QUOTE(Rutinaldija @ 2014 06 11, 13:35)
Tikriausiai nežinote, kaip dirba visos internetinės parduotuvės. Beveik nei viena neturi realaus sandėlio, todėl viską siunčia iš didmenininko (importuotojo). Tad lengviau susirasti patį didmenininką. Jis dažniausiai ir pats mažmenoje parduoda, padaro superines nuolaidas, gaunasi daug pigiau nei internetinėse parduotuvėse ir galima atsiskaityti grynais 
Papildyta:
Aš drabužių neperku internetu. Man reikia pasimatuoti, apžiūrėti. O internetu nepamatysit kokybės, dydis ne visada gali atitikti ir t.t. Taip jau man buvo anksčiau, tad gal tai ir paskatino atsisakyti bankininkystės ir nebepirkinėti daiktų iš inercijos vedant emocijų ir pirmo įspūdžio.

Papildyta:
Aš drabužių neperku internetu. Man reikia pasimatuoti, apžiūrėti. O internetu nepamatysit kokybės, dydis ne visada gali atitikti ir t.t. Taip jau man buvo anksčiau, tad gal tai ir paskatino atsisakyti bankininkystės ir nebepirkinėti daiktų iš inercijos vedant emocijų ir pirmo įspūdžio.
Žinom, žinom, kaip dirba internetinės parduotuvės. Ne tamsuoles esam.

Tik net ir suradus didmenininka, ne kiekvienas sutiks parduoti vieną daiktą (pvz. tik vieną skalbykle, vieną porą kojinių, mat jie parduoda ne po vieną vienetą)
Man vis tiek keistai atrodo - tam, kad nekiltų pagunda pirkti drabužių internetu, atsisakoma bankininkystės.
Gal tiksliau reikia valią ugdyti.
O tai gali kitos pagundos užpulti - atsiras silpnybė ledams. O juk neiskraustysi velniop kiekvieną bobutę su saldytuvu ledais, kurių dabar ant kiekvieno kampo atsirado atšilus orams. Čia tik pvz.
Norėjau tiesiog pabrėžti, kad pilna pagundų aplink. Neapsisaugosi, jei nenoresi.
QUOTE(Leksa @ 2014 06 11, 13:36)
vien musu mieste maziausiai 3 tokios yra (cia apie kurias zinau, o kuriudar nezinau......)

Tėvai gyvena mažam mieste, tai irgi privalo turėti korteles. Nieks (tą prasme joks darbdavys) nenori cackintis su grynais. Nors tam miestelyje nėra nei vieno bankomato.