, mat MB nori matyti projekta 3D, o tai Lietuvoje kazkodel papildomai kainuoja g.gif
Atsakyti
Siunčiu linkėjimus RK vyrui Arūnui 4u.gif 4u.gif 4u.gif už kantrybę 4u.gif nes tiek moterų troboj ir nei viena nepaklausė ar galiu atsivežt savo MB lotuliukas.gif ax.gif

labai džiaugiuos kad susitikimas buvo super ir tikiuos kad nuoširdus 4u.gif taigi norint bendraut nebūtinos atskiros temos blush2.gif

QUOTE(Plaukia laivas @ 2012 09 08, 13:25)
taip, zadam bedradarbiauti nuotoliniu budu, manau kad sunkiai seksis taip  g.gif

- taigi nebūtinai el. laiškai ax.gif , per skaipą galit pareikšt pageidavimus blush2.gif bet kaip visos žino "norint norimo rezultato reik kvėpuoti į nugarą visiems" doh.gif o dėl 3D nu čia tik lietuviai gali imt papildomą mokestį doh.gif

Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 09 08, 08:05)
Aš ne apie sveikuma, o apie atsparuma. Mes ziurejom ne lietuviska laida - ten dare isbandymus ivairiems stalvirsiams.
Jei jau visko bijoti tai namą reiktų statyt rastini. O viduje irgi apdaila tik medine. Taip kad... Aš į tokius pasakojimus nelabai kreipiu dėmesio. O laidos kur kažką peikia o kita siūlo dažnai buna užsakomas - reklamines. Manau  g.gif
Pasiidomausiu, bet tikiuosi kad jus neteisus.

Del atsparumo irgi kazkur girdejau, lietas akmuo atsparesnis...bet gal maisau, nes dar plavineju siame reikale, dar neisigilinau.
O del uzsakomosios laidos, tai buna tikrai tokiu, ypac Lietuvos rinkoje, bet as ziurejau ne per LT TV ir laida buvo apie sveikata, ne apie staybas, tai kazkaip labai patikejau i galva isikale ir doh.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 08, 09:40)

Buvo vakar pasiulymas sukurt tema "Paplepejimuose":
"Bendrauja Klaipedos krastu statybininkes, bet nebe apie statybas"
Ar tinka pavadinimas? Nes daug kas pasistate nori bendraut, bet nenori skaityt apie blokelius ir panasiai ax.gif

Man rodos issilakstys senbuves jau pastaciusios namus i kita tema ir po truputi prades mirti si tema ir taip buna dienu kad nieko cia nera... ax.gif

QUOTE(Plaukia laivas @ 2012 09 08, 10:25)

blink.gif Oho. Pas mus bute ir stalvirsis ir visos grindys granitines. Ir visose siltose salyse interjere dominuoja granitas  g.gif

rolleyes.gif
QUOTE(Friona @ 2012 09 08, 10:31)
tik mano nuomone - pati tema skamba ''Statome nama nuo A iki Z'', tai mano abecelej tokioj placioj prie namo ir vaikai ir sunys ir pomidorai, kalbedama ir rasydama cia, nesijauciu daranti nuodemes biggrin.gif tiesiog praleidziu/neskaitau kas man neaktualu, kaina pamatu, stogo ir t.t.  biggrin.gif  :

drinks_cheers.gif 100% , man net keista, kad cia lyg ir "gedijamasi" rasyti ne apie statybas, lyg negalima butu rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(sania @ 2012 09 07, 15:48)

O as mastau is kurios puses palikti langus miegamajam: pietu ar vakaru g.gif Gal yra kokiu minciu-pasiulymu

pas mus dabar yra rytineje puseje,o dabar kur statom bus pietineje 4u.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 08, 09:16)
BUVO ZIAURIAI SMAGU, SUSITIKIMAS GAVOSI NEREALUS  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tikrai kad smagiai pasedejom drinks_cheers.gif aciu visoms 4u.gif
QUOTE(Friona @ 2012 09 08, 09:34)
vakar dar karta atsiminiau istorija apie naujakurius, kuo toliau tuo labiau issitikinus musu seimai jau po biski tinka, tik pas mus gal ne taio greit pasikiamas bus tas isprotejimo lygis...
prisiminkit ir jus:

Vyro dienoraštis:
Gruodžio 7 d.

Pradejo snigti, pirmas sniegas ši sezona. Mes su žmona išsinešem kokteilius i lauka ir atsisede prie lango ilgai žiurejom i sniega krentanti iš dangaus, didelem snaigem, vaizdas kaip iš rojaus. Taip romantiška, mes pasijautem, lyg butume tik ka susituoke. Aš myliu sniega.
beminant jau ir briedis paskambino kur as, sakau minu, minu namo.....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 08, 09:54)
Gerai, kad Portishead ir Renata C buvo su vaikais.
Kitamet tada svenciam statybininkiu gimtadieni su vyrais ir vaikais, savaitgali su saslykais kieme, tik gal geriau rugpjuti (orai geresni). O ir turetumem turet jau terasa, zole, tvora : bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 09 08, 13:00)
Siunčiu linkėjimus RK vyrui Arūnui  4u.gif  4u.gif  4u.gif  už kantrybę  4u.gif  nes tiek moterų troboj ir nei viena nepaklausė ar galiu atsivežt savo MB  lotuliukas.gif  ax.gif

labai džiaugiuos kad susitikimas buvo super ir tikiuos kad nuoširdus  4u.gif  taigi  norint bendraut nebūtinos atskiros temos  blush2.gif

Kaip viena forumiete sake, pamatytu mano vyras tiek bobu, tai pas kaimyna iseitu vakarot biggrin.gif , o taviskis tik kedes nesa, kad visos susestu, sampana atidarineja. O as jam isvis nieko daug nesakiau, tik kad kelios drauges uzsuks lotuliukas.gif
Susitikimas tikrai buvo nuosirdus, o kodel kilo dar tau abejoniu del to ax.gif ?

QUOTE(Kriaka @ 2012 09 08, 13:16)
Man rodos issilakstys senbuves jau pastaciusios namus i kita tema ir po truputi prades mirti si tema ir taip buna dienu kad nieko cia nera...  ax.gif
rolleyes.gif

drinks_cheers.gif  100% , man net keista, kad cia lyg ir "gedijamasi" rasyti ne apie statybas, lyg negalima butu  rolleyes.gif

Visgi jo, tikrai senbuves issilakstytu, liktu tik surinkta informacija 1 puslapy cool.gif .
As pamenu kaip kazkada kelios forumietes pyko, kad snekam ne apie statybas, tipo as ateinu statybu klausimais, o cia dar pliotkinam beleka kaikurios.
Zodziu, kuriant nauja tema, dar pridesiu, SNEKAM APIE VISKAAA bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Plaukia laivas, skypu nemanau, kad butu problema bendraut su architektu.

Vakar diena truputi uzmeciau aki apie ka snekejot, tai del visu tu pusiu, kur terasa, tai man vakarinej ir tik vakarinej pusej, kai leidziasi saule wub.gif . Pas mus siaures vakarai. Reiks dar grizt paskaityt.
Papildyta:

Ir dar terasa ne uz namo, o sone namo, labai norejau taip, labai patogu, matai is kiemo visa ivaziavima, man taip labai labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Jau pridėkota RK ir prisilankstyta RK vyrui, bet vis tiek man norisi dar kartelį pasakyti AČIŪ RK už puikius organizacinius sugebėjimus, pagirti gražius namus, pasidžiaugti už puikią kompaniją ir įdomiai praleistą vakarą!

Pasivažinėjimas su Friona tikrai buvo ekstremalus, beje, ačiū už kompaniją, vis galvojau, kaip tau sekėsi namo parminti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2012 09 08, 13:59)
Pasivažinėjimas su Friona tikrai buvo ekstremalus, beje, ačiū už kompaniją, vis galvojau, kaip tau sekėsi namo parminti biggrin.gif

vis save raminau, kas gali atsitikt...nu nebent kas sustabdys dvirati atimt, kai dviratis nepirmos jaunystes tai negaila...paskui galvojau apie tai kad tu sakei is nugaros niekas nesupras - bernas vaziuoja ar pana.....nera ta mano shikna tokia daili kad iskart apie pana pagalvotum is nugaros, zodziu chiki piki, vel galesim kada laukais pasivazinet
Atsakyti
kas naudojat FB, kiek cia man visokiu geru minciu ir grazumynu ....

http://www.facebook....i.decora/photos
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 08, 11:11)
kad jau prakalbot apie šunius , pateršim temą smile.gif ale gi savaitgalis smile.gif .. mano mažieji smile.gif

nu jau šunų grožis wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Kriaka @ 2012 09 08, 13:16)
Del atsparumo irgi kazkur girdejau,  lietas akmuo atsparesnis...bet gal maisau, nes dar plavineju siame reikale, dar neisigilinau.

jau senos dienos, bet pamenu, kaip sakė apie lietą akmenį arsenale - yra tik 1% skysčių įgeriamumas (ar dar mažiau), manau, geras rodiklis.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 08, 12:40)
Kaip viena forumiete sake, pamatytu mano vyras tiek bobu, tai pas kaimyna iseitu vakarot biggrin.gif , o taviskis tik kedes nesa, kad visos susestu, sampana atidarineja.

ax.gif ax.gif tikiuosi neskaitys tos forumietes vyras lotuliukas.gif lotuliukas.gif

dar syki aciu aciu uz kompanija ir labiausia uz tai, kad aplamai prisimenamos senbuves, kurios jau 4 metus i tema ilenda karta i metus paklausti kokio durno elementaraus ir besikartojancio klausimo kad padarytu terasai stoga doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Friona @ 2012 09 08, 16:23)
kas naudojat FB, kiek cia man visokiu geru minciu ir grazumynu .... 

http://www.facebook....i.decora/photos

aha, tikrai yra kur akis paganyti thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Ade @ 2012 09 08, 16:58)
aha, tikrai yra kur akis paganyti thumb_yello.gif
http://www.facebook.com/idei.decora/photos#!/homedecorating/photos
dar sicia......
Atsakyti