Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa

QUOTE(alfija @ 2012 11 03, 15:17)
Visas taip nutilusias, taip darniai laukusias žinių ir manęs iš Šelmos galiu užtikrinti, kad viskas su mumis gerai, kad mes nesusipykom.

Sakyčiau, net atvirkščiai, Alfija nuostabus žmogus ir, tikiuosi, internetas, eilinį kartą man padovanojo laba artimą ir nuostabią sielą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 11 03, 16:38)
Sakyčiau, net atvirkščiai, Alfija nuostabus žmogus ir, tikiuosi, internetas, eilinį kartą man padovanojo laba artimą ir nuostabią sielą  smile.gif

Reiškia man pasisekė labiau- aš du nuostabius žmones sutikau, kurie sukūrė puikią šeimą.
Iš tikrųjų buvo labai linksma. Jau vien mano kelionė ko verta biggrin.gif vietoj Rokiškio išlipau Utenoj lotuliukas.gif . Paskui dar žmonių klausiau- o kos vis dėl to čia miestas. Visi žiūrėjo į mane taip...na labai. Žodžiu- visiškas alzhaimeris, bet kaip atrodo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(arna @ 2012 11 03, 16:24)
Alfija, labai laukiam žinių. Ir laikom kumščius suspaudę.  4u.gif

kumštelius dar reikės truputuką palaikyti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 03 lapkričio 2012 - 17:46
QUOTE(alfija @ 2012 11 03, 17:45)
kumštelius dar reikės truputuką palaikyti.  4u.gif
Ieškojau Jysk'e vakuuminių maišų,galvoju,sudėsiu ir į rūsį.Neradau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 11 03, 18:59)
Ieškojau Jysk'e vakuuminių maišų,galvoju,sudėsiu ir į rūsį.Neradau... verysad.gif

vaje...bet truputuką dar palaikyk- Šelmai tai tikrai prireiks.
Atsakyti
http://pust-govorjat...vye-materi.html
ui
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 11 04, 03:40)

labai aktualu. Ypač visokių bendruomenių kišimasis, ir didelis teisių suteikimas kištis visiems. Visada žavėjausi šitoj vietoj užsienio galimybėm, vat neleisti visokiems kvailiams užšokti sau ant galvos. Kad ten socialinės tarnybos dirba su tais nevykėliais tėvais- be vaikų. Vaikai gyvena saugų gyvenimą.
Jie labai gerai formuluoja ir žino priežastis kas privedė prie situacijos. Tėvų alkoholizmas- tai jie juos gydo, talpina į reabilitacijos centrus, jei jie sutinka, veda daugybę kursų. Užsiima ne vienus metus, ir paskui vaikai sprendžia nori pas tuos tėvus ar ne. O ar galės tie tėvai lankyti tuos vaikus irgi sprendžia teismas.Ir pasakymas apribotos teisės tai tą ten ir reiškia pažodžiui. Apribotas teises- nesvarbu laikinai ar nuolatinai. Ir ten išvardinta ko jie negali.
Užsienyje , ir kaimynai žino, kad smurtautoją tikrai izoliuos, tai jie irgi kaimynai, nebijo ir pasakyti kaip ten toj šeimoj buvo.
Kai dabar šitoj laidoj rodo- sėdi silpnaprotė, šalia alkoholikas ir kalėjime jau pasėdėjęs, kaip ta šeima atrodo, kas ta šeima, kas tas vaikas jiems didi paslaptis. Ir čia supuola bendruomenė kaukdama, kad būna dar baisau ir davai tą vaiką atgal.
Atsakyti
Ale ir natūra rusų, žviegti, viens per kitą doh.gif Blogiau už mūsų "24 valandas" doh.gif

Iš ties, tai baisu, peržiūrėjau laidą, taip asmeniškai perfiltravau per save- blyn, kovosiu iki paskutinio už savo mergaites bash.gif"
Atsakyti
http://pust-govorjat...edvezhonok.html

O stai dar viena tema, del to pagalvojau vaikas su sutvarkytu statusu, maziau rizikos tada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slavlanta: 04 lapkričio 2012 - 16:04
Laidos viena už kitą geresnės. Kaip tik mums.
Atsakyti
Pažiūrėjau antrąją laidą. nu nieko naujo. bet taip visiškai. žiūrėjau iš savo pozicijos. Tik regis, Rusijoje įmanoma sugrąžinti ir įvaikintą vaiką?
o šiaip - karštai ir iš tolo mylintys vaiką tėvai, globėjai amžinoje nežinioje ir nedirbančios tarnybos.
dar veinas bendras bruožas - visiškas motinos suvarymas ir paliktas ramybėje tėvas. nu anas gi šaunuolis, kada nors susigrąžins vaiką, kai tik anksčiau laiko išeis kaliūzės.
Atsakyti
Tai tas vaikas neįvaikintas, jie tik norėjo įsivaikinti, bet tėvui teisių taip ir nesugebėjo atimti.
O šiaip tai labai labai artima mums, kaip šaliai situacija. Ir galima sakyti, kad panašumų yra ir mūsų situacijoj su Šelma. Šiokią tokią šviesą mes tunelio gale pamatėm, dabar svarbiausia kad tas žiburėlis nebūtų traukinio žibintas biggrin.gif
Atsakyti
Nebus, nebus, šian tapukus mažėms nuvėliau ir dvi suknutes nupirkau wub.gif Niu nesusilaikiau, pro parduotuvę eidama ax.gif
Atsakyti