Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 10, 15:10)
o man ir nežydinčios kanos gražu  smile.gif

pirmos normalesnes mano laukines geles, todel tikejaus 100 proc. rezultato - lapu ir ziedu
Atsakyti
QUOTE(Elfuze @ 2012 09 10, 16:18)
Na bent as manu, tai kad mediniai langai yra sveikesni, nes negaruoja joks plastikas ir svinass, t.y. yra besviniai. O antra - tai, kad jie man atrodo ir ilgaamziskesni, nes nuo salcio ir karscio plastikas vis tiek deformuojasi.  g.gif

Zinoma cia tik mano nuomone, man taip atrodo. Todel ir noreciau padiskutuoti kaip yra is tikruju smile.gif

As ir galvojau, kad sveikesni ir pan. Bet kaip ir rasiau, kai keletas langus gaminanciu asmenu (o konkreciau ruosianciu mediena langam) papasakojo kokiame "marmalade"juos mirko, tai pasak ju, ten nei kvapo nerasi nei medienos, nei ekologijos, nei sveikatos g.gif
Del ilgaamziskumo, tai bijau ka ir sakyt, bet man medis ir yra medis, kuris turi savybe laikui einant, temperaturai keiciantis keistis-"vaikscioti".
Ai da prisiminiau...zinoma, yra tokiu langu, kuriuos galima priskirti ekologiskiems. Bet ten jau is vis naturalus produktas...Bet juos reiks kas kazkiek laiko dazyti...
Tokios mano zinios ir nuomones...Gal ir klystu...Bet savu laiku, kai man reikejo spresti kokius langus deti-buvo surinkta tokia informacija, kuri ir leme plastikiniu langu pasirinkima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 10, 15:24)
Na, kad dabar yra bešviniai, o ir tą medį turi prigirdyti ir ,,numarinti'' su kažkokiais chemikalais, kitaip išvažiuos jis.Tie sveikumai daugiau reklaminiai triukai. Ir medis gi klijuotas.
Taigi, manau belieka rinktis pagal dizainą ir kišenę.

išties, mediena mirkoma antipiretikuose, o tai tikrų tikriausia chemija.. gi natūrali mediena jokia statyboje nenaudojama, visa apdirbama nuo kirminukų ir tt.. o dar ir dažomi.. jokios ekologijos visiškai.

dėl ilgaamžiškumo.. na tikrai abejočiau, kad mediena labiau ilgaamžė nei plastikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 10, 16:24)
Na, kad dabar yra bešviniai, o ir tą medį turi prigirdyti ir ,,numarinti'' su kažkokiais chemikalais, kitaip išvažiuos jis.Tie sveikumai daugiau reklaminiai triukai. Ir medis gi klijuotas.
Taigi, manau belieka rinktis pagal dizainą ir kišenę.

Daugelis pardaveju tik teigia, kad ju langai besviniai.... O is tiesu yra ir tokiu ir kitokiu.

Taip, medinius langus turetu, kaip ir bet koki medini gamini - lentas ir pan. ismirkyti chemikaluose. Bet tie chemikalai kiek esu girdejusi greitai isgaruoja, o plastikas taigi pastoviai garuoja... Net ir geles blogiau augti pradeda namuose, kai isideda plastikiniai langai (sita jau is savo praktikos galiu teigti doh.gif ).
Kad net ir Skandinavijoje pripazysta tik medinius langus. Nerasi ten net su ziburiu plastikiniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elfuze @ 2012 09 10, 15:40)
Daugelis pardaveju tik teigia, kad ju langai besviniai.... O is tiesu yra ir tokiu ir kitokiu.

Taip, medinius langus turetu, kaip ir bet koki medini gamini - lentas ir pan. ismirkyti chemikaluose. Bet tie chemikalai kiek esu girdejusi greitai isgaruoja, o plastikas taigi pastoviai garuoja... Net ir geles blogiau augti pradeda namuose, kai isideda plastikiniai langai (sita jau is savo praktikos galiu teigti  doh.gif ).
Kad net ir Skandinavijoje pripazysta tik medinius langus. Nerasi ten net su ziburiu plastikiniu  g.gif

tai jei chemikalai išgaruoja iš medienos tai kaip tada mediena apsaugoma po to? smile.gif ..o jei garuoja, tai per kiek laiko? du metus garuoja? tris? ar per dvi sav?

Skandinavijoje apskritai kitokios architektūros tradicijos, daug autentiškų namų.. ir pas mus senamiesčiuose ne visur žmonės gali dėtis langus kokius nori.. Skandinavijoje ir plastikinių langų yra wink.gif

o dėl to ką deklaruoja ir ką parduoda.. dabar tikrai gamintojai pakankamai atsakingai tai daro ir yra kontroliuojami.. konkurencija šioje sferoje žvėriška, tik kur pachalūrink, iš karto konkurentai užsiundys visokiais tikrintojai.. tik pirkt reik iš vardą užsitarnavusių firmų

aš ne prieš medinius langus, ginkDiev, jie tikrai nėra blogesni už plastikinius.. tiesiog nematau už ką mokėt 30 proc brangiau. Matyčiau - galbūt tikrai mokėčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 10 rugsėjo 2012 - 14:49
QUOTE(Friona @ 2012 09 10, 14:25)
RK, tau FB ant sienos uzkeliau dar viena zidinio nuotrauka

O ko ten keli biggrin.gif ? Cia aktualiau smile.gif
Turi dar foto, kur as su ta zuvim g.gif , nes neissisaugojau, o tu istrynei ten FB greit g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 09 10, 11:22)
Sveikos  4u.gif

Gal kuri užsakinėjot medinius baldus blush2.gif  norėčiau dar kam nors užklausimą nusiųst, vieni paskaičiavo bet brangokai  ax.gif  sieninė spinta +lova+ rašomasis stalas viso 6000 lt. vienam kambariui, o  reik 2  doh.gif

mes vaiku kambariams baldus darem akai.lt kaina nera is zemiausiu, bet dirba neblogai...
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2012 09 10, 18:57)
mes vaiku kambariams baldus darem akai.lt kaina nera is zemiausiu, bet dirba neblogai...

tai is ten pasiulyma ir turim smile.gif spintas pas juos visgi uzsakem, tik va del lovu ir stalu abejoju del kainos g.gif noretus viska iskart vienoj vietoj uzsakyti kad nesiblaskyti del formu, stiliaus, spalvu ir pan. tai vat ir reik apsisprest doh.gif

Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 09 10, 18:31)
tai is ten pasiulyma ir turim  smile.gif spintas pas juos visgi uzsakem, tik va del lovu ir stalu abejoju del kainos  g.gif  noretus viska iskart vienoj vietoj uzsakyti kad nesiblaskyti del formu, stiliaus, spalvu ir pan. tai vat ir reik apsisprest  doh.gif

Man ju lovos kaip tik labiausiai patiko...mes vaikams tokias dideles emem, ir ciuzinius per juos pirkom... jei nori, koki vakara uzsuk,paziuresi...juk netoli esat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2012 09 08, 21:51)
Aš kažkaip prieš važiuojant net nepagalvojau, kad reiks tamsoj grįžt, maniau, pabiusim valandžiukę ir namo, kur tau... Gerai, kad ne vienai reikėjo grįžti, kažkaip man visai nejauku tuose laukuose tamsoj  doh.gif

ir as maniau kad greiciau apsisuksim su pasisedejimu bigsmile.gif
QUOTE(skubanti @ 2012 09 10, 09:43)
O mes turim problemu su geniais. Jau iskaltos keturios skyles, kur stogo pakalimai. Kaip su jais kovoti g.gif Keistai cia jie isisuko

blink.gif oho dar ir taip buna
QUOTE(Friona @ 2012 09 10, 11:27)
joooo va tokie visi sveciai - kosmaras.....as kitus svecius turiu, bet gerai tik tuom kad jie uzeina tik pora menesiu per metus, bet ir tai i nevilti varo.....

ir tau nelinksma su savo sveciais doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 10, 16:45)
tai jei chemikalai išgaruoja iš medienos tai kaip tada mediena apsaugoma po to? smile.gif ..o jei garuoja, tai per kiek laiko? du metus garuoja? tris? ar per dvi sav?

Skandinavijoje apskritai kitokios architektūros tradicijos, daug autentiškų namų.. ir pas mus senamiesčiuose ne visur žmonės gali dėtis langus kokius nori.. Skandinavijoje ir plastikinių langų yra wink.gif

o dėl to ką deklaruoja ir ką parduoda.. dabar tikrai gamintojai pakankamai atsakingai tai daro ir yra kontroliuojami.. konkurencija šioje sferoje žvėriška, tik kur pachalūrink, iš karto konkurentai užsiundys visokiais tikrintojai.. tik pirkt reik iš vardą užsitarnavusių firmų

aš ne prieš medinius langus, ginkDiev, jie tikrai nėra blogesni už plastikinius.. tiesiog nematau už ką mokėt 30 proc brangiau. Matyčiau - galbūt tikrai mokėčiau

Tai vat, kad kad nera tie mediniai 30 proc. brangesni uz plastikinius. biggrin.gif Mes norime langus detis mahagono spalvos is vidaus ir isores ir plastikiniai langai labai pabrangsta ir kaina palieka beveik tokia pati kaip ir mediniu. Tai todel ir mastome, gal geriau tokiu atveju medinius rinktis.

p.s. o chemikalai is statybiniu medziagu teigiama kad isgaruoja ~ per 3 men. mirksiukas.gif Nezinau kiek tame teisybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elfuze: 10 rugsėjo 2012 - 21:33
QUOTE(Mopsyte @ 2012 09 08, 18:03)
esu komoje nuo namo reikalu, daktaru, nes esu  nestuke.gif , darbiniu reikalu ir dar studiju....Jau nebeturiu sveikatos......

Laikykis 4u.gif ne faina kai viskas taip susikrauna į viena...

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 09, 18:43)
Kitamet koki sekmadieni apie 13val.  butu faina planuot. Jau as planuoju  hihihi.gif

drinks_cheers.gif

Papildyta:
Turite seną pianiną... nežinote kur jį panaudoti... štai idėja laugh.gif

user posted image
Atsakyti