Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiais būdais taupote pinigus?

QUOTE(Leksa @ 2012 09 09, 15:48)
taigi cia ne reklama, ji tiesiog pasake, ka dare (butasis laikas), kad prisidurtu pinigu.

drinks_cheers.gif taip, tai buvo senai, ir taip dariau, kad išgyvenčiau, kad turėčiau ką vaikui valgyt duot. iš nieko nieko juk nepavogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irma-firma @ 2012 09 09, 14:52)
drinks_cheers.gif  taip, tai buvo senai, ir taip dariau, kad išgyvenčiau, kad turėčiau ką vaikui valgyt duot. iš nieko nieko juk nepavogiau mirksiukas.gif

rasykit ir toliau, jei klientu turit, vis pinigai (ir nevogti).
As savo diplomini pati rasiau ir dabar galvoju... na ir velniam as taip stengiausi, kiti pirko, bent laiko sutaupe, o priimant i darba joks darbdavys manes net neprase diploma parodyt, o ir priima zmones paprastai pagal pazintis, o ne sugebejimus/sazininguma.
Atsakyti
o tai kokios visos moralios..... šiukštu kursinių už pinigus nerašykit, juk tai taip nesąžininga.Koks skirtumas, mokytojas ar valytojas. Jei sugeba, tegul rašo. Neskaičiuokit svetimų pinigų. Įdomu kaip moralūs žmonės pinigų prie algos prisiduria?
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2012 09 11, 12:18)
o tai kokios visos moralios..... šiukštu kursinių už pinigus nerašykit, juk tai taip nesąžininga.Koks skirtumas, mokytojas ar valytojas. Jei sugeba, tegul rašo. Neskaičiuokit svetimų pinigų. Įdomu kaip moralūs žmonės pinigų prie algos prisiduria?

jie tyliai, nerėkaudami, bet tiek, kad visiem užtektų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man ir tokie moralai juoką sukelia. gi visi žinom, kaip visi gyvena, pamanykit darbą parašė, lai rašo, jei tik yra galimybė, nei sėdi valstybei ant sprando pašalpas rinkdami. tuos reik moralizuot, kurie tingi ir nieko nedaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge1979: 11 rugsėjo 2012 - 12:46
Na, jei yra moralu, gerai ir skatintina, kad mokytojai bei destytojai studentams darbus rasytu, tai gal lygiai taip pat gerai, kai policininkai dalyvauja narkotiku platinimo arba kontrabandineje veikloje? Siaip policininku atlyginimai turbut net mazesni nei mokytoju, tai juos, tuos policinkus, dar labiau suprast reiketu rolleyes.gif
Atsakyti
tema pasidarė nebeįdomi todėl, kad nebeieškoma nebesidalinima būdais, kaip sutaupyti, nes ne vien specialybė lemia visų išgyvenimą ir pragyvenimą, o ieškoma kaip susikandžioti.
sėkmės tokiais būdais taupant.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 09 11, 13:00)
kad nebeieškoma nebesidalinima būdais, kaip sutaupyti

Tai kad tamsta ir uzsipuolete given, kuri tik dave pastaba apie toki uzsidirbinejimo buda bei patare viesai nesireklamuoti, nes veikla neiteisinta, o dar plius mokytoja ... Juk toj pacioj SM yra buve atveju, kai moterys buvo nubaustos uz savireklama, kuomet veikla nebudavo iteisinta (cia gal pries kokius 5m.).
Taip kad nereikia pykti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2012 09 11, 14:07)

Pirėja, aš tikrai nepykstu, tik šiaip rašau, kad temoj nėra taupymo būdų, o juk tema turėtų būti apie tai. nes manau, kad renkamės čia tam, kad mokintumėms sutaupyti, bent man to labai reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge1979: 11 rugsėjo 2012 - 14:02
Man rodos, kad visi taupymo budai Pinigineje senai isnagrineti ir israkineti. Tik vis ieskome to stebuklingojo, padesiancio neisleisti pinigus biggrin.gif Ner tokio, geriausias taupymo budas - neleisti pinigu arba leisti ju kuo maziau, o tam reikia ugdyti valia.
Atsakyti
puikus str apie tai kaip reikia skalbti.
Taupyti reikia susiėmus. Lengviau yra daugiau uždirbti.
O realiai, va, pasėdi, pagalvoji - juk tiek daug visko, tau, žmogau mirtingas, nereikia... (kad ir iš to str puikiai matosi, kiek daug nereikalingų priemonių naudojama).
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2012 09 11, 16:15)
Man rodos, kad visi taupymo budai Pinigineje senai isnagrineti ir israkineti. Tik vis ieskome to stebuklingojo, padesiancio neisleisti pinigus  biggrin.gif Ner tokio, geriausias taupymo budas - neleisti pinigu arba leisti ju kuo maziau, o tam reikia ugdyti valia.

drinks_cheers.gif Auksiniai žodžiai thumbup.gif Man "Piniginė", tiesą sakant, jau šiek tiek pradeda pabosti, nes nieko naujo nesužinai - voliojama tas pats per tą patį ax.gif
Atsakyti
Jau seniai skaitineju jusu ispazintis bei patarimus kaip taupiai gyventi.. - tikriausiai daugiau tikslu issisniukstineti uz kiek gi siuo metu galima LT pragyventi.. blush2.gif

Asmenishkai man tikrai turbut neimanoma buti labiau tauoanciai nei as esu is prigimties.. Niekada nelieka maisto ishmesti, atsargos nesikaupia, nes perku tai ka naudosiu , o ne tai ka kazkur i kampa nustumpsiu, pramogom isleidziam labai mazai, nes kazkokios kavines ar pan niekad netrauke ( yra kur kas smagesniu ir nemokamu pramogu mirksiukas.gif, na gal i kino teatra dar visai smagu nueit butu blush2.gif ).

Mano manymu labai svarbi yra galimybe turet kazkoki tai kazkur tai zemes lopyneli , kuris visada buvo ir bus seimynei didziule parama. Perkant nuo A iki Z ne tik gali "smaugti" finansiskai , bet ir sveikata mums nejucia gadinti.


Svarbu yra ne tik taupyti, bet ir ieskoti papildomu pajamu saltinio smile.gif

O norincioms sutaupyti isleidziamus pinigelius tuoletiniam popieriu siulau va toki sprendima smile.gif ( kas yra ir daug higieniskiau nei tuolet. popierius) :

user posted image


Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsiemusi: 11 rugsėjo 2012 - 20:06