Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 10, 14:54)
kai statėm pirmą namą, neradau nė vieno svaraus argumento už medinius langus... tiesą sakant nerandu ir dabar

sania, gražu  thumbup.gif

Aciu

Del langu. As suprasciau, kad tie mediniai langai ir butu mediniai... g.gif Bet kai jie is lauko puses buna "apkaustyti"" kazkuo...O dar vienas pazystamas kuris uzsiima langi gamyba papasakojo kaip tie mediniai langai yra paruosiami ir pan. tai ir man atsoko visas noras deti kazkada medinius.
O siaip manau kekvienas pasveria sau tinkamus argumentus ir renkasi.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2012 09 10, 14:05)

Del langu. As suprasciau, kad tie mediniai langai ir butu mediniai... g.gif Bet kai jie is lauko puses buna "apkaustyti"" kazkuo...O dar vienas pazystamas kuris uzsiima langi gamyba papasakojo kaip tie mediniai langai yra paruosiami ir pan. tai ir man atsoko visas noras deti kazkada medinius.
O siaip manau kekvienas pasveria sau tinkamus argumentus ir renkasi.... biggrin.gif

būtent smile.gif dėl to ir man praėjo noras juos dėtis.
Atsakyti
RK, tau FB ant sienos uzkeliau dar viena zidinio nuotrauka
Atsakyti
sania norėjau apie gėles vazonuose paklaust.. ten kanos? žiemą jas į namą suneši? kaip jos žiemoja?
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 10, 13:14)
būtent smile.gif dėl to ir man praėjo noras juos dėtis.

O tai ka susidejot? Plastika?
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 09 10, 14:35)
O tai ka susidejot? Plastika?

taip.. pas mus Vinkelio plastikiniai langai
Atsakyti
pasisodinau ir as siais metais kanas, bet per velai ikisau i zeme, o gal dar plius ir ta mano zeme/zeme nepavadinsi, neprazydo....lapai zaliuoja..o ziedu nera....ziemot - iskasiu i pas mama i sklepa isvesiu....
Atsakyti
QUOTE(Friona @ 2012 09 10, 15:07)
pasisodinau ir as siais metais kanas, bet per velai ikisau i zeme, o gal dar plius ir ta mano zeme/zeme nepavadinsi, neprazydo....lapai zaliuoja..o ziedu nera....ziemot - iskasiu i pas mama i sklepa isvesiu....

o man ir nežydinčios kanos gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 10, 15:29)
sania norėjau apie gėles vazonuose paklaust.. ten kanos? žiemą jas į namą suneši? kaip jos žiemoja?

aha ten kanai. Pirma kart bandziau i vazonus sodint, tai subujoja labiau nei dirvoje. O ziemai: velyva rudeni iskasu, lapus nupjaunu (paliksiu stiebo apie pora sprindziu) ir iduosiu mamai, kad jais pasirupintu. Ji jau daug metu juos laiko rusyje, sudeda i dezes (tokias plastmasines-azurines), apiberia lyg durpemis. Pavasari kai jau nebuna dideliu salnu sunesa i siltnami. Tokios vat mano zinios. Jau kelinta pavasari, as juos sodinu i zeme jau gerai isleistais lapais.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 10, 14:54)
kai statėm pirmą namą, neradau nė vieno svaraus argumento už medinius langus... tiesą sakant nerandu ir dabar

sania, gražu  thumbup.gif

Na bent as manu, tai kad mediniai langai yra sveikesni, nes negaruoja joks plastikas ir svinass, t.y. yra besviniai. O antra - tai, kad jie man atrodo ir ilgaamziskesni, nes nuo salcio ir karscio plastikas vis tiek deformuojasi. g.gif

Zinoma cia tik mano nuomone, man taip atrodo. Todel ir noreciau padiskutuoti kaip yra is tikruju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elfuze: 10 rugsėjo 2012 - 14:19
QUOTE(Elfuze @ 2012 09 10, 15:18)
Zinoma cia tik mano nuomone, man taip atrodo. Todel ir noreciau padiskutuoti kaip yra is tikruju smile.gif

kiek man aiskino, kad plastikiniu langu negalima ziema palikinet ant mikro (truputi pradarius) siluma einanti is vidaus ir saltis is lauko, sutrukineja esanti guma, todel tie plastikiniai langai ir pasidaro nesandarus.
Pas mus plastikiniai, kai dejom kiek pinigu turejom tokius ir susidejom, apie medinius negalvojau - nes kaina kita. O siaip ko dabar ne kviepuojam...gert nebegalim, valgyt irgi, name su pastiku vel blogai - ajajai....
Atsakyti
QUOTE(Elfuze @ 2012 09 10, 15:18)
Na bent as manu, tai kad mediniai langai yra sveikesni, nes negaruoja joks plastikas ir svinass, t.y. yra besviniai. O antra - tai, kad jie man atrodo ir ilgaamziskesni, nes nuo salcio ir karscio plastikas vis tiek deformuojasi.  g.gif

Na, kad dabar yra bešviniai, o ir tą medį turi prigirdyti ir ,,numarinti'' su kažkokiais chemikalais, kitaip išvažiuos jis.Tie sveikumai daugiau reklaminiai triukai. Ir medis gi klijuotas.
Taigi, manau belieka rinktis pagal dizainą ir kišenę.
Atsakyti