QUOTE(Tikrė @ 2014 06 09, 16:26)
Jau seniai taip nesijuokiau

Jei čia taupymo būdas, tai tada auksinių auskarų pirkimą tikrai galima vadinti investiciją

Tamsuoliškumas čia, o ne taupumas.. Jūs pati nė nesuvokiat, kiek visko permokat "šlovindama" grynuosius.. Ar traukiat savo banko sąskaitos išrašus? Turėtumėte gerokai nustebti po jų analizės
Aš manau, kad įžeidinėjimai yra tamsuoliškumas. Taip, išrašus visada pasiimu. Jokių papildomų mokesčių, neskaitant tų, kurie neišvengiami, nėra. Prieš kritikuojant reiktų pirmiausia įsiskaityti. Man neturėjimas internetinės bankininkystės yra taupymo būdas, nes nedarau neplanuotų pirkinių, kokius daro mano aplinkiniai. Galimybė pirkti 24h per parą, gaudyti internetines akcijas- čia didžiausias išlaidavimas ir dažniausiai beprasmiai pirkimai. Tikriausiai nežinote, kaip dirba visos internetinės parduotuvės. Beveik nei viena neturi realaus sandėlio, todėl viską siunčia iš didmenininko (importuotojo). Tad lengviau susirasti patį didmenininką. Jis dažniausiai ir pats mažmenoje parduoda, padaro superines nuolaidas, gaunasi daug pigiau nei internetinėse parduotuvėse ir galima atsiskaityti grynais
Papildyta:
QUOTE(aikstinga @ 2014 06 09, 17:03)
As kaip tik stengiuosi kuo daugiau internetine bankininkyste naudotis- taip ir mokescius pigiau moketi, ir rubus perku internetu- tikrai nemazai susitaupo
Aš drabužių neperku internetu. Man reikia pasimatuoti, apžiūrėti. O internetu nepamatysit kokybės, dydis ne visada gali atitikti ir t.t. Taip jau man buvo anksčiau, tad gal tai ir paskatino atsisakyti bankininkystės ir nebepirkinėti daiktų iš inercijos vedant emocijų ir pirmo įspūdžio.