man tai irgi nesuprantama rasymas i sasiuvinuka

nesvarbu kokio grozio

as nemoku(tingiu atsiminti) kaip naudotis exceliu, tai naudojuosi kurdingopinigai.lt jau per n metu atidirbau reikalingas grafas, sumuoju taip kaip man reikia, galiu suvesti bet kur, kur yra netas
Flight, gal pabandyk www.kurdingo pinigai.lt paziurineti
ir dar... Flight, neisizeisk, bet labai primeni karts nuo karto pasirodancias nares- gelbekit, padekit, patarkit kaip... o kai sulaukia patarimu, tai tas negerai, tai to nereikia, tai sitas nekeiciama

tai jei nieko nekeisi, tai niekas ir nepasikeis
sviezios siltos bandeles pusryciams smagu, skanu. bet ar gerai? kvietiniai miltai... vaziuoti ju pirkti(laikas, kuras). galiu jums pasiulyti apsilankyti prismoje, ten galima nusipirkti saldytu bandeliu- tiek kvietiniu, tiek su grudais(beje labai skanios), berods net ciabata maciau

ten pat buna saldytu kruasanu, 6vnt kainuoja 6,99lt

rimi buna sviestine(! butent, ji brangesne, bet buna akciju) sluoksniuota tesla, is jos gan greitai galima savaitgalio ryta pagaminti kruasanu ar bandeliu su uogiene(mano seimai skaniausia su apelsinu su zievelem ir/ar imbieru)

i paprasta sluoksniuota tesla(bemiele) galima vynioti desreles(supjaustyti juostelem ir apvynioti).
tai pigesne alternatyva kepykloms bandelems

gal ne visada skanesne.
sokoladinius surelius galite padaryti pati, jie labai skanus, bei 3*pigesni, zinosit is kokiu produktu(maniskiai megdavo su vanile ir dar prie jos dali su kokosais, dali su aguonom). nebrangu, jei sekmadienio vakara padarysit, uzteks bent pusei savaites(1 sveria 90-100g).
sultys man isvis nesusipratimas(pirktines)

cukrus be naudos. vaikai turi buti ismokyti gerti vandeni. kompota virkit, dabar gi obuoliu daug.
sausainius kepkit pati, yra ivairiu receptu. maniskiai valgo sveikuoliskus is avizu dribsniu su seklom ir dziovintais vaisiais. kartais kepam varskines teslos skareles be nieko ar su obuoliais.
mesa sumarinuokit is vakaro, greiciau paskui pagaminsit. pasidarius vistos file is kauliuku isvirti sultini su prieskoninem darzovem, is dalies gaminti sriuba, kita sultinio dali susisaldyti(bus greitesne sriuba kitam kartui). tas pats su kitom mesos dalim.
skirti laisva diena ir pasitelkus seimyna prigaminti naminiu koldunu, zemaiciu, virtiniu, lietiniu(ka seima megsta) ir susisaldyti, bus greitiems pietums, kai nera laiko.
as pabandziau saldyti iskeptus kalakutienos kotletukus

tuomet kai reikia greit, tiesiog sumetu i garpuodi, kol padarau salotas, susyla. su tais kotletais mano vaikai ir sumustini pasidaro- grudeta duona(aukse) salotos lapas, siek tiek majonezo(neina atpratinti), perpjautas kotletas ir darzoves- ar pomidoras, ar agurkas(marinuotas irgi), tinka ir i mokykla.
savaitgali isverdu kalna burokeliu, susitarkuoju ir savaites eigoje greitai pasidarau salotu prie mesos. galima susimarinuoti kopusto salotas, jos stovi kelias savaites saldytuve ir labai skanios.
siaip reikia reciau eiti i parduotuve, gal net bandyti e-maxima

i parduotuve su sarasu, perziurejus lankstinukus, susidaryti megstamu patiekalu sarasa(tiek greitai pagaminamu, tiek labai megiamu, tiek savaitgaliniu, tiek piguciu) ir is ju susidaryti valgiarasti keliom dienom(pradziai) ar savaitei ir susirasyti trukstamus jiems produktus.
patarimu salis