Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa

QUOTE(Germinė @ 2012 10 30, 15:03)
Kaip tu čia gražiai viską surašei,tiesiog kaip poetesa  4u.gif
Kažkada sėdim prie lango,savo tradicinę arbatėlę šnekinam ir išėjo apie pinigus.Tai ir sakau:neduokDie daug apturėt,nes tada viskas.Nebeliktų mes,būtume kas sau.O dabar jau to melejono norėčiau  ax.gif Ne sau.Gerbūviui,patogumui.Namo didelio,faziendos su hektarais,kur vaikams visokių atrakcijų.Kad keliaut galėtume visi būriu po pasaulį,kas dabar net nesisapnuoja...
O jei rimtai-daug metų dirbau guvernante pas visokius turtingus ir žinomus.Niekad tiek pinigų neturėsiu.Bet jie irgi niekad neturės mano pigių ir paprastų džiaugsmų,kurie nutinka daug dažniau,nei jų kruizai aplink pasaulį ir apsišopinimai Paryžiuje

Va žinai kokie žydų palinkėjimai apie turtą? Tai va.
Man gana visko lygiai tiek, kiek turiu. Ko neturiu, to ir nereikia. Vat nieko ten nepasiimsiu. Ir apkeliauti pasaulio nenoriu- labai daug kur buvau žinoma, bet tai buvo ir būtinybė, darbas.
Pasižiūrėk kaip pasaulio milijardieriai kariauja dabar, tai ar jie kenčia?
Papildyta:
QUOTE(Sunute @ 2012 10 30, 15:11)
Visko yra ir aukštesnėje klasėje, tik ten tokius santykius šiltus išlaikyti sunkiau, nebent pasiseka surasti tokių pačių draugų. Esu bendruomenėje, kurios sudėtis nuo skurstančio inteligebto iki laabai sėkmingo verslininko. Žmogumi galima išlikti visuomet - ne turte problema. kad turtas apsunkina išlikimą žmogumi - taip. Skurdas taip pat.

Sunute, kiekvienas mes gyvename tokioje bendruomenėje. Nuo iki. Kitokios pas mus nėra.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 10 30, 15:06)
Va žinai kokie žydų palinkėjimai apie turtą? Tai va.
Man gana visko lygiai tiek, kiek turiu. Ko neturiu, to ir nereikia. Vat nieko ten nepasiimsiu. Ir apkeliauti pasaulio nenoriu- labai daug kur buvau žinoma, bet tai buvo ir būtinybė, darbas.
Pasižiūrėk kaip pasaulio milijardieriai kariauja dabar, tai ar jie kenčia?
Papildyta:
Sunute, kiekvienas mes gyvename tokioje bendruomenėje. Nuo iki.  Kitokios pas mus nėra.

Rašydama bendruomenė - turėjau galvoje ratą, kuriame nuolat bendraujama ir yra pastovūs socialiniai įvairiapusiai ryšiai.
Neturėjau galvoje epizodinių ar atsitiktinių kontaktų. Toks terminas, kaip mokyklos bendruomenė man bendruomeniškumu primena ir Lietuvos bendruomenę smile.gif. Gal klasės lygmenį gali bendruomenės požymių atsirasti, bet, dažniausiai jų mažai, apsiribojantys tik vienu klausimu "po kiek renkam" tiems patiems standartiniams reikalams ir nieko daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 30 spalio 2012 - 15:17
QUOTE(Sunute @ 2012 10 30, 16:16)
Rašydama bendruomenė - turėjau galvoje ratą, kuriame nuolat bendraujama ir yra pastovūs socialiniai įvairiapusiai ryšiai.

Aš irgi. Visi laei vienam taip gyvena ir taip bendrauja. Su nuo iki.
Atsakyti
Apie pinigus: bigsmile.gif Jei gavo globos pašalpą ir alimentus iš motinos,tai kodėl jų neišskaičiavo iš pašalpos?Kodėl mano vaikai našlaičio šalpos pensijos gauna tik 170 ir man ją išminusuoja?Visais kitais aspektais istorija jau nebeįdomi biggrin.gif
http://www.lrytas.lt...51402762&view=4
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 10 31, 14:58)
Apie pinigus:  bigsmile.gif Jei gavo globos pašalpą ir alimentus iš motinos,tai kodėl jų neišskaičiavo iš pašalpos?Kodėl mano vaikai našlaičio šalpos pensijos gauna tik 170 ir man ją išminusuoja?Visais kitais aspektais istorija jau nebeįdomi  biggrin.gif
http://www.lrytas.lt...51402762&view=4

manau jog raštininkas, t.y žurnalistas nežino visų peripetijų. Tai taip ir rašo. O šiaip tai, ko jau ko- o našlaičio pensijos tikrai neturėtų išskaičiuoti mano supratimu. alimentus irgi, bet gal dar kokie kabliukai- bet našlaičio pensija atskaičiuoti tai ....
Atsakyti
išskaičiuoja viską. tuos alimentus, kas antrą mėnesį mokamus - irgi. net jei tai 30 lt. ir sustabdo visas kitas išmokas, kol perskaičiuos.
Atsakyti
Tai viską išskaičiuoja, bet norėčiau jog neišskaičiuotų .

Vaiką mano ir toliau kankina. Rašo. Klausia kaip gyvena jos didžiausia meilė, tuoj atsiųs dovanų, tik negali prie el- pašto prisijungti, ir prie sąskaitos prieiti. Vaikas bliauna.
O tai jis prisimena, kad kai negalėjo prie pašto prisijungti, tai kitą susikūrė.
Atsakyti
o kam sąskaitai elektroninis paštas? blink.gif kiek varčiausi bankų portalus, jų niekas neprašo blink.gif

o dėl pinigėlių - nė nesitikėk.....

ir apskritai, man šviečiasi, kad globos šeimoje era eina į pabaigą... globos namams reikia etatus išsaugoti.....
Mano vaikas 3+ metai namuose, į pažįstamų vaiko klasę eina man žinoma mergaitė iš globos namų, maitinama giminių pažadais, kad jau kitą kartą tai tkrai tikrai pasiims gausios tetos dėdės ir dėdienės... 5 metai - taip. nuo nepilnų dviejų metukų.... kai domėjausi, man neleido jos imti - globa laikinoji antrus metus ėjo, o ir ryšys su šeima nenutrūkęs. pikta man šiandien labai.
Atsakyti
ale labai noriu tikėtis.
svarbu kad kol mes suŠelma neįsiglobinsim nepasibaigtų.
Dėl eletroninio pašto, tai manau viskas daug paprasčiau- anstolis gali laišką atsiųsti, kai tik pašto adresą žinosim.
Atsakyti
Alfija - jai nereikalingas elektroninis paštas, jei ji nori atsiusti dovaną smile.gif Tiesiog eina į elektroninę parduotuvę, kuri siunčia prekes į Lietuvą, nuperka, nurodo Jūsų adresą ir viskas. Dovana keliauja pas jus. Man regis tik kai kurios registruojantis prašo muilo registruojantis. Dar paprasčiau - nueina į parduotuvę, nuperka, supakuoja ir neša į paštą. nereikia net elektroninės parduotuvės, pašto vis dar niekas neatšaukė. Dar ivena galimybė - nuperka ir įdeda tarpininkams, gi skelbiasi nuolat, kad veža siuntas UK - Lietuva. Jei net aš, neturinti reikalo tuo domėtis, žinau bent dvi firmas savo kaime....
bet gyvatė meluoja ir nesigėdi to....
Atsakyti
Va kaip tik to aš ir nesuprantu- kam jai to reikia. Kam joms visoms to reikia. Pasakas sekti. Gi niekas jokių pretenzijų jai neturi. Iš esmės . Gyvena ir tegu sau gyvena, bet jas ir juos visus žadėti, pasakoti vaikams tokias nesąmones?
Atsakyti
kartais dūšioje būna visaip neramu ir kyla noras pasiteisinti - sau nesumeluosi, bet kažkam aplinkui - 'galima'. na negali juk suprasti, kad tas jos 'baltinimasis' kelia tik skausmą kitiems ir jokio baltumo sau. kitaip tariant - kąsa duobę sau gilyn.
Atsakyti